Lukarna 17.10.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 No przecież pisałam wcześniej, że byłam o włos, ale że juz na przysłowiowego r padałam, to poszłam po najmniejszej linii oporu. Lada moment jednak będę się przemieszczać i dam znać Trzymam Panią za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.10.2013 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Luka wskoczyłaś na 100 stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.10.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 U mnie 50;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.10.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 no wiesz...nawet mi to przez myśl nie przeszło..... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a176.gif (gdzie to ja widziałam te cudne buty na obcasach ) Niteczka, po tym wpisie to ja milcze i sie tak ciagle zastanawiam.... nie chce pojsc z torbami :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.10.2013 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 no co Ty jedne buty i od razu z torbami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.10.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dobry wieczór. Co u nas w prostokątnym domku nowego? w sumie niewiele. Robocze schody na poddasze się ponoć skończyły, bez zabezpieczeń jeszcze. Nie byłam niestety. Mam do nich mieszane uczucia, bo zabierają mi miejsce, bo w gruncie rzeczy ich nie potrzebujemy, wystarczyłby zwykły zwis drabiniasty. Ale dla dobra relacji rodzinnych i zadowolenia Taty, że może sobie podłubać, nie będę się martwić. W końcu to tylko schody i nie takie rzeczy sa najwazniejsze. Ogólnie mi się podobają. Ładne zdjęcie zrobie pewnie dopiero na wiosnę. Ułatwiają tez dostanie się na poddasze i dotarcie do różnych zakamarków w garażu. Kto wie, może u góry zamieszka kolekcja torów i pociągów starszaka. Zrobimy tam wielką makietę wąskotorówek. Matko jak ja mam juz dośc słuchania o waskotorówkach od rana do wieczora. Na szczęście objeżdżanie okolicznych wsi w poszukiwaniu pozostałości torów przejął na siebie Inwestor. Sama jestem sobie winna, bo to ja kupiłam książkę ze wszystkimi szczegółami, planami, mapami, rozkładami jazdy itd. Może tez, jesli kiedys któryś z moich synów zapała miłością np do perkusji, będę mogła go tam wyekspediować. Albo kupimy mnóstwo materacy i zrobimy pokój do turlania. Od dziś mam też meble w kuchni Tymczasowe, przygarniete, ale Inwestor ładnie je ustawił (nie wiem kto sie bardziej cieszył, On czy ja). Szkoda, że nie mogłam na żywca zobaczyć. Powoli budowa zapada w sen zimowy. Trzeba jeszcze uszczelnić kilka miejsc. Wszystko jednak może drastycznie się odmienić, ale to na razie cicho sza. Liczymy i myślimy. Szkoda, że nie dzieje się dużo, że nie kupuję płytek, nie latam z pędzlem, nie szukam kranów. Mogłabym wtedy codziennie do Was pisać i cieszyc się jak głupia. Ale cóż. Zmiany życiowe sprawiły, że znowu trochę się wycofałam towarzysko i zdziczałam Za to pochłaniam mnóstwo książek, co przy obecnej pogodzie jest jak najbardziej uzasadnione. Życzę Wam wszystkim miłej nocki. A jutro juz piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.10.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 no co Ty jedne buty i od razu z torbami jedne, ale cena moze byc nie z tych jednych (z torbami to przez ciebie, nie z domu;) ) Oj dzieje sie, sa plany i to najwazniejsze...az ciekawa jestem tej czasowej kuchni widzisz, jedno nas laczy... tez nie moge biegac po sklepach, wybierac itp..i u mnie cisza w dzienniku to juz nie codziennosc, a miesiace Rowniez zycze milej nocki....ah znowu piatek? boziuu jak mi ten czas tutaj .... szybko mija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2013 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Nitka :hug: :hug: Jeszcze bedziesz latać, kupować i pokazywać PS. Ksiązki pochłania a do nas zajrzeć nie ma kiedy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 18.10.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 no własnie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 18.10.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 pochłania wieczorami do 15:00 lata z motorkiem w d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 18.10.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 nita powodzenia kochana!ja latam i kupuję ale już bez serca i entuzjazmu, także tak źle i tak niedobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 19.10.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Nitka najważniejsze, że są plany. a zimowa regeneracja sprawi, że jak wiosną ruszysz z kopyta, to niech drżą płytki i inne krany. ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 19.10.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 (edytowane) Dokładnie, przez zimę nabierzesz wiatru w żagle, wszystko sobie obmyślisz (pamiętaj o grudniowych wyprzedażach ) i potem ruszysz z kopyta jak tylko śniegi puszczą. Akurat teraz masz czas na spokojne rozliczenie Vatu i zaplanowanie wszystkiego. Edytowane 19 Października 2013 przez cronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.10.2013 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 kachna miło Cię znowu widzieć Tyle Ci się zwaliło na głowę, więc się nie dziwię, że jesteś zmęczona max , cronin oby było tak jak mówicie Chwilowo niestety chorujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.10.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Będzie będzie - wiesz ze dziewczyny mądrze mówią i kuruj się słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.10.2013 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 dzieki Luka, prawdziwy pogrom u nas. właśnie padł ostatni bastion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.10.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Teraz zaczyna się u nas. Na razie Marcin:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.10.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 dzieki Luka, prawdziwy pogrom u nas. właśnie padł ostatni bastion. Ostatni bastion ma i tak przekichane, może sobie padać, a swoje zrobić musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.10.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Nieee, ten bastion chyba już wcześniej padł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 24.10.2013 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Nitka, duzo zdrówka dla całej Rodzinki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts