agalind 28.04.2014 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 No teraz rozumiem gdzie się podziewasz jak Cie nie ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Niteczka...ale u Ciebie fajnie kolorowo sie robi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.04.2014 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Czesc Aga, czesc Melisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.05.2014 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Ot i po majówce. Wymarzłam straszliwie na grillu we własnym domu. Mogę ze spokojem powiedzieć, że salon pomieści 18 osób. Przy okazji siódemka dzieci mało nie podkopała nam tarasu. Naprawdę nie wiem co te dzieciaki widzą w kopaniu, babraniu się w ziemi i piachu, przeszukiwaniu pobudowlanych śmieci i bieganiu na zimnie. Grunt, że szalały zachwycone. Inwestor na czas inwazji umocnił nasz budowlany stół. Sprawdził się znakomicie. Ale najważniejsze: Żartowałam. Najważniejsze oczywiście jest to, że robią się sufity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.05.2014 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Nita masz chyba najbardziej domowe prowizorki budowlane na forum Tą rzodkiewkę to chyba podgrzewałaś co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.05.2014 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 czesc Cronin, wiesz jak to jest z prowizorkami a rzodkiewka sama tak wyrosła, aż dziw bo u mnie wszystko później rozkwita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 05.05.2014 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 wpadam, macham łapką, sciskam i całuję:hug: stół świetny, rzodkiewka - pierwsza klasa:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.05.2014 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Czesc Amglad też macham do Ciebie i skręcam się z ciekawości co tam u Ciebie w ogródku. Walcz dzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.05.2014 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Dziś na budowie pierwszy raz zrobiłam "pstryk" i ... stała się światłość. Światłość była mobilna, bo żaróweczka tylko jedna, ale obskoczyła kilka pokoi. Aż dziw, że nie zabrzmiały fanfary. Tak bardzo się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.05.2014 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 deszczowo, a nawet gradowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.05.2014 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Ale za to jak pięknie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 09.05.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 naprawdę pięknie. cześć Nitka, jakoś się ostatnio mijamy, ale widzę, że wolne chwile spędzamy w ten sam sposób. a to jeziorko w ogródku to robi Ci się po każdym deszczu? ps. gratuluję światłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.05.2014 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Nta, na tym pierwszym kolory jak pisakami machnięte! (uwielbiam kwitnący rzepak!) Nie wiedziałam, że do Ciebie sięgają przypływy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.05.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Nitka ale Ty artystka zdjeciowa jesteś jak widzę, super foty!!! a żarówka jak cieszy prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 11.05.2014 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Dziękuję za miłe słowa. Tęskno mi za Wami. Jeziorko robi się tylko przy naprawdę silnym, długim deszczu i na szczęście szybciutko znika. W najbliższym czasie chcemy się zabrać za kwestię odwodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.05.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Nitka, piękne widoki:yes: Ale byłam pewna, ze Wisła Was nie sięga;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.05.2014 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 (edytowane) Gdyby Wisła do nas zawitała to by był wyczyn. Czas mknie jak szalony, a my ciągle na budowie. Sufity już wszędzie są i czekają na ostatni szlif. Nie dam rady dłużej czekać, więc zaczynam malowanie ścian, jak tylko kupię farbę. Inwestor po wizycie w sklepie z farbami wybiegł niemal z krzykiem i oskarżeniem: "Ty wiesz ile ta pani zadała mi pytań??!! Jakie mamy tynki? Do jakiego pomieszczenia ma być farba? Jaka farba? Do każdej inny grunt! A najgorsze!!! Było z dziesięć kolorów BIAŁYCH!!!" Wobec tego jutro sama kupię farbę. A potem razem z dziećmi pobawię się w malarzy. Poza tym: Edytowane 25 Maja 2014 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.05.2014 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Odwiedziliśmy ponownie Arboretum w Wirtach. Było co podziwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.05.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 a no to, jak nie śpisz, to przylazłam do Ciebie. Ania, czy ja rozumiem, że Ty się wykańczasz?? jak już pomalujesz, to reszta poleci pewnie prędziutko. nie zdążymy się obejrzeć, a już będziesz się wprowadzać. tak więc trzymam kciuki, żebyś wybrała właściwy odcień bieli i do roboty. będę kibicować. uprawy w ogródku imponujące. u mnie truskawki dopiero kwitną, a u Ciebie już takie duże. będzie co wcinać. no dobra, może jednak pójdę spać. papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.05.2014 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Czy ja się wykańczam?? Tak, nerwowo organizacyjna żonglerka bywa męcząca. Melduję, że farby i grunt zakupiony. Pozostaje zawołać: do boju! Tylko nie wiem, którego czy malowanie czy pomidory czy trawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts