Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz prostokątny dom

nita83

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Poleglim. Nie dalim rady :D

Paskudna grypa żołądkowa w cztery dni rozprawiła się z naszą czwórką. Pif paf. Oj ciężkie to były dni i noce. Bez własnego miejsca w łóżku, kołdry, poduszki itp. Ostatniej nocy bliska byłam ucieczki do Domu budowy. Do własnej sypialni z materacem tylko dla mnie. Ale oczywiście nie zdezerterowałam, tylko oparłam głowę o ścianę, a nogi zwisały mi z łóżka wprost do pudła z zabawkami (lego grrr na szczęscie duplo :D). Oczywiście musiałam się chronić przed małymi nóżkami, ale to tylko w przerwach między noszeniem wody i leków.

Na końcu padł najlepszy z nas, czyli Inwestor, który nigdy nie choruje. Dzielny był w tych mdłościach, jak mu tłumaczyłam, że niech się cieszy, że nie jest kobietą w ciązy bo by tak miał przez 3 miesiące. (no nie mogłam sobie odmówić :D taka jestem jędza)

Ale powoli wracamy do życia. Dziś był nawet ten wielki dzień kiedy wyszłam po zakupy. Od razu zalało mnie morze sztucznych kwiatów i zniczy. Co jest??? To już??? Tak długo mnie nie było???

Poleglim. Nie dalim rady :D

Paskudna grypa żołądkowa w cztery dni rozprawiła się z naszą czwórką. Pif paf. Oj ciężkie to były dni i noce. Bez własnego miejsca w łóżku, kołdry, poduszki itp. Ostatniej nocy bliska byłam ucieczki do Domu budowy. Do własnej sypialni z materacem tylko dla mnie. Ale oczywiście nie zdezerterowałam, tylko oparłam głowę o ścianę, a nogi zwisały mi z łóżka wprost do pudła z zabawkami (lego grrr na szczęscie duplo :D). Oczywiście musiałam się chronić przed małymi nóżkami, ale to tylko w przerwach między noszeniem wody i leków.

Na końcu padł najlepszy z nas, czyli Inwestor, który nigdy nie choruje. Dzielny był w tych mdłościach, jak mu tłumaczyłam, że niech się cieszy, że nie jest kobietą w ciązy bo by tak miał przez 3 miesiące. (no nie mogłam sobie odmówić :D taka jestem jędza)

Ale powoli wracamy do życia. Dziś był nawet ten wielki dzień kiedy wyszłam po zakupy. Od razu zalało mnie morze sztucznych kwiatów i zniczy. Co jest??? To już??? Tak długo mnie nie było???

Paskudny to wirus, rozkładający na łopatki. Dorbze, że wracacie do sił :hug:

eee kebaba bym sobie zjadła, takiego najpyszniejszego jakiego kiedyś robili w gdańsku przy sex shopie :D

padam z głodu

W sumie to ja bym zamiast kebaba co s z tego seksszopa potrzebowała:yes:

no nie mogłam się niczego innego spodziewać :D

Nosz kurde P pod prysznicem, myślisz że zdążę zasnąć?? Jak już nic z tego sklepu na S nie mam??:lol2:

Uwielbiam Was :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

:rotfl:to może zmieńmy temat

tymczasowa kuchnia :) szafki będa do wykorzystania, ale gdzie to jeszcze nie wiem. zawsze to kolejne wyobrażenie kuchni, która na szczęście nie jest tak mała jak zawsze się bałam.

100_9223.jpg

a tutaj schody w garazu widziane z góry :) trzeba jeszcze zrobić barierki

100_9235.jpg

dziękuję, dziękuję. Gratulacje przyjęte.

Dziś rodzina podzieliła się na pół i próbowała relaksowac po ciężkim tygodniu. Jedni - pociągi. Drudzy - las.

DSC08210.jpgDSC08202.jpgDSC08203.jpgDSC08204.jpg100_9457.jpg

Edytowane przez nita83