nita83 07.11.2013 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Proszę, proszę co za ruch Że też np styropian nie budził takich domysłów Jako, że dzieci z ochotą rozpowiadają historię pękniętej umywalki, Inwestor czuje się osaczony. Budowlanie zadzieje się jutro. Przygotowujemy domek do zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 08.11.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 witam się weekendowo. trzymam kciuki za jutrzejszy dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 To miało być dzisiaj!Nita, do odpowiedzi wystąp:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Nitka, nie ociągaj się!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Zapomniała o nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Albo oblewa to co zrobiła;) I podzielić się nie chce:D Nitka, nie bój się, że Cię opijemy. My mamy swoje flaszki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Nitki nie ma. Ale może przyjdzie jak bedzie miała siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 08.11.2013 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 witam się weekendowo. trzymam kciuki za jutrzejszy dzień. witaj, witaj takie trzydniowy weekend to zawsze by mógł być To miało być dzisiaj! Nita, do odpowiedzi wystąp:) No dobrze, przyznaję, Falstart był. Budowlanie nic się nie zadziało, bo zwyczajnie nie było na to czasu. Może jutro. Oby... Zapomniała o nas NIGDY Albo oblewa to co zrobiła;) I podzielić się nie chce:D Nitka, nie bój się, że Cię opijemy. My mamy swoje flaszki:lol2: właśnie nie mam flaszki i liczyłam, że się ze mną podzielicie Nitki nie ma. Ale może przyjdzie jak bedzie miała siłę Mam siłę mam. Chyba najgorsze już za mną. Teraz nie przychodzę juz taka połamana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 09.11.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Nitka, wpadam zostawić:hug: i powiedzieć, że tesknie i wracaj do kawiarni:D mnie też pogięło - mięsien dupny nadwerężyłam - tydzień jak spławik chodziłam, przegięta do przodu - i szczerze - ledwo łaziłam. jedynie to mój mąż miał ubaw - stwierdził, że nareszcie mam postawę dobrej żony - pokornie pochylona:D wiśnia, nie???? całuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.11.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 jedynie to mój mąż miał ubaw - stwierdził, że nareszcie mam postawę dobrej żony - pokornie pochylona:D Padłam:):) Nita teraz to się trzeba naprawdę zacząć Ciebie bać I nie podskakiwać za bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.11.2013 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 (edytowane) Amglad biedactwo może w ramach rozciagnięcia mięśnia dupnego nakop męzowi Dzielna jesteś Luka zawsze się trzeba mnie bać http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o010.gif Mieliśmy się bawić w zapaćkanie dziur, ale jakoś zebrać się nie możemy. na razie byłam tylko na balu Puchatka z najmłodszym. chyba dopadł nas budowlany leń. Ale już ja go pogonię, tego lenia Inwestora :D Edytowane 9 Listopada 2013 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.11.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Bierz kija i goń Na lenia przyjdzie czas w długie zimowe wieczory:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.11.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 hej, hej, jeszcze za wcześnie na zimowy sen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 13.11.2013 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 uwielbiam spać Max U nas powoli do przodu. Inwestor przybija, klajstruje, maluje. Przygotowania do zimy w toku. Tymczasem w prostokątnym domu zamieszkała mała myszka Inwestorka zakopała się w domowych pieleszach. Sprząta, wywala, segreguje, gotuje. Nie oglądam żadnych paneli, kafli ani tym podobnych rzeczy. Przyjdzie czas zakupów to wtedy coś wybiorę. U mnie proces decyzyjny jest dość szybki. (mam nadzieję). Na razie oszczędzamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 14.11.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 ze spaniem mam tak samo. m mi mówi, że jakbym mogła, to pół życia bym przespała. a z wyborami masz rację. wiosną będziesz miała nową energię i może nowe, świeże pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.11.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Cześć Nitka:) Śpisz czy nie? bo się świecisz... Dopiero usiadłam i nie chciałam Cię budzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.11.2013 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Zawiesiłam się na blogach. Masakrycznie się zadomowałam. Zimno na zewnatrz, więc jak nie muszę to nie wychodzę, a z racji tego, że Inwestor urlopuje, gniję w domu. Inwestor dzielnie walczy na budowie. Maluje wystające krokwie, klei, poluje na mysz. Inwestorka walczy z układaniem ulic, domków, samochodzików, torów itp. Szaleństwo wąskotorówkowe trwa nieprzerwanie i mam nadzieję, że osiągnęło już apogeum. Obecnie Starszak przesiaduje na googlowskich mapach i szuka starych torowisk, a wolnych chwilach poza szkołą każe się wozić po okolicznych wsiach w tym samym celu. Obłęd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.11.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Faktycznie obłęd:) Ja się zawiesiłam bez blogów:bash::bash: Wypiję tą lampkę wina do końca i idę grzecznie do baterii buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.11.2013 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 podziel się winem, bo ja oczopląsu dostaję z danymi, nie mogę się skupić i zmotywować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.11.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Przecież ci wina żałowac nie będę Już polewam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts