IwaKrzys 23.12.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 nio piekne te drzwi zazdroszcze zakupow:) kiedy ja tak bede???ale obawiam sie ze u mnie to tak szybko nie bedzie trwalo jak u was, hehe a niebudowalnie Wesołych Świąt Bożego Narodzenia,mnóstwa prezentów niebudowlanych oczywiście i spełnienia wszystkich marzeń i postanowień Noworocznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 23.12.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Niteczka, najserdeczniejsze życzenia Świąteczne, cudownej świątecznej atmosfery, spełnienia marzeń i fury prezentów dla Ciebie i Rodzinki http://bi.gazeta.pl/im/2/8823/z8823592Q,fot--Boze-Narodzenie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.12.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 w realu są jaśniejsze i naprawdę ten klon jest bosssssski u mnie ten podest na górze jest malutki więc ten jasny optycznie powiększa a szybki pozwalają na lepsze doświetlenie zapewniając równocześnie niezbędną intymność są nieźle wykonane a nie kosztują kosmicznie dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.12.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 IwaKrzys witaj, dziękuję za życzenia zanim się obejrzysz widmo ostatnich zakupów będzie nad Tobą wisiało :) dzięki Amglad, już pewnie jesteś w pełnej gotowości bojowej Wu, faktycznie ten klon to ciekawy kolor, u nas będzie więcej szybek, bo hol jest dość ciemny i długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.12.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Kochani, jako, że ostatnie ciasta popieczone, czas na życzenia. W nadchodzące Święta, życzę Wam dużo ciepła i miłości. Beztroskich chwil spędzonych w rodzinnym gronie. Odpoczynku od codziennej gonitwy, optymizmu i wiary we własne siły. Wybierzcie się o północy na Pasterkę, z uśmiechem i kochaną osobą pod rękę. Cieszcie się tak jak tylko dzieci potrafią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.12.2013 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 24.12.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 całuski dusiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.12.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Nita http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/piekna_jest_radosc_w_swieta_0.jpg i bezproblemowej wykończeniówki życzy WU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.12.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 dziękuję bardzo za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 27.12.2013 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Czas na pierwsze szybkie przymiarki. Niestety nie mogły trwać tyle ile bym chciała, bo ciemno, zimno itd... Cóż święta rozleniwiają i myślę tylko o zaleganiu na kanapie z herbatą, ciastem i książką. Jednak iskierka wykończeniowego szaleństwa zabłysła i po prostu musiałam rozerwać kartonik i zajrzeć. panele po prawej sypialniane a po lewej salonowe kafle do holu, to co złapałam, to położyłam, potem będziemy dopasowywać łazienkowe, jeszcze bez podłogi, nad tym ciemniejszym to się jeszcze zastanawiam, może mógł być bardziej wyrazisty (Szanowny Inwestor jest proszony o nie czytanie tego zdania, co by mu ciśnienie nie skoczyło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 28.12.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 cześć Nituś. widzę, że rzuciłaś się znów w wir spraw wykończeniowych. zachowaj trochę siły na Sylwestra, bo wiesz... będzie zabawa, będzie się działo i znowu nocy będzie mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 28.12.2013 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 czesc Max, moje dzieci katują nas tą piosenką jak tam po świętach? a co do sylwestra to moje dziecię jest z 1 stycznia i musze zachowac siły na gosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.12.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 No powiem Ci moja droga, że jak na ekspresowe 3 GODZINNE zakupy to pasuje Ci kolorystycznie wszystko fajnie!!Na serio wcześniej nic nie oglądałaś?? Serio?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 28.12.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 grunt to dobra obsługa w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.12.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Taana mnie kurde to nie działa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 28.12.2013 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 No dobrze, powiedzmy, że mam lekką rękę do zakupów, niecierpiącego zakupów męża, ograniczony budżet oraz czas i nie przywiązuję uwagi do szczegółów, baa o wielu nawet bym nie wiedziała gdyby nie forum. Odpada dobieranie odcieni, niuansów, podobnych stylów lub wzorów. Tylko dzięki przytomności pani sprzedającej moja umywalka pasuje do wanny. Jak powiedziałam jakie mi się podobają (a raczej jakie uznaję za funkcjonalne) to pani złapała się za głowę z okrzykiem: takie nie będą pasowały do tej łazienki i wanny! Na moje machanie ręką, że potem coś znajdę, najważniejsze żeby mi było wygodnie, otworzyła laptop i szybciutko osiągnęła kompromis między moim chceniem a jej wizją Tylko nie wiem czy nie powinnam kupić większej niż 60 cm, ale to sie zobaczy w trakcie uzytkowania. Najwyzej potem przeniosę ją do drugiej łazienki a tu przyjdzie większa. Przemiła Pani zaoferowała, że dobierze mi też krany, tak żeby pasowały do wszystkiego, widać nie patrzyło mi z oczu znajomością nowoczesnego disajnu Problemy przewiduję w kuchni, ale to jeszcze duuuużo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.12.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 No i tym sposobem na bank masz zaoszczędzone trochę życia!!Dlaczego ja tak nie umiem... Ale już wszystkie wybory za mną więc mam chwilę wytchnienia. Na resztę i tak nie ma kasy to co sobie będę zawczasu głowę zawracać nie?? ps. a co do kuchni to coś mi sie wydaje że projekt już miałaś prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 28.12.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Kuchnia to moj słaby punkt i będę się długo zastanawiała Projekt mam dzięki Monice i wszystko pod niego jest zrobione. W myślach też tak właśnie wygląda, ale jeszcze trzeba wybrać kolory, blat, kafle na ścianę i podłogę.... Pokombinuję by wykorzystać otrzymane szafki, bo są drewniane i dodać do nich nowe fronty, ale jak mówiłam na to jeszcze czas. Nie bede sie na zapas denerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.12.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Długo mówisz? Czyli pewnie z dwa dni?? Wstałam, wypiłam kawę i nic mi się nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.12.2013 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 (edytowane) a my dziś byliśmy nawiedzić włości szwendamy się bez celu i nie chce się wychodzić ;D tymczasem opracowuję menu, zakupy, taktykę i ogólnie przebieg maratonu urodzinowego, który lada dzień zaczynamy, będzie się działo Edytowane 29 Grudnia 2013 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts