nita83 15.04.2013 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 cronin ja Ci przypomnę w stosownym czasie o tych zakwasach :) czas grabie własne w końcu kupić i uporządkować do końca działeczkę i podnieść temat drenażu na działce, wciąż nie mogę zdecydować czy najpierw podłogi czy najpierw elektryka, strasznie się boję ze spieprzymy coś z tymi podłogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 15.04.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 pozazdrościć, że tak się dzieje. też z niecierpliwością czekam na okna. a co do wnętrz, to zobaczysz, że też wyjdą Ci cudnie. nie wszystko musi być najdroższe, żeby się podobało. czego przykładem są Twoje drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 15.04.2013 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 tak mi mów :) nawet jak nie są cudne, ani nowoczesne ani pewnie maga wytrzymałe (choć bolców przeciwwłamaniowych mają dość sporo) to jednak mój portfel je bardzo lubi zimą mieliśmy okazję zobaczyć jak bardzo zawiewa w wejście wiatr i śnieg, w wiatrołapie pełno go było, mimo częściowego zabicia dechami i przecież sporego zadaszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 15.04.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 tak mi mów :) jestem do dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 15.04.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 He he u nas tym ktosiem kto mógłby drzwi zniszczyć jesteśmy, my ,mała i nasi kochani tatkowie więc taka opcja jak twoja odpada zresztą i tak kasy na tamtym etapie za bardzo nie było na docelowe... Nita tak później pomyślałam, że pewnie ciepły montaż jakoś przeoczyłam, że tak montujecie fajny etap z tymi oknami tez ogladam wnętrza i piękne są, ja nie wiem co to u mnie wyjdzie najwyżej zdjęć nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Dziewczyny wyluzujcie:lol: te najpiękniejsze wnętrza to przeważnie składowa kupy kasy i dobrego projektanta wnętrz;) a jak się nie ma kupy kasy i projektanta wnętrz to możne wnętrza nie powalają większości na kolana ale są nasze, takie jacy my jesteśmy, takie w których dobrze się czujemy, niekoniecznie nowoczesne i trendy ale są odzwierciedleniem naszych upodobań, nie ma co się szarpać na siłę żeby pokazać się trendy i lecieć wszystko w szarościach i betonie jak lubimy np babciowe meble i koronkowe serwetki a tego to żaden projektant wnętrz nie machnie dom nie ma być na pokaz ale do mieszkania:lol: więc bez obawy Wasze domki piękne będą i pełne ciepła nawet z lampami po 20 zł sztuka bo będą Wasze a nie projektanta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 16.04.2013 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 święte słowa wusiu :hug:czasem człowiek da się wciągnąć w ten marketingowy szał ale melduję, ze już wróciłam do pionu teraz siedzę i w nerwach czekam na jutro .... trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.04.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 teraz siedzę i w nerwach czekam na jutro .... trzymajcie kciuki To ja kciuki trzymam, żeby sprawnie poszło &&&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.04.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 To już jutro?? ale zleciało;)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 16.04.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Wu święte słowa i faktycznie trzeba się ogarnać, bo faktycznie macki marketingu mają ogromną moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.04.2013 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Nita, o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.04.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Przysiądę i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.04.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 ale zdjęcia jakieś będą, co? Nita w pracy czy nadzoruje, jak myślicie? chyba nadzoruje, bo się nie świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.04.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 W pracy by raczej nie wyrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.04.2013 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 MONTUJĄ!!!! o matko, nawet Mąż miał wczoraj stresa, czemu to człowiek tak przeżywa mam dziś wolne ale z racji tego, że mamy jedno auto a dzieci dwójka to na razie mąż na budowie a ja w domu (okna umyłam ) czekam aż się M nade mną zlituje i przyjedzie po mnie, ponoć wszystkie okna w domu i zaczyna się montowanie WIELKIE DZIĘKI ŻE ZE MNĄ JESTEŚCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 17.04.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 też przebieram nogami z niecierpliwości, jak będzie wyglądał prostokątny z oknami. a pod tym, co napisała wu dopisałabym tylko AMEN. no i jak mogłoby nas nie być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 17.04.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 o rany, słowo okna mnie elektryzuje niesamowicie - trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 17.04.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 oj to ja też już się doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 17.04.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Zdjęcia.... plis..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.04.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Tyle wybierania, czytania, męczenia tematu, ale nareszcie są. I co najważniejsze pasują. Całe szczęście, bo Mąż sam mierzył Wszystko poszło sprawnie od 9 do 14. Teraz zrobiło się naprawdę domowo. Mogę wejść przed drzwi, w środku nie wieje i po raz pierwszy zastukałam dziś w szybkę do moich dzieci. W naszą szybę! w naszych oknach! W życiu bym nie pomyślała, że będę tak się cieszyć i przeżywać. Ale koniec marudzenia...... zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts