Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz prostokątny dom

nita83

Recommended Posts

cronin ja Ci przypomnę w stosownym czasie o tych zakwasach :):):)

czas grabie własne w końcu kupić i uporządkować do końca działeczkę

i podnieść temat drenażu na działce, wciąż nie mogę zdecydować czy najpierw podłogi czy najpierw elektryka, strasznie się boję ze spieprzymy coś z tymi podłogami

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak mi mów :):) nawet jak nie są cudne, ani nowoczesne ani pewnie maga wytrzymałe (choć bolców przeciwwłamaniowych mają dość sporo) to jednak mój portfel je bardzo lubi ;)

zimą mieliśmy okazję zobaczyć jak bardzo zawiewa w wejście wiatr i śnieg, w wiatrołapie pełno go było, mimo częściowego zabicia dechami i przecież sporego zadaszenia

He he u nas tym ktosiem kto mógłby drzwi zniszczyć jesteśmy, my ,mała i nasi kochani tatkowie :D więc taka opcja jak twoja odpada :D zresztą i tak kasy na tamtym etapie za bardzo nie było na docelowe...

Nita tak później pomyślałam, że pewnie ciepły montaż :) jakoś przeoczyłam, że tak montujecie :) fajny etap z tymi oknami :)

tez ogladam wnętrza i piękne są, ja nie wiem co to u mnie wyjdzie :D najwyżej zdjęć nie będzie :lol2:

Dziewczyny wyluzujcie:lol: te najpiękniejsze wnętrza to przeważnie składowa kupy kasy i dobrego projektanta wnętrz;) a jak się nie ma kupy kasy i projektanta wnętrz to możne wnętrza nie powalają większości na kolana ale są nasze, takie jacy my jesteśmy, takie w których dobrze się czujemy, niekoniecznie nowoczesne i trendy ale są odzwierciedleniem naszych upodobań, nie ma co się szarpać na siłę żeby pokazać się trendy i lecieć wszystko w szarościach i betonie jak lubimy np babciowe meble i koronkowe serwetki a tego to żaden projektant wnętrz nie machnie ;) dom nie ma być na pokaz ale do mieszkania:lol: więc bez obawy Wasze domki piękne będą i pełne ciepła nawet z lampami po 20 zł sztuka bo będą Wasze a nie projektanta;)

MONTUJĄ!!!! o matko, nawet Mąż miał wczoraj stresa, czemu to człowiek tak przeżywa

mam dziś wolne ale z racji tego, że mamy jedno auto a dzieci dwójka to na razie mąż na budowie a ja w domu (okna umyłam :lol2:)

czekam aż się M nade mną zlituje i przyjedzie po mnie, ponoć wszystkie okna w domu i zaczyna się montowanie

WIELKIE DZIĘKI ŻE ZE MNĄ JESTEŚCIE

Tyle wybierania, czytania, męczenia tematu, ale nareszcie są. I co najważniejsze pasują. Całe szczęście, bo Mąż sam mierzył :D

Wszystko poszło sprawnie od 9 do 14. Teraz zrobiło się naprawdę domowo. Mogę wejść przed drzwi, w środku nie wieje i po raz pierwszy zastukałam dziś w szybkę do moich dzieci. W naszą szybę! w naszych oknach! W życiu bym nie pomyślała, że będę tak się cieszyć i przeżywać. Ale koniec marudzenia...... zdjęcia.

100_4512.jpg100_4513.jpg100_4516.jpg100_4520.jpg100_4521.jpg