Lukarna 17.12.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Nita, jesteś wielka!! Co to za płytki? Fajne są Jaki mają format? Rozumiem że mężowi wynagrodzisz cierpliwość trochę wcześniej a nie dopiero w zamontowanej wannie?? A do tych łazienkowych wzięłaś mozaikę?? Rety Nita ależ dzielni jesteście, dobrze spożytkowany dzień Załatwiła w jeden dzień to nad czym my się rozwodzimy od miesięcy, nie?? no dobra ja pewnie jeszcze dłużej:lol2: dzieki Cronin, mam nadzieje, że za pół roku też będę zadowolona Będzie Pani zadowolona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.12.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 (edytowane) Nita, jesteś wielka!! taaa wiem, to te ciasteczka z czekoladą Lukarna;6274872][/font]Co to za płytki? Fajne są Jaki mają format? Płytki to Gres siena marrone 30x60. na żywo bardzo fajnie wyglądają. Są też jaśniejsze, ale wtedy musielibyśmy wziąć naprawdę jasne panele do salonu, a takie już mi sie nie podobały. Generalnie jasne są do sypialni (panele rzecz jasna), a ciemniejsze, coś a la ten gres do salonu. Chyba zrobię przy drzwiach balkonowych jeden pasek tych płytek, co by panele przetrwały. Kiedyś Wierzch wspominał o takim rozwiązaniu. Rozumiem że mężowi wynagrodzisz cierpliwość trochę wcześniej a nie dopiero w zamontowanej wannie?? to będzie nasza tajemnica, na razie Szanowny Małżonek "relaksuje się" na spotkaniu wigilijnym w pracy A do tych łazienkowych wzięłaś mozaikę?? Nie, ale wezmę mozaikę koło lustra, może naokoło, ale to już na spokojnie, jak bede miała lustro i sobie przymierzę :) Moja wyobraźnia jest mocno ograniczona w takich sprawach Załatwiła w jeden dzień to nad czym my się rozwodzimy od miesięcy, nie?? no dobra ja pewnie jeszcze dłużej:lol2: koleżanko, bo to w końcu są tylko płytki i panele, jak 30 razy przejadę po nich mopem to tak samo będę się wkurzała Będzie Pani zadowolona:) teraz już nie mam wyboru Edytowane 17 Grudnia 2013 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.12.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 koleżanko, bo to w końcu są tylko płytki i panele, jak 30 razy przejadę po nich mopem to tak samo będę się wkurzała Święte słowa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.12.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 o matko zapomnieliśmy kupić choinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.12.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 19.12.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 o matko zapomnieliśmy kupić choinki masz jeszcze czas. kiedys znajomi obudzili się w Wigilię, że nie mają choinki. ganiali, jak kot z pęcherzem i jakiś badyl udało im się kupić. ale trzeba było dużo wyobraźni, żeby to nazwać choinką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 19.12.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Może jutro mi się uda. Tyle, że ma być z korzeniem. A jak ja z dwójką małoletnich zbajeruję jakiegoś pana, żeby mi tą choinkę wtargał do auta. Hmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.12.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Jedwabie i japonki załatwiłyby sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 20.12.2013 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 myślisz, ze przyćmiłyby dwóch małoletnich?? jakby był śnieg po pas, to może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.12.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Nita duży dekolt zamiast śniegu i git:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 20.12.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 śnieg po pas i dekolt po pas witam się. ostatnie godziny w pracy. już przebieram nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.12.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 śnieg po pas i dekolt po pas Stereo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Nita a małoletni nie mają "słodkich oczek" mój to taki cwany że całą słodycz swoją wykorzysta zawachluje kilometrowymi rzęsami i dla słodziaka wszyscy wszystko zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 20.12.2013 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 dekoltów nie było, ale kiecka tak wyniki choinka: nita 1:0 drzwi:nita 0:1 goście:nita 0:1 wigilia klasowa:nita 0:1 Dzień uważam za udany, choć to prawdziwy cud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 22.12.2013 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Przeglądając dziś własny wątek w poszukiwaniu informacji o modelu kibelka, który kupiłam znalazłam nasze rozmowy o rychłej już wakacyjnej przeprowadzce. Jak to jeszcze dalekooo do wakacji i na pewno wszystkie zdążymy. Ha! Udało się to Draculi i Kachnie. Chyba, że Kocurowa, też mieszka tylko się nie przyznaje. W każdym razie, życzę nam wszystkim w te święta, aby nasze styczniowe pogadanki o przeprowadzce wreszcie się spełniły A kibelka szukałam, bo miła Pani mówi, że na pewno mi znajdzie ładny, srebrny przycisk za mniej niz 100 zł. Fajnie by było Ach, i wzięliśmy jeszcze drzwi wewnętrzne. Sztuk dziewięć. DZIEWIĘĆ!!!! Skąd u nas tyle tych drzwi???? Obecnie mamy jedne jedyne. Nie wiem czy się przyzwyczaję. http://www.pol-skone.pl/store/product/mx145_1e3acdd2bab25bd5fa392f8cb168c921.jpghttp://paneland.pl/media/catalog/product/cache/1/image/265x/8941a4ae0f67e593574489f79d548060/w/2/w2s.jpghttp://www.limanowa.majsterplus.com/public/zasoby/pw/zdjecia/arco_w2p_klon.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 22.12.2013 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 (edytowane) Popełniłam właśnie jeden z większych błędów inwestora - zobaczyłam inny model moich drzwi. Aaaaaaaaa. Pokażę Inwestorowi, może mu sie nie spodobają i wtedy nie bedzie problemu. Dla pamięci: drzwi Pol-skone,model Arco, klon 131 W2, W2P i W2S. a W5 takie śliczne, jakoś wcześniej nie zauważyłam Edytowane 22 Grudnia 2013 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.12.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Widzisz Nita, miało być tak pięknie:) Ja już o swoim terminie przeprowadzki nic nie mówię bo zaczyna mi się oddalać chociaż pozornie blisko jest. A dlaczego? kasa, kasa, kasa:mad:Ale w ten świąteczny czas jedyne co powiem to zennnnnn. Drzwi fajne:) Taki kolor bierzesz? Bardzo podobne do moich:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.12.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 czesc Luka, trzeba zachować spokój. Nam dziś przywiozą panele, listwy i inne łączniki. Beda sobie leżakować u rodziców. Miały byc spokojne odwiedziny u babci, a będzie latanina Drzwi właśnie w takim kolorze (klon), będą pasowały (ponoć) do podłogi w holu. Inwestor nie zaakceptował innego modelu drzwi, wiec problem z głowy Teraz jeszcze tylko dokończyć kulinarne sprawy, spakować się i czas zaczynać Święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.12.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Nita ja na górze mam te same tylko W3 z wąskimi szybkami i też w klonie i nieskromnie powiem cudne som o takie jak popatrzysz skasuję coby nie śmiecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.12.2013 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 zostaw Wusia, będziemy się z Inwestorem napawać pięknee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts