Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz prostokątny dom

nita83

Recommended Posts

Proszę, proszę co za ruch :D Że też np styropian nie budził takich domysłów :D Jako, że dzieci z ochotą rozpowiadają historię pękniętej umywalki, Inwestor czuje się osaczony. :D

Budowlanie zadzieje się jutro. Przygotowujemy domek do zimy.

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam się weekendowo. :)

trzymam kciuki za jutrzejszy dzień.

witaj, witaj :) takie trzydniowy weekend to zawsze by mógł być

To miało być dzisiaj!

Nita, do odpowiedzi wystąp:)

No dobrze, przyznaję, Falstart był. Budowlanie nic się nie zadziało, bo zwyczajnie nie było na to czasu. Może jutro. Oby...

Zapomniała o nas

NIGDY

Albo oblewa to co zrobiła;)

I podzielić się nie chce:D

Nitka, nie bój się, że Cię opijemy. My mamy swoje flaszki:lol2:

właśnie nie mam flaszki i liczyłam, że się ze mną podzielicie :D

Nitki nie ma.

Ale może przyjdzie jak bedzie miała siłę:)

Mam siłę mam. Chyba najgorsze już za mną. Teraz nie przychodzę juz taka połamana.

Nitka, wpadam zostawić:hug::hug::hug: i powiedzieć, że tesknie i wracaj do kawiarni:D

mnie też pogięło - mięsien dupny nadwerężyłam - tydzień jak spławik chodziłam, przegięta do przodu - i szczerze - ledwo łaziłam.

jedynie to mój mąż miał ubaw - stwierdził, że nareszcie mam postawę dobrej żony - pokornie pochylona:D

wiśnia, nie????

całuje :hug:

Amglad biedactwo :hug: może w ramach rozciagnięcia mięśnia dupnego nakop męzowi :D Dzielna jesteś

Luka zawsze się trzeba mnie bać http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o010.gif

Mieliśmy się bawić w zapaćkanie dziur, ale jakoś zebrać się nie możemy. na razie byłam tylko na balu Puchatka z najmłodszym. chyba dopadł nas budowlany leń. Ale już ja go pogonię, tego lenia Inwestora :D:D

Edytowane przez nita83

uwielbiam spać Max :)

U nas powoli do przodu. Inwestor przybija, klajstruje, maluje. Przygotowania do zimy w toku. Tymczasem w prostokątnym domu zamieszkała mała myszka :)

Inwestorka zakopała się w domowych pieleszach. Sprząta, wywala, segreguje, gotuje. Nie oglądam żadnych paneli, kafli ani tym podobnych rzeczy. Przyjdzie czas zakupów to wtedy coś wybiorę. U mnie proces decyzyjny jest dość szybki. (mam nadzieję).

Na razie oszczędzamy.

Zawiesiłam się na blogach. :)

Masakrycznie się zadomowałam. Zimno na zewnatrz, więc jak nie muszę to nie wychodzę, a z racji tego, że Inwestor urlopuje, gniję w domu. Inwestor dzielnie walczy na budowie. Maluje wystające krokwie, klei, poluje na mysz. Inwestorka walczy z układaniem ulic, domków, samochodzików, torów itp. Szaleństwo wąskotorówkowe trwa nieprzerwanie i mam nadzieję, że osiągnęło już apogeum. Obecnie Starszak przesiaduje na googlowskich mapach i szuka starych torowisk, a wolnych chwilach poza szkołą każe się wozić po okolicznych wsiach w tym samym celu. Obłęd...