Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz prostokątny dom

nita83

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Już żeśmy wyzdrowieli, więc zima może sobie iść. Dziękuję za dobre słowa.

Post 1000 mi się tu popełnia więc cosik muszę mądrego napisać...yyyyy........

Naszło mnie ostatnio na melancholijny nastrój i zdałam sobie sprawę, że z tego szalonego zrywu pt bedziemy się budowac wyniknęło mnóstwo dobrych rzeczy. Trafiłam na muratorowe forum (choć początki wcale nie były łatwe). Poznałam wiele ciekawych osób, z fantastycznym poczuciem humoru, podejściem do życia i szaleństwem budowlanym w oczach :D (wymieniać mogłabym całą noc) Dowiedziałam się o różnych różnistych bardziej lub mniej budowlanych sprawach, o których wcześniej nawet mi się nie śniło. Przekonałam się, że ludzie potrafią jeszcze bezinteresownie pomagać (czyli moja wiara w ludzi nie była bezpodstawna). Odkryłam inspirujące blogi, które co dzień ubarwiają mi życie. Zaczęłam bardziej kontrolować wypływającą z konta kasę. Znalazłam miejsce, które ładuje mnie pozytywną energią i ratuje w chwilach budowlanej niemocy i niewiedzy.

Za to wszystko Wam serdecznie dziękuję.

Nito,

Witam się w Twoim wątku, który podczytuję od dłuższego czasu.

Czy możesz mi napisać na priv, ile Was kosztowała budowa do tej pory. My też chcemy budować anatolka z betonu komórkowego. Jeszcze w środku zrobimy dwie ważne zmiany: strop terriva i inaczej ściana nośna w salonie.

Jeśli nie sprawi Ci kłopotu to proszę wyślij mi wiadomość.

Pozdrawiam

Tylko nie każdy umie tak ładnie wyrazić :) podpisuję się obiema ręcyma

Nie wiem czy zauważyłyście , ale dzisiaj jest Pierwszy Dzień Wiosny :bash:

Moje dziecko szło do przedszkola w zielonej wiosennej sukieneczce (dzisiaj dzieciaki na zielono) i w śniegowcach :bash:

Nitka, gratulacje Elito:) Pięknie napisane:)

Nie wiem czy zauważyłyście , ale dzisiaj jest Pierwszy Dzień Wiosny :bash:

Moje dziecko szło do przedszkola w zielonej wiosennej sukieneczce (dzisiaj dzieciaki na zielono) i w śniegowcach :bash:

Czyli jak to Luka pisała : ulepią Marzannę :lol2:

dzięki dziewczyny, aż się zarumieniłam :oops: w wymienianiu tych pozytywnych zmian zupełnie zapomniałam o tym, że w efekcie końcowym będziemy mieli więcej miejsca na zabawki naszych dzieci :lol2:

Witaj Annis, miło mi, że mnie odwiedzasz.

Mój mały tez dziś topi marzannę, więc zima już nie ma wyboru i musi sobie pójść.

odwołuję dzieciaki marzanny nie dali rady utopic, nie było jak i gdzie i wrócili z nią do przedszkola....co to teraz będzie?

Edytowane przez nita83