msdracula 23.01.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 aaaa...w pracy, o już wszystko wiem no ciekawe jak z tą wysokością my na razie kibelków nie rozpakowaliśmy, tylko stelaż zamontowany, na razie jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 23.01.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 natknęłam się też na gazetkę bricomarche i jest teraz w promocji zestaw koło slim za 427zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.01.2013 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 dzięki dracula pognałam do brico, ale u nas akurat nie mieli rzeczy z tej gazetki, a szkoda mieli za to jakis zestaw z koła za 538 zł, tylko ten przycisk jakis taki niepewny. No nic nie ma ciśnienia, poczekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 28.01.2013 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 (edytowane) http://imageshack.us/a/img195/9199/zdjcie0620x.jpg Lasek nieopodal. Zima trwa, a my popatrujemy na zdjęcia naszego domku i cieszymy się, że jest nasz i już wkrótce, już niedługo w nim zamieszkamy. Choć wydaje się to odległą przyszłością to jednak kalendarz pokazuje, że to tylko kilka miesięcy (7- 8 ). Zupełnie bezpodstawnie wierzę, że nam się uda. W sobotę idąc za ciosem, kupiliśmy kibelek ze stelażem, deską, przyciskiem (mógłby byc ładniejszy, ale nie będę marudzić). Koło slim za 427 zł. Zawsze to mały krok naprzód. Dzięki draculo Stelaż jakoś nie bardzo chciał się zmieścić do bagażnika. Na szczęście zmieścił się za fotelami, więc dzieciaki jechały z nogami na stelażu. Były bardzo dzielne Życzę wszystkim miłego poniedziałkowego wieczoru. Edytowane 28 Stycznia 2013 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.01.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Nita, pięknie... A co do czasu który musi upłynąć do zamieszkania to liczę na to i trzymam kciuki żeby to były najszbyciej płynące miesiące naszego życia:)I gratuluję zakupu kolejnego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 29.01.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Nita śliczne widoki!!!!! i fajnie, że mogłam się przydać ja też po cichu odliczam niecierpliwa jestem to już widzę 3 parapetówki się szykują w podobnym terminie Luka prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 29.01.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 to już widzę 3 parapetówki się szykują w podobnym terminie Luka prawda? A ja, a ja? My też w okolicach wakacji planujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.01.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 No ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.01.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Prawda prawda:D Ale doborowe towarzystwo:) i zobaczcie, trochę nas jest;) ps. koniec wakacji to mój wymarzony termin, a wiecie jak to z marzeniami bywa:( ale będę w to mocno wierzyć i wtedy się spełni Za Was i za siebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.01.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Ja się w sierpniu dzieci pozbywam więc nawet jeśli woda ze studni a światło ze świeczki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.01.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Ja wstępnie w pracy urlop na przełom sierpnia i września podałam.Żeby posprzątać (jak będzie po czym) i się przeprowadzić.... Trochę się boję tak planowć bo w historii mojej budowy było już kilka takich terminów:1. Wielkanoc 20132. Czerwiec 20133. Lipiec 2013Więc tentego nie wygląda to wiarygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 29.01.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 A ja, a ja? My też w okolicach wakacji planujemy No ja też no fakt! to muszę poprawić będziemy się dopingować i wspierać jak któraś podupadnie na siłach przy wykończeniówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.01.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Dracula Ty masz chociaż kolor w piwnicy i smoka:DPrzodujesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.01.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 No jeśli chodzi o poziom zaawansowania to ja zamykam peleton, tylko cud może mi dopomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.01.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Napisałabym co mi może przeszkodzić w osiągnięciu celu ale obiecałam sobie więcej o tym na forum publicznym nie pisać.Ale cud mi się też przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 30.01.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Dracula Ty masz chociaż kolor w piwnicy i smoka:D Przodujesz:) he he no kolor jest the best może zapoczątkuję jakieś nowe trendy? tylko, że on jest nie do podrobienia ja przoduję? a kto tu ma wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 30.01.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ja chciałabym mieć gotowe do zamieszkania na Sylwestra 2013 więć mogę zamknąć peleton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 30.01.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Dorka Ale chodziło mi o poziom zaawansowania budowlanego, mam gołe SSO i nic zakupionego oprócz lamp Ty masz już gotową elewację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 30.01.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ale bez elewacji można zamieszkać, więc jak ją skreślić to wychodzi na równo. Chociaż, przyznaję, że mam kabelki prądowe w środku. Ale tak czy siak biegamy na razie blisko siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.01.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Dracula jakie wylewki?? Pomyliłaś mnie z kimś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts