Lukarna 29.12.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Kurcze ja z dzieciakami nie mogę bezstresowo na budowę jechać bo te cholerne schody:mad: Ja się zastanawiam czy by kogoś na Sylwestra nie zaprosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.12.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Kurcze szkoda że żadnej z Was nie ma a muszę z kimś pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.12.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Kurcze szkoda że żadnej z Was nie ma a muszę z kimś pogadać Ja jestem, ale zdaje sie, ze Ciebie juz nie ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.12.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Jestem ale to na priv muszę.To co, pisać? Czy zasnęłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.12.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Pisz, bo z tabletu lece i oprocz priva nic i innego tu nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.12.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Nitus, ale u Was sie dzieje uhuhu za kuchnie radze brac sie z wyprzedzeniem czasowym... ja juz swoja rysuje i ustawiam przy okazji odkrylam swoje nowe wnetrza...zmiany, zmiany zmiany Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 30.12.2013 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Luka przepraszam, wczoraj nie dałam rady, przegrałam walkę o komputer i musiałam usypiać moje małe ancymonki ale na przyszłość puśc smska i damy rade Meliska, nic nie rysuje bo nie umiem mierzyc i potem moje rysunki mają się nijak do rzeczywistości. Zresztą odpowiada mi projekt, który mam, więc teraz tylko kolory Może pójde na łatwiznę i dam taką samą podłoge jak w holu i do niej coś dobiorę. Cóż za zmiany szykujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 01.01.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 http://imageshack.us/a/img23/5527/7xg0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 02.01.2014 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 dziekuję bardzo za życzenia noworoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 02.01.2014 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Wszystkim odwiedzającym mój wątek, życzę by w Nowym Roku odkryli to co sprawia, że są szczęśliwi oraz by cieszyli się każdą chwilą.A budującym oczywiście przeprowadzki do ukończonego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.01.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Meliska, nic nie rysuje bo nie umiem mierzyc i potem moje rysunki mają się nijak do rzeczywistości. Zresztą odpowiada mi projekt, który mam, więc teraz tylko kolory Może pójde na łatwiznę i dam taką samą podłoge jak w holu i do niej coś dobiorę. Cóż za zmiany szykujesz?? ale jaki masz problem z wymiarami? ja tez nie potrafie az tak tego robic, aleeee patrzysz na dlugosc sciany i wtedy dobierasz szafki do niej..60cm, 80cm, 40cm.. moje zmiany to czesciowe usuniecie spizarki na potrzebe zabudowy... i w salonie bedzie jadalnia a w miejscu jadalni mini salonik pisze mini, bo porowniania do poprzedniego to to nie ma i mysle nad moim wccikiem...czy tam nie ulokowac czasami pralni zmiany wkleilam u siebie w moim tajnym watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 02.01.2014 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Melisa rewolucje prawdziwe, a nie małe zmiany Będziesz ściany przesuwać? Przecież Wy już po tynkach jesteście. Aluzję zrozumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.01.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Melisa rewolucje prawdziwe, a nie małe zmiany Będziesz ściany przesuwać? Przecież Wy już po tynkach jesteście. Aluzję zrozumiałam Dzien dobry Sciany beda tylko te od spizarki poruszone I wlasnie jestesmy po tynkach a tu kolejne burzenie scianki alee zeby nie bylo... to byla taka mala propozycja mojego meza mialo byc wieksze bum...ale ja sie nie zgodzilam... no nie chce tego mojego wccika likwidowac zeby byla spizarka w tamtym miejscu, bo tam jest okno...i wg mnie nijak spizarka sie ma z oknem, a po drugie jezeli faktycznie mam zrezygnowac z wccika to wole miec tam pralnie hmm troche dziwne usytuowanie jej ale wole juz to niz zupelna likwidacje... reeetyyy co to sie wyprawia co do salonu i jadalni to chodzi tylko o ustawienie mebli, bo scianka juz tam byla demolowana nie wiem czy moja aluzje dobrze odczytalas Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 03.01.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 cześć Nituś. jakoś nie możemy się ostatnio spotkać. kochana życzę Ci w tym Nowym Roku niesłabnącego zapału, wytrwałości, szczęścia, piniędzy dużo i miłości, która wypełni Wasz dom po brzegi. ja już w wirze obowiązków zawodowych (co widać miałam dwóch uczniów, którzy właśnie sobie poszli) chłopaki mają jeszcze wolne i T z nimi w domu. młody dziś się urodzinuje u kuzynki, a my pewnie będziemy się tradycyjnie wieczorem saunować. pozdrawiam cieplutko, ściskam mocno, pa ps. a pokazywałaś już projekt kuchni, bo nie pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 03.01.2014 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Meliska muszę się nad aluzją pochylić i odczytać rysunek :) Max dzieki za zyczenia, ściskam mocno. Gdzie to wy się będziecie saunować? Ostatnio znajomi ciągle o saunie mówią, ale niestety męża chcą wyciągnąć, a nie mnie. Projekt kuchni (różne wersje) są bodajże na 2 i 3 stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.01.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Ostatnio znajomi ciągle o saunie mówią, ale niestety męża chcą wyciągnąć, a nie mnie. . Nitus... nie uwierzysz... ale ja zamiast tego co podkreslilam przeczytalam: ale niestety ciąża i nie chcą mnie wyciągnąć na nie.... to cie zaciazylam w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 03.01.2014 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 a proszę bardzo, tylko może po przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 04.01.2014 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 nitka to takie masz plany na nowy dom? w każdym kątku po dzieciątku. to trzymam kciuki. a z sauną dupa, mój mężuś się trochę pochorował i leżał wczoraj cały dzień pod kocem. jeździmy do znajomych na tą saunę, regularnie od dwóch chyba miesięcy, w każdy piątek. ciekawe, kiedy nam się znudzi. póki co całkiem mi się podoba, choć nigdy nie przepadałam. ale tez nigdy wcześniej nie byłam na takiej prawdziwej, opalanej piecem, z wychodzeniem na dwór w przerwach i oblewaniem się zimną wodą. na fb mam zdjęcie wstawione, jak mój młody był tam, to możesz sobie luknąć. także, jak będziesz miała okazję to polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.01.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Nita jak po imprezce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.01.2014 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Max widziałam zdjecia, wow! mnie by chyba wołami musieli wyciągać na zimno dużo zdrówka dla Męża życzę Luka bardzo fajnie było, dziś druga część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts