agalind 24.10.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Zdrowiejcie szybko i wracaj do nas:hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.10.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 dziękuję kobietki kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.10.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 cześć Nitka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.10.2013 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 czeeeesc mialam tylko przelotem, ale wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.10.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 wiem wiem pysznego śledzika jem - chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.10.2013 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Poleglim. Nie dalim rady Paskudna grypa żołądkowa w cztery dni rozprawiła się z naszą czwórką. Pif paf. Oj ciężkie to były dni i noce. Bez własnego miejsca w łóżku, kołdry, poduszki itp. Ostatniej nocy bliska byłam ucieczki do Domu budowy. Do własnej sypialni z materacem tylko dla mnie. Ale oczywiście nie zdezerterowałam, tylko oparłam głowę o ścianę, a nogi zwisały mi z łóżka wprost do pudła z zabawkami (lego grrr na szczęscie duplo ). Oczywiście musiałam się chronić przed małymi nóżkami, ale to tylko w przerwach między noszeniem wody i leków. Na końcu padł najlepszy z nas, czyli Inwestor, który nigdy nie choruje. Dzielny był w tych mdłościach, jak mu tłumaczyłam, że niech się cieszy, że nie jest kobietą w ciązy bo by tak miał przez 3 miesiące. (no nie mogłam sobie odmówić taka jestem jędza) Ale powoli wracamy do życia. Dziś był nawet ten wielki dzień kiedy wyszłam po zakupy. Od razu zalało mnie morze sztucznych kwiatów i zniczy. Co jest??? To już??? Tak długo mnie nie było??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.10.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 wiem wiem pysznego śledzika jem - chcesz? eee kebaba bym sobie zjadła, takiego najpyszniejszego jakiego kiedyś robili w gdańsku przy sex shopie padam z głodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.10.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 W sumie to ja bym zamiast kebaba co s z tego seksszopa potrzebowała:yes: ps. biedaki, mojego Marcina tylko popołudnie jedno trzymało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.10.2013 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 no nie mogłam się niczego innego spodziewać lecę spać, puki mam łózko wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.10.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Nosz kurde P pod prysznicem, myślisz że zdążę zasnąć?? Jak już nic z tego sklepu na S nie mam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.10.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Poleglim. Nie dalim rady Paskudna grypa żołądkowa w cztery dni rozprawiła się z naszą czwórką. Pif paf. Oj ciężkie to były dni i noce. Bez własnego miejsca w łóżku, kołdry, poduszki itp. Ostatniej nocy bliska byłam ucieczki do Domu budowy. Do własnej sypialni z materacem tylko dla mnie. Ale oczywiście nie zdezerterowałam, tylko oparłam głowę o ścianę, a nogi zwisały mi z łóżka wprost do pudła z zabawkami (lego grrr na szczęscie duplo ). Oczywiście musiałam się chronić przed małymi nóżkami, ale to tylko w przerwach między noszeniem wody i leków. Na końcu padł najlepszy z nas, czyli Inwestor, który nigdy nie choruje. Dzielny był w tych mdłościach, jak mu tłumaczyłam, że niech się cieszy, że nie jest kobietą w ciązy bo by tak miał przez 3 miesiące. (no nie mogłam sobie odmówić taka jestem jędza) Ale powoli wracamy do życia. Dziś był nawet ten wielki dzień kiedy wyszłam po zakupy. Od razu zalało mnie morze sztucznych kwiatów i zniczy. Co jest??? To już??? Tak długo mnie nie było??? Paskudny to wirus, rozkładający na łopatki. Dorbze, że wracacie do sił eee kebaba bym sobie zjadła, takiego najpyszniejszego jakiego kiedyś robili w gdańsku przy sex shopie padam z głodu W sumie to ja bym zamiast kebaba co s z tego seksszopa potrzebowała:yes: no nie mogłam się niczego innego spodziewać Nosz kurde P pod prysznicem, myślisz że zdążę zasnąć?? Jak już nic z tego sklepu na S nie mam?? Uwielbiam Was :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.10.2013 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 ja nie zdazyłam :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.10.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.10.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Ja też nie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.10.2013 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 :rotfl:to może zmieńmy temat tymczasowa kuchnia szafki będa do wykorzystania, ale gdzie to jeszcze nie wiem. zawsze to kolejne wyobrażenie kuchni, która na szczęście nie jest tak mała jak zawsze się bałam. a tutaj schody w garazu widziane z góry trzeba jeszcze zrobić barierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 25.10.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 A myślałam że to już kuchnia, wygląda wcale wcale a schody kto taki zdolny? tata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.10.2013 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 czesc Cronin tak to Tata taki zdolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.10.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 No i pomalutku, po cichutku koleżanka Nita wystartowała z kuchnią I gratulacje dla Taty - schody bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.10.2013 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 (edytowane) dziękuję, dziękuję. Gratulacje przyjęte. Dziś rodzina podzieliła się na pół i próbowała relaksowac po ciężkim tygodniu. Jedni - pociągi. Drudzy - las. Edytowane 26 Października 2013 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.10.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Wszystkie fajne ale to pierwsze - bomba!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts