nita83 15.03.2013 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 choróbsko mnie dorwało wszystkie sprawy zawieszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 15.03.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Nita dużo zdrówka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.03.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Aj Nita oby to ostatnie wirusy przy tej budowie Dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 15.03.2013 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 dzięki, dobrze, że zgrałam się ze śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.03.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Zdrowiej szybko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 20.03.2013 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Już żeśmy wyzdrowieli, więc zima może sobie iść. Dziękuję za dobre słowa. Post 1000 mi się tu popełnia więc cosik muszę mądrego napisać...yyyyy........ Naszło mnie ostatnio na melancholijny nastrój i zdałam sobie sprawę, że z tego szalonego zrywu pt bedziemy się budowac wyniknęło mnóstwo dobrych rzeczy. Trafiłam na muratorowe forum (choć początki wcale nie były łatwe). Poznałam wiele ciekawych osób, z fantastycznym poczuciem humoru, podejściem do życia i szaleństwem budowlanym w oczach (wymieniać mogłabym całą noc) Dowiedziałam się o różnych różnistych bardziej lub mniej budowlanych sprawach, o których wcześniej nawet mi się nie śniło. Przekonałam się, że ludzie potrafią jeszcze bezinteresownie pomagać (czyli moja wiara w ludzi nie była bezpodstawna). Odkryłam inspirujące blogi, które co dzień ubarwiają mi życie. Zaczęłam bardziej kontrolować wypływającą z konta kasę. Znalazłam miejsce, które ładuje mnie pozytywną energią i ratuje w chwilach budowlanej niemocy i niewiedzy. Za to wszystko Wam serdecznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 20.03.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Nita, ładny ten 1000czny post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 20.03.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Gratulacje ELITO FORUM:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 20.03.2013 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 a dziękować dziękować kiedy to zleciało:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 21.03.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Gratuluję tysiączniaka!!!! piękny post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annis 21.03.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Nito,Witam się w Twoim wątku, który podczytuję od dłuższego czasu.Czy możesz mi napisać na priv, ile Was kosztowała budowa do tej pory. My też chcemy budować anatolka z betonu komórkowego. Jeszcze w środku zrobimy dwie ważne zmiany: strop terriva i inaczej ściana nośna w salonie.Jeśli nie sprawi Ci kłopotu to proszę wyślij mi wiadomość.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 21.03.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 gratulacje ELITO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.03.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Nitka napisałas to o czym pewnie większość z nas myśli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 21.03.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Tylko nie każdy umie tak ładnie wyrazić podpisuję się obiema ręcyma Nie wiem czy zauważyłyście , ale dzisiaj jest Pierwszy Dzień Wiosny Moje dziecko szło do przedszkola w zielonej wiosennej sukieneczce (dzisiaj dzieciaki na zielono) i w śniegowcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Nitka, gratulacje Elito:) Pięknie napisane:) Nie wiem czy zauważyłyście , ale dzisiaj jest Pierwszy Dzień Wiosny Moje dziecko szło do przedszkola w zielonej wiosennej sukieneczce (dzisiaj dzieciaki na zielono) i w śniegowcach Czyli jak to Luka pisała : ulepią Marzannę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 21.03.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 no mój młodszy mówił, że idą topić marzannę. chyba w śniegu ją zakopią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 21.03.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 stopią śnieg na kaloryferach i będą topić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 21.03.2013 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 (edytowane) dzięki dziewczyny, aż się zarumieniłam w wymienianiu tych pozytywnych zmian zupełnie zapomniałam o tym, że w efekcie końcowym będziemy mieli więcej miejsca na zabawki naszych dzieci Witaj Annis, miło mi, że mnie odwiedzasz. Mój mały tez dziś topi marzannę, więc zima już nie ma wyboru i musi sobie pójść. odwołuję dzieciaki marzanny nie dali rady utopic, nie było jak i gdzie i wrócili z nią do przedszkola....co to teraz będzie? Edytowane 21 Marca 2013 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.03.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 O cholera, teraz mnie zmartwiłaś... Marcin dzisiaj wziął mój stary telefon zastępczy;) i wystukuje cyfry na wyświetlaczu. Pytam "co robisz?" - Pisię tak: zimo ić, śniegu ić my ciekamy na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 21.03.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 :rotfl:to fenomenalnie, bym go wyściskała z radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts