dorkaS 23.09.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Ja, co prawda o tych przesądach nie słyszałam, ale wygląda na to, że Nitka przegapiła z możliwych okazji np. 1 dzień jesieni. Ale w tym miesiącu może się jeszcze załapać na np. 27 września Światowy Dzień Turystyki 28 września Światowy Dzień Wścieklizny 30 września Międzynarodowy Dzień Tłumacza / Dzień Chłopaka Choć najbardziej stosowny wydawałby się pierwszy poniedziałek października – za wikipedią: Światowy Dzień Habitatu (ang. World Habitat Day, ONZ – Ludzkie Osady, według Unesco: Światowy Dzień Ludzkich Siedlisk Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.09.2014 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 niezły wybór nie ma tam czasem dnia śpiocha, czekolady albo darmowego tragarza??? myślę, że powinniśmy się sprężyć przed październikiem bo to wybitnie imprezowy miesiąc w naszej rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 23.09.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 ... Wczoraj pomalował kominek i położył płytki przy tarasie i kominku. Pierwszy raz. Mruczał przy tym pod nosem, że to niemożliwe, że Cronin sama kładła płytki w salonie. Ileż to rzeczy robił na budowie pierwszy raz. To niesamowite. Sam się dziwi, że taki zdolny chłopak. Jednak właściwa motywacja (czytaj gderająca żona) potrafi zdziałać cuda. Hihi cronin sama kładła bo nie jest perfekcjonistką i ma niskie wymagania płytkowe no i jest skąpa i nie znosi heniutków. A to bardzo dobra motywacja Kominek wygląda świetnie, taki biały będzie czy jakiś kolor dasz? Z doświadczenia wiem, że do przeprowadzki najlepszy jest dzień, kiedy nie ma małoletnich pod nogami Dobry jest też termin: dzień przed Wigilią/Wielkanocą/Komunią/ślubem/weselem, wtedy adrenalina buzuje pod sufitem i celnym kopem umieszczasz szafy i kanapy na swoich miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.09.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Podobno dzień czekolady był 4 września wg http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Kalendarz_%C5%9Bwi%C4%85t_nietypowych 26 września to dzień Całowania Dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 24.09.2014 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Podobno dzień czekolady był 4 września wg http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Kalendarz_%C5%9Bwi%C4%85t_nietypowych 26 września to dzień Całowania Dziewczyn Nitka - kominek śliczny:yes::yes: mam nadzieje, ze zostanie biały;) Dorka:hug::hug: mi dzień całowania DZIEWCZYN sie podoba:D:D:D tylko co ma powiedziec dwóch gejów w ten dzien jak sie bedą całować?;) ludzie podobno - nie znam szczegółów - pewien browar w naszym kraju bojkotuja, bo prezes 'wykazał sie daleko posunietą homofobia'.. ja tam zaczęłam własnie to piwo pić - baaaaaaardzo dobre:D:D:D:D wyjatkowo porzadnie;) smakuje:D:D:D:D Nitka, czekamy na TEN DZIEŃ...daj znać, kiedy:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.09.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 mi dzień całowania DZIEWCZYN sie podoba:D:D:D tylko co ma powiedziec dwóch gejów w ten dzien jak sie bedą całować?;) ludzie podobno - nie znam szczegółów - pewien browar w naszym kraju bojkotuja, bo prezes 'wykazał sie daleko posunietą homofobia'.. ja tam zaczęłam własnie to piwo pić - baaaaaaardzo dobre:D:D:D:D wyjatkowo porzadnie;) smakuje:D:D:D:D Nitka, czekamy na TEN DZIEŃ...daj znać, kiedy:hug::hug: Znaczy się nie dał się całować? Pytam, bo z niektórymi newsami jestem do tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.09.2014 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Nitka z okazji dzisiejszej piździawy pogrzeję się przy Twoim kominku. Mogę? Ps. Mi się podoba taki biały. Aby się nie okopcił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 25.09.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Nitka - kominek śliczny:yes::yes: mam nadzieje, ze ludzie podobno - nie znam szczegółów - pewien browar w naszym kraju bojkotuja, bo prezes 'wykazał sie daleko posunietą homofobia'.. ja tam zaczęłam własnie to piwo pić - baaaaaaardzo dobre:D:D:D:D Nie, bo wykazał się bezprecedensowym chamstwem. Absolutnie niewyobrażalnym. W dodatku z chorymi skojarzeniami. Może zapoznaj się z wypowiedzią owego typa w całości, a jak cię nie zemdli, to smaku - nomen omen - nie zazdroszczę. Dodam, że nie jestem wymuskaną panienką wychowaną na Musierowicz, ale żeby wdalić z siebie taką uwagę jak on, to trzeba pochodzić z rynsztoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.09.2014 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 (edytowane) Nitka - kominek śliczny:yes::yes: mam nadzieje, ze ludzie podobno - nie znam szczegółów - pewien browar w naszym kraju bojkotuja, bo prezes 'wykazał sie daleko posunietą homofobia'.. ja tam zaczęłam własnie to piwo pić - baaaaaaardzo dobre:D:D:D:D Nie, bo wykazał się bezprecedensowym chamstwem. Absolutnie niewyobrażalnym. W dodatku z chorymi skojarzeniami. Może zapoznaj się z wypowiedzią owego typa w całości, a jak cię nie zemdli, to smaku - nomen omen - nie zazdroszczę. Dodam, że nie jestem wymuskaną panienką wychowaną na Musierowicz, ale żeby wdalić z siebie taką uwagę jak on, to trzeba pochodzić z rynsztoka. jak pisałam wyżej - nie znam szczegółów pochodzenia ani tego Pana ani szczegółów jego wypowiedzi... pozdro Edytowane 25 Września 2014 przez amglad1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.09.2014 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Znaczy się nie dał się całować? Pytam, bo z niektórymi newsami jestem do tyłu. hihi nie jestem pewna, bo tv nie oglądam a mówię tylko to co w radio usłyszałam - że bojkotują browar bo Pan Prezes jest homofobem - a z całowaniem to już zupełnie nie wiem... ja też z newsami na bakier:D Dorka, ściskam i całuję... o rany ale zabrzmiało;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.09.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Nitka, zapomniałam o najważniejszym, bo mnie tu całusami odwrócili uwage;) JUŻ??????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.09.2014 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Jeszcze nie. Muszę Was potrzymać w napięciu.Światowy dzień turystyki nas przyciąga i po Bożemu będzie Choć w sumie i tak tam żyjemy, jedynie nie śpimy. Opcji przeprowadzki bez małoletnich nie ma, ale jest duża szansa na integrujące zajęcia z dziećmi sąsiadów, więc nudzić się nie będą Kominek pozostaje bielusieńki, pewnie przez tydzień taki będzie, a potem trochę zszarzeje. Dorzucę jedno zdjątko salonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.09.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Nita u Cronin kawy nie dostałam to może u Ciebie co?? Kuchenny dał radę? Możemy się w kuchni napić?? Aa i byłabym zapomniała: wszytskiego najlepszego z okazji Światowego Dnia Turystyki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 27.09.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 I jak Turystko? kursujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 27.09.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 To dziś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.09.2014 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Nita pewnie w trasie..w koncu Swiatowy Dzien Turystyki Niteczka..kawki tez bym sie napila z mila checia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 30.09.2014 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 taaaa Nita w trasie, z katarem i chorym gardłem, zakatarzonym dzieckiem i bez neta. Za to szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 30.09.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 I to najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 30.09.2014 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 taaaa Nita w trasie, z katarem i chorym gardłem, zakatarzonym dzieckiem i bez neta. Za to szczęśliwa :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2014 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Za to szczęśliwa :hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts