Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz prostokątny dom

nita83

Recommended Posts

Nita, jesteś wielka!!

Co to za płytki? Fajne są:)

Jaki mają format?

Rozumiem że mężowi wynagrodzisz cierpliwość trochę wcześniej a nie dopiero w zamontowanej wannie??

:p

A do tych łazienkowych wzięłaś mozaikę??

Rety Nita ależ dzielni jesteście, dobrze spożytkowany dzień :)

Załatwiła w jeden dzień to nad czym my się rozwodzimy od miesięcy, nie??

no dobra ja pewnie jeszcze dłużej:lol2:

dzieki Cronin, mam nadzieje, że za pół roku też będę zadowolona :)

Będzie Pani zadowolona:):)

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nita, jesteś wielka!!

taaa wiem, to te ciasteczka z czekoladą :D

Lukarna;6274872][/font]Co to za płytki? Fajne są:)

Jaki mają format?

Płytki to Gres siena marrone 30x60. na żywo bardzo fajnie wyglądają. Są też jaśniejsze, ale wtedy musielibyśmy wziąć naprawdę jasne panele do salonu, a takie już mi sie nie podobały. Generalnie jasne są do sypialni (panele rzecz jasna), a ciemniejsze, coś a la ten gres do salonu. Chyba zrobię przy drzwiach balkonowych jeden pasek tych płytek, co by panele przetrwały. Kiedyś Wierzch wspominał o takim rozwiązaniu.

Rozumiem że mężowi wynagrodzisz cierpliwość trochę wcześniej a nie dopiero w zamontowanej wannie??

to będzie nasza tajemnica, na razie Szanowny Małżonek "relaksuje się" na spotkaniu wigilijnym w pracy :D

A do tych łazienkowych wzięłaś mozaikę??

Nie, ale wezmę mozaikę koło lustra, może naokoło, ale to już na spokojnie, jak bede miała lustro i sobie przymierzę :):) Moja wyobraźnia jest mocno ograniczona w takich sprawach :)

Załatwiła w jeden dzień to nad czym my się rozwodzimy od miesięcy, nie??

no dobra ja pewnie jeszcze dłużej:lol2:

koleżanko, bo to w końcu są tylko płytki i panele, jak 30 razy przejadę po nich mopem to tak samo będę się wkurzała

Będzie Pani zadowolona:):)

teraz już nie mam wyboru

Edytowane przez nita83

Przeglądając dziś własny wątek w poszukiwaniu informacji o modelu kibelka, który kupiłam znalazłam nasze rozmowy o rychłej już wakacyjnej przeprowadzce. Jak to jeszcze dalekooo do wakacji i na pewno wszystkie zdążymy. Ha! Udało się to Draculi i Kachnie. Chyba, że Kocurowa, też mieszka tylko się nie przyznaje. :) W każdym razie, życzę nam wszystkim w te święta, aby nasze styczniowe pogadanki o przeprowadzce wreszcie się spełniły :D

A kibelka szukałam, bo miła Pani mówi, że na pewno mi znajdzie ładny, srebrny przycisk za mniej niz 100 zł. Fajnie by było :)

Ach, i wzięliśmy jeszcze drzwi wewnętrzne. Sztuk dziewięć. DZIEWIĘĆ!!!! Skąd u nas tyle tych drzwi???? Obecnie mamy jedne jedyne. Nie wiem czy się przyzwyczaję.

http://www.pol-skone.pl/store/product/mx145_1e3acdd2bab25bd5fa392f8cb168c921.jpghttp://paneland.pl/media/catalog/product/cache/1/image/265x/8941a4ae0f67e593574489f79d548060/w/2/w2s.jpghttp://www.limanowa.majsterplus.com/public/zasoby/pw/zdjecia/arco_w2p_klon.jpg

Popełniłam właśnie jeden z większych błędów inwestora - zobaczyłam inny model moich drzwi. Aaaaaaaaa.

Pokażę Inwestorowi, może mu sie nie spodobają i wtedy nie bedzie problemu. :)

Dla pamięci:

drzwi Pol-skone,model Arco, klon 131 W2, W2P i W2S.

a W5 takie śliczne, jakoś wcześniej nie zauważyłam

Edytowane przez nita83

Widzisz Nita, miało być tak pięknie:)

Ja już o swoim terminie przeprowadzki nic nie mówię bo zaczyna mi się oddalać chociaż pozornie blisko jest. A dlaczego? kasa, kasa, kasa:mad:

Ale w ten świąteczny czas jedyne co powiem to zennnnnn.

Drzwi fajne:) Taki kolor bierzesz? Bardzo podobne do moich:D

czesc Luka, trzeba zachować spokój. Nam dziś przywiozą panele, listwy i inne łączniki. Beda sobie leżakować u rodziców. Miały byc spokojne odwiedziny u babci, a będzie latanina :)

Drzwi właśnie w takim kolorze (klon), będą pasowały (ponoć) do podłogi w holu. Inwestor nie zaakceptował innego modelu drzwi, wiec problem z głowy :)

Teraz jeszcze tylko dokończyć kulinarne sprawy, spakować się i czas zaczynać Święta.