Turlututu 15.03.2013 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Turlututu a krzesełka do jadalni już kupiłaś? Czesc Koza! Tak - krzesla do jadalni, kuchni i lazienki juz sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 15.03.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Daj mi znać na priva proszę po ile za pantony płaciłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 15.03.2013 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Turlututu przychodzę z rewizyta i Witam sie u Ciebie. To wy na obczyźnie gniazdko wijecie czy dobrze doczytałam Kolonia. Mój M. już osmy rok pracuje w Niemczech i usilnie namawiał mnie na zamieszkanie tam z dziecmi ale ja tam dla siebie miejsca nie widziałam. Jak ty masz juz wszystko zaplanowane wizki nawet z meblami juz wybranymi no w szoku jestem Napisz mi prosze jak ci sie udalo twojego M. na eamsy namowic bo moj nawet nie chce slyszec o nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 16.03.2013 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 (edytowane) Turlututu przychodzę z rewizyta i Witam sie u Ciebie. To wy na obczyźnie gniazdko wijecie czy dobrze doczytałam Kolonia. Mój M. już osmy rok pracuje w Niemczech i usilnie namawiał mnie na zamieszkanie tam z dziecmi ale ja tam dla siebie miejsca nie widziałam. Jak ty masz juz wszystko zaplanowane wizki nawet z meblami juz wybranymi no w szoku jestem Napisz mi prosze jak ci sie udalo twojego M. na eamsy namowic bo moj nawet nie chce slyszec o nich Witaj Zuzia Tak ise zlozylo, ze wyjechalismy do Niemiec. Choc ja tu nie jestem dlugo. Ale idzie sie przyzwyczaic i przekonac. Teraz jak patrze, to w sumie jest prawie jak w PL (no moze jedzenie gorsze). A tu gdzie mieszkamy, to jak powiesz cos na ulicy po polsku, to duza szansa, ze Cie zrozumieja. Z wizkami sie przylozylam, bo mialam troche czasu (w sumie juz 1,5 roku od zakupu mieszkania). A my z P. nalezymy do wzrokowcow. A P. jeszcze dodatkowo do tych, ktorzy jak na cos ich probujesz namowic, to najpierw robia a potem a na koniec dodaja -" wiedzialam, ze zartowalas" A tak mu pokazywalam, stopniowalam i przeszlo. Bo inaczej skonczyloby sie na wszystkich bialych scianach i meblach z katalogu. Z eamsami tez poszlo gladko, jak dzieciak znajomych im wszystkie krzesla kredka popisal - wtedy objawilam P. ze plastiki mozna umyc A w ogole to bylismy wczoraj w Ikei, bo chcialam dobrac farbe na sciane do gabinetu do obrazu mostu wiszacego i sie zalamalam Jakosc tego obrazu wola o pomste do nieba. Druk fatalny, a sam material - jak szmata, ani troche nie naciagniety na ramy. Fe! Edytowane 16 Marca 2013 przez Turlututu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 17.03.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Z eamsami tez poszlo gladko, jak dzieciak znajomych im wszystkie krzesla kredka popisal - wtedy objawilam P. ze plastiki mozna umyc ! U mnie raczej tak łatwo nie przejdzie własnie to że to plastik to mu nie pasuje , a jesli chodzi o dzieci to my na 100% jestesmy pewni ze wypoczynek w salonie bedzie skórzany mielismy w poprzednim mieszkaniu, teraz mamy tapicerowany materialem i masakra wszystkie plamy znac i chocby nie wiem czym wyprac to nie schodzi a skore przetrzesz od razu szmatka i czysta !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 18.03.2013 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 My tez do salonu wzielismy skore - ale biala Juz drze o to, jak bedziemy to czyscic A juz za 2 dni odbiory i ruszamy z wykonczeniowka. Oj nie bedzie lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 18.03.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Biąla jest Śliczna ale ja przy czwórce dzieci zdecyduje sie bardziej na odcienie od kremu do beżu , a z czyszczeniem jesli jest to skóra naturalna to raczej nie ma problemu zapytajcie o środki do czyszczenia i konserwacji skóry tam gdzie kupiliscie !!! To trzymam kciuki za odbiór i z niecierpliwoscia czekam na fotorelacje z wykończeniowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 29.03.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://img94.imageshack.us/img94/6457/3516f3ff85d605c20c58dac.jpg Uploaded with ImageShack.us Z okazji Świąt Wielkanocnych:Miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,Zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.Pracy, która pomaga żyć.Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychaći szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 30.03.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://img69.imageshack.us/img69/7091/wielkanocnetulipanyjajk.jpg Wesołych Świąt Wielkanocnych życzy familia Rutinów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.03.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Rodzinnych, radosnych i kolorowych Świąt, bez względu na to co dzieje się za oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 31.03.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 http://img845.imageshack.us/img845/6692/wielkanocl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.04.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Cześć Turlu! Bardzo podoba mi się mozaika, którą wybraliście (a ja rzadko lubię mozaiki) Jadalnia i salon mają świetny układ. Widzę też, że wszystko na bieżąco wizualizujesz - super, potem urządzanie pójdzie raz, dwa! Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 07.04.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Aniu, a gdzie Ty sie podziewasz???? Czyzby przeprowadzka pelna para???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 15.04.2013 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Z ogromnym opoznieniem dziekuje wszystkim za zyczenia. U nas urzadzanie sie idzie pelna para i wszystko jest rozkopane. Obraz nedzy i rozpaczy. W dodatku musielmsy sie juz przteprowadzic, wiec wszystko lezy wszedzie, bo kuchnia i szafy przyjada dopiero w polowie maja. Internetu/ telefonu tez nie mamy, bo wspaniala firma na V nawalila i nas odlaczyla w starym mieszkaniu, ale zapomniala nas poinformowac, ze w nowym sie im nie da przylaczyc. W zasadzie to chwilowo nic nie mamy, no moze oprocz cieplej wody i 3 lodowek (nie pytajcie....). No i lampy nam daja popalic, bo robia dyskoteke migajac z czestotliwoscia dowolna w srodku nocy jak sa wylaczone. Ciepla tez nie mamy. Ale jest dobrze, bo "luszko" (bosz jak to napisalam, to sie 5 minut zastanawialam, co to za slowo) sie zlozylo i jest gdze spac. No i dostalismy karte stalego klienta do naszej ulubionej restauracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 08.06.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Hej Turlututu Cos cichutko tu u Ciebie nic sie nie odzywasz . Co tam u was slychac , Kuchnie macie przepiekna widzialam na watku z kuchniami i nawet widac z oddali kawaleczek salonu ale niewiele dostrzeglam tylko Pantonki . Pochwal sie reszta i napisz jak sie mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 08.06.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Dołączam do Zuzi. Pochwal się resztą. Kuchnia i łazienka wyszły super!, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 23.06.2013 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Jako, ze juz jestesmy prawie urzadzenie i juz tylko kilka drobnostek nam pozostalo moge Wam pokazac w koncu zdjecia. Przepraszam, ze ostatnio dlugo nie pisalam, ale od czerwca zaczelam nowa praca i jest do jednak dosc absorbujace zajecie.... takze moj prywatny czas. Na pierwsza ogien kuchnia: Wizja byla taka: A wyszlo tak Uwagi: - bateria z wyciagana wlewka to moja nowa milosc - kolo zlewu zdecydowanie brakuje szyby na scianie i musimy ja zamowic - bialy blat wyglada fajnie ale utrzymanie czystosci oznacza bieganie ze sciera po kazdym uzyciu a nawet spojrzeniu na niego - z okapu nie jestem zadowolona. Dziala jako pochlaniacz, a kiedy gotuje zbiera sie na nim mnostwo wody, ktora pozniej skapuje na plyte i blat. Nie wiem czy to ja nie umiem go uzywac czy szklany model tak ma. Porazka - Plastikowe krzeselka w kuchni sa bardzo lekkie i wygodne (w przeciwienstwie do tych z pokoju dziennego) - Szafki wiszace bez uchwytwo - najwiekszy blad. Strasznie palcuja sie przy zamykaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 23.06.2013 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Pokoj dzienny Taki byl plan A tak wyszlo Komentarze: - czarnym lupkiem jestesmy zachwyceni i szkoda bylo go nam zaslonic zdjeciami - fioletowe poduszki farbuja biala skore :/ - krzesla przy stole to totalna porazka: ciezkie, na dluzsza meta nie wygodne, ciut za niskie. Nieudany zakup - czarne szko wcale nei jest takie strasszne i nie brudzi sie tragicznie - czarna lakier natomiast ..... 3 sekundy po wytarciu szafka pod Tv wyglada jak nie scierana miesiac - jesli sie komus podobaja nasze pstryczki, to niech sobie skutecznie ten pomysl wybije z glowy. jedna z najwiekszych wpadek w mieszkaniu - rolety rzymskie to strzal w 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 23.06.2013 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Sypialnia Od wizualizacji: Do realizacji: Uwagi: - lozko z BRW nie jest specjalnie wytrzymale ale wyglada niezle - oliwka w rogu pokoju bedzie, ale lato zdecydowanie woli spedzac na zewnatrz - duza szafa w sypialni to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 23.06.2013 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 I w koncu gabinet. - musze zrobic cos ze wszystkimi storczykami na podlodze. wywalic nie mam serca a dac nie mam gdzie - zielona sciana mnie wkurza. Nie wiem jakie to gleboki zacmienie mialam Maz jeszcze nie wie, ze ja przemalowac musi - planowany obraz z ikei miala jakosc scierki na kiju. Szukam alternatywy. - zaslony rowniez ze sklepu na i... Jak tylko pojawia sie ekonomiczne mozliwosci wymienie ja na cos innego. Cokolwiek. Niecierpie ich. - z biurkiem werdurjemy w kazda strone. Poki co stoji w poprzek pokoju, bo tak jest najjasniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts