Lukarna 04.05.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Ale kolory to chyba koleżanka w paincie dorobiła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.05.2013 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 olinko droga boczna prowadzi do czterech działek, które leżą wokół ( w tym naszej) marto my właśnie mamy nadzieję, że trawy będzie w sam raz maniaczko, kasiu dzięki Luka kolory najprawdziwsze Jeśli chodzi o ogród i zagospodarowanie przestrzeni to liczę na Waszą pomoc, kto wie może całkiem niedługo. Dziś już chyba nie dam rady, ale jak zbiorę siły to zdam relację z pracowitej soboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.05.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Dziś już chyba nie dam rady, Nie kokietuj tylko opowiadaj bom spragniona jakichś pozytywnych wieści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 05.05.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 no wiesz, mąż starał się skakać jak najwyżej :lol2: dorka gdzie byłas jak Cię nie było? Przemieszczałam się intensywnie A teraz jestem, ale przez kilka dni jedynie z doskoku. Ale z przyjemnością wpadam od czasu do czasu, jak tylko czas pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.05.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Nie kokietuj tylko opowiadaj bom spragniona jakichś pozytywnych wieści... biało się robi na podłogach lece spać bo jutro do roboty po tygodniu lenistwa (nie do końca takiego jak sobie wyobrażałam) Przemieszczałam się intensywnie A teraz jestem, ale przez kilka dni jedynie z doskoku. Ale z przyjemnością wpadam od czasu do czasu, jak tylko czas pozwala dobrze, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 05.05.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 W tym dzienniku i w kilku innych jestem zawsze nawet jak mnie nie ma całusy przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.05.2013 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 (edytowane) bo się zaczerwienię a czemu ja nie mogę się dostać do komentarzy Twoich??? Taka chwila wielka jutro się szykuje!! bez jaj teraz to na pewno nie zasnę i wiesz cio, u nas też w tygodniu szambo będzie niech mnie ktos kopnie w tyłek, żebym poszła w końcu spać Edytowane 5 Maja 2013 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.05.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 marsz spać Nita http://emoty.blox.pl/resource/baseball.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.05.2013 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 od razu zwiałam matko, ledwo się dziś zwlekłam z łózka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martarobert 06.05.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 marto my właśnie mamy nadzieję, że trawy będzie w sam raz Ja się zastanawiałam jeszcze nad tą kwestią i myślę sobie, że nie chodzi tylko o powierzchnię ogrodu, ale - nawet bardziej - o jego zagospodarowanie. Nasz obecny ogródek nie dość, że jest mały, to jeszcze przedzielony wzdłuż ścieżką, a 1/3 powierzchni jest tylko do oglądania, bo rosną na niej wielkie choinki (nie da się pod nimi chodzić ani bawić). W ten sposób ścieżka i choinki zabierają prawie połowę powierzchni. Dzieciaki nie mają więc gdzie biegać. Sąsiedzi obok mają identyczne ogródki, ale inaczej zagospodarowane - wszędzie trawnik i tylko na obżeżach ogródka kwiaty - i miejsca jest o wiele więcej. Na pewno uda Ci się zagospodarować swój tak, żeby miejsca do biegania było w bród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.05.2013 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 jak wszystko u nas - wyjdzie w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.05.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Czesc NIta:) Fajne masz okolice, spokój bedziesz miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 07.05.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 CZyli styropianek już zalega? super nasza działa też nie jest jakaś wielka, mam nadzieję, że uda się ją fajnie zagospodarować. Rodzice mają sporo mniejszą, a jest wszystko, drzewka owocowe, kwiaty, trawnik do biegania, warzywnik....więc grunt to odpowiednie rozplanowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.05.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Nita, dobrze, ze poczytalam, bo juz chcialam napisac, że ogromną masz posiadłość. Twoj mąż na drzewo wlazł żeby fotkę zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 07.05.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Twoj mąż na drzewo wlazł żeby fotkę zrobić? no przecież napisała, że wysoko skakał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 07.05.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 no właśnie dorka ja też nie mogę się dostać do twoich komentów. i gdzie mam Ci napisać, jakie piękne te okna. nie zrywaj folii!!! i wiecej zdjęć wstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.05.2013 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 cześć MSU, miło mi że do mnie wpadłaś. Nie jestem pewna tego spokoju, bo w około same działki, choć po lewej stronie jest tylko jedna działeczka, a zaraz za nią większy pas niebudowlany. Przewiduję, że przez najbliższe kilka lat bedziemy mieszkac na placu budowy. agalind niedaleko jest wielka góra i z niej są właśnie zdjęcia z lotu ptaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.05.2013 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 A teraz obiecana relacja z soboty. Wspomnienia już nieco zatarte, ale coś tam białego jeszcze pamiętam . Jak to u nas bywa i zaczyna być normą z początku szło nam słabo. Niby wszystko jasne co i jak ale jakoś robota się nie kleiła. Folia nie chciała się układać a styropian wycinać w piękne rowki i łuki. Jednak w miarę upływu czasu rozkręciliśmy się, a jak dołączył do nas tata to w ogóle ruszyliśmy z kopyta. Panowie rozkładali folię , układali styropian i wycinali wzorki. Ja nie zostałam dopuszczona do zaszczytów. Mogłam co najwyżej podać, zamieść, przytrzymać i służyć jako obciążenie. Do tego akurat nadaję się idealnie . W "wolnym czasie" latałam z młotkiem, śrubokrętem oraz specjalną szpachelką i odkuwałam resztki zaprawy z chudziaka. Już nie cierpię tej roboty. W każdym razie melduję ofoliowania i wystyropianowanie 3 pokoi. Aż strach zaczynać łazienkę. Folija... Wiem, że folia to nie papa itd. Ale przeszurałam kawałek porządnie przez cały dzień, a potem wypatrywałam dziurek pod słonko i nic a nic nie widziałam. Być może ma to związek z moimi okularami, ale przeciez z bliska widzę całkiem całkiem. Może powinnam przytargać mikroskop. A przepraszam, widziałam jedną wielką dziurę w foli, że tak powiem fabryczną. Na szczęście z brzegu. Jak to ma iść? Chyba jakoś tak... W trakcie. I finisz A gdzie fanfary??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.05.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 http://emoty.blox.pl/resource/clap.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/clap.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/clap.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/clap.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/clap.gif jak ja bym chciała rozkładać już to białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.05.2013 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 trzymam kciuki żeby to było jak najwcześniej czy kładziecie styropian w garażu i kotłowni? bo my nie planowaliśmy, ale teraz trochę się wahamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts