cronin 29.04.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Wow Nita bardzo profesjonalnie , no dobra kuchnia Luki jednak bardziej dopracowana w szczegółach ale wierzę że dopracujesz Faktycznie można już parapetówkę, tfu tarasówkę wyprawiać A z chorobami młodocianych mamy tak samo, każdy wolny dzień, każdy zaplanowany dzień, jest przechorowany My dzisiaj też lekarza zaliczyliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.04.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 no robi wrażenie i taras i kuchnia. szacun:yes: jak u Was ta rurka z powietrzem do kominka idzie? u nas w projekcie miała być w ziemi zrobiona na etapie fundamentów. m stwierdził, że zrobi się potem. do tej pory jej nie ma. i myślę, że przed zalaniem chudziaka już nie będzie. jak możesz, to wrzuć zdjęcia, jak to u Was jest zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 29.04.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Fajna kuchnia Ja nie robiłam takiej styropianowej , wyobrażam sobie swoją bez trudu, ale zawsze miło podpatrzeć takie rozwiązania tworzone na miejscu i z tego, co podleci Bardzo mi się podoba taka kreatywność Taras z palet to chyba takie budowlane must have - ja już zaczynam zbierać palety na swój Taki uzupełniony deskami wygląda całkiem do rzeczy, muszę powiedzieć. No i gratuluję orurowania chałupy, jeśli można to tak ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.04.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) Luka jak mogłaś ! w kompleksy wpadnę ani mi się waż wywalać na usprawiedliwienie mam jedynie to, że do nas styro przyjechało tak jakos popakowane inaczej niż w paczkach i nie chciałam więcej wyszarpywać. Ale cudnie wygląda ta Twoja i widzę podobieństwo do wizualizacji. Noo i Lech Ci pomagał a ja o suchym pysku:lol2: Mąż wrócił i taras teraz wygląda tak. Na żywo nie widziałam ale mi się strasznie podoba. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Wiedziałam, że mam fajnego męża ale że aż tak?! Szok! KOCHANIE JESTEŚ WSPANIAŁY!!! Dzięki Wam wszystkim za rady i cronin za inspirację. Na to wygląda, że idziemy z duchem czasu i jesteśmy ekologiczni. Hehe kto by pomyślał Teraz pojeżdżę sobie szlifierką. Tak dla relaksu po dniu ze znudzonymi dzieciakami. Na jutro już załatwiłam wsparcie rodzinne bo dom rozniosą jak nic a ja osiwieję. Czy ten prowizoryczny taras zabezpieczyć? Wolałabym żeby się w miarę łatwo maziało i grudek nie było. Oczywiście oczami wyobraźni widzę już obsypany ziemią tarasik i posadzone kwiatki, ale zaraz przychodzi opamiętanie, że cztery małe nóżki na pewno nie będą się przejmować omijaniem roślinek. maniaczko u nas pewnie tez miało być gdzies pod chudziakiem, ale któż by o takich rzeczach wiedział. Teraz jest na chudziaku i normalnie leci przez ściane na dwór. Jak będę na budowie to obfocę. Miłej nocki wszystkim życzę. Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.04.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 nita, dzięki za ten taras. Teraz mnie olśniło, czym niebawem się zajmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martarobert 29.04.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 nita! Super! Ale postępy!!! A ten trójkąt jest piękny! Możesz pokazać na jakimś zdjęciu większy kawałek "z trójkątem"? Ech, zazdroszczę! I gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.04.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 tylko takie mam, za niska jestem Teraz jeszcze trzeba te blaszki na drugą stronę przerzucić co by po oczach nie świeciły. dorka nie ma to jak prace tarasowe gdy w środku tyle roboty ale sezon się zaczyna i trzeba by gdzie coś wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martarobert 29.04.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 nita, ale Twój mąż sam to cudo zrobił?? Wygląda extra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.04.2013 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 I rureczki i kuchnia i taras gotowy:wave: Imprezę można już robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 30.04.2013 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 świetnie wam ten trójkąt wyszedł!!!! kawał dobrej roboty a twój taras świetny, w ogóle jak na niego patrzę, to ta gleba, pustaki itp. jakbym swój widziała mąż jak ze mną oglądał to myslał, że to nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.04.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Nitaa aaaale taras:jawdrop: Szczerze ode mnie pogratuluj mężowi bo wyszedł super!!Szkoda że u nas nie może być taki na gruncie:( Ale widziały gały co brały - w sensie działkę ze spadkiem:/ ps. musiałam się leszkiem wspomóc bo styro wbrew pozorom nie jest lekki a znosiłam go i z góry i z piwnicy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 30.04.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Luka jedno nie wyklucza drugiego, u mnie działka ze spadkiem i taras na gruncie będzie tylko z jednej strony tarasu będzie murek taki na pół metra a nad nim będzie już ziemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 30.04.2013 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 to kiedy wpadacie na tarasówkę?? byłam dziś na chwilę, siedziałam na tarasie z książką i jest cudnie na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciach. Teraz kosmetyka i ogarnianie terenu wokół. Mąż popada w samozachwyt i dziękuje za uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martarobert 30.04.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 to kiedy wpadacie na tarasówkę?? byłam dziś na chwilę, siedziałam na tarasie z książką i jest cudnie na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciach. Teraz kosmetyka i ogarnianie terenu wokół. Mąż popada w samozachwyt i dziękuje za uznanie Niemożliwe! Siedziałaś z książką na tarasie?? To tak jakbyś była już w domu. Fajnie. I jeszcze pewnie Ci świeże drewno nad głową pachniało, co? Zdolnego masz męża, nie ma co! Samozachwyt w pełni uzasadniony. A my dzisiaj w naszą dziurę pod taras wrzucaliśmy potłuczone dachówki. Tylko trzeba było uważać, żeby ścian zanadto nie pochlapać... nita, a kiedy planujecie się wprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.05.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Dracula, u nas z jednej strony (tej niższej) mam jakieś 50cm wysokości (a jeszcze wylewki nie ma:/), a z drugiej strony pewnie ze 100 - 120 byłoby na gotowo (na taką mniej więcej wysokość wychodzi zejście z narzędziowni) czyli bez schodów nie ma opcji... Ale nie ma co marudzić - ważne że jest:) Trochę tylko załuję że nie zrobiliśmy większego - jak Wy macie na gruncie to jak się okaże za mały to zawsze się płynnie można na trawę przenieść - u mnie już nie. Już wymyślam problemy - od razu widac że się nudzę Jeszcze niedawno się cieszyłam że mam duży i zadaszony cześciowo taras - a teraz wymyślam:jawdrop: Nita - na tarasie z książką... To kiedy podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 01.05.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 no no. książka i jeszcze bujany fotel - spełnienie marzeń. ponawiam prośbę dotyczącą rury do kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 01.05.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 (edytowane) Przepraszam za opóźnienie max już wstawiam zdjęcia rury Wepchniemy pod kanał folię a na niego damy styropian. marta nie mamy ciśnienia z przeprowadzką, mam nadzieję , że w tym roku się uda, ale nie będziemy się spinać mocno Luka Ty sobie zbierasz na te kopniaki :) tarasik kocham miłością szaloną i ślepa jestem na niedociągnięcia Podłogiii bedą jak ułożymy styropian. U nas wszystko leci bez harmonogramu. Edytowane 1 Maja 2013 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 01.05.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Pierwszy dzień maja Kto by pomyślał Goście do nas przybyli Mamy nową dizajnerską umywalkę. i ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 01.05.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 aaa i jeszcze ogłaszam, że plan B to - Taras - czyli jedzenie, picie, kocyk, autka, samoloty, dinozaury, kredki, ksiązeczki, leżenie, turlanie się, łażenie bez butów i koniecznie jeżdżące nieopodal traktory i spychacze. Nie chcieli dziś jechać do domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 02.05.2013 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Super świetnie!!!! ale fajny klimacik na tym tarasie macie no i zazdroszczę ogromnie wody!! u nas jeszcze w zbiornikach, ale mam nadzieję, że już niedługo Luka to chyba więc już o co chodzi masz taras z innej strony spadku niż my no i nie wymyślaj!!! grunt to własny taras, nie ważne na jakiej wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts