Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz prostokątny dom

nita83

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

chodzi właśnie o to ocieplenie między pomieszczeniami ogrzewanymi i nieogrzewanymi, żeby ciepło nie uciekało, jeśli w kotłowni będziesz mieć jakiś zbiornik na ciepłą wodę to lepiej żeby było to ciepłe pomieszczenie. Poza tym ile będzie kosztować styro do kilku metrów kotłowni.

marta folia jest na chudziaku pod styropianem jako izolacja przeciwwilgociowa, można kłaść papę lub folię. Woda na działce w normie.

Wyskoczyłam przed chwilą po mleko do sklepu, bo zabrakło. I wiecie co. Poszłam w sandałkach na boso. Boooosko! Uwielbiam miasto w ciepłą letnią noc i tego mi będzie najbardziej brakowało na naszej wsi.

I oczywiście sklepu na dole.

Styropianowo-wakacyjnie. Drodzy budujący rodzice, zostawcie sobie koniecznie kilka płyt styropianu, bo fantastycznie sprawdza się jako podkład pod baseniki wszelakiego rodzaju. Same zalety i ciepło w ..... :cool:

tratatatatatatatatattratatata!!!! to były fanfary:D

super jest pokonywać kolejny etap. ładnie Wam idzie, fachowcy pełną gębą.:yes:

u nas ma być styro i w kotłowni i garażu, tylko chyba połowę tego, co w domu. zwłaszcza, jak masz przejście z domu do garażu, to fajnie, żeby to nie było jakieś zimne pomieszczenie.

Mam taki specjalny budzik bez opcji drzemki :lol2: przyłazi i budzi, nie ma zmiłuj :cool:

No to słyszałaś pewnie tę definicję budzika?

Budzik to urządzenie służące do budzenia LUDZIOM, KTÓRZY NIE MAJĄ DZIECI. :lol2:

Współczuję ;) Moi też zaczęli wcześniej wstawać od paru dni. Ale u nas wcześniej to po 6. Aczkolwiek dla mnie nawet 7.15 to jeszcze w nocy :razz:

Ej jak ty dostałaś odkuwanie resztek z chudziaka, a Panowie zajeli sie rozkladaniem ciepłego, białego, to ja nie chcę nikogo podpierniczać, ale dostałaś gorszą robotę ;)

tak czułam, że mnie ociulali :lol2::lol2: