cronin 07.05.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Kotłownia tak, garaż jeśli jest dobrze oddzielony od reszty domu ocieploną ścianą i ciepłe drzwi pomiędzy, to ostatecznie możesz sobie darować. Chyba że będą Ci opony przymarzały do podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.05.2013 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 hmmmm teście mają też dom parterowy, bez styro w kotłowni i garazu i nic nie marznie, ściana miedzy domem a garażem ocieplona, a mieszkają już jakieś 7 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.05.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 chodzi właśnie o to ocieplenie między pomieszczeniami ogrzewanymi i nieogrzewanymi, żeby ciepło nie uciekało, jeśli w kotłowni będziesz mieć jakiś zbiornik na ciepłą wodę to lepiej żeby było to ciepłe pomieszczenie. Poza tym ile będzie kosztować styro do kilku metrów kotłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.05.2013 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 styropian mam kupiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.05.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 no to co Ci się będzie tak marnował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.05.2013 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 pod basen dla dzieciaków by się przydał :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.05.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 aaa na to nie wpadłam no to faktycznie zgryz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martarobert 07.05.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Hej, Nita! Fajnie postępują prace! GRATULACJE! Mój mąż zapytuje czemu tę folię położyliście, czy macie wysoki poziom wody na działce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.05.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 marta folia jest na chudziaku pod styropianem jako izolacja przeciwwilgociowa, można kłaść papę lub folię. Woda na działce w normie. Wyskoczyłam przed chwilą po mleko do sklepu, bo zabrakło. I wiecie co. Poszłam w sandałkach na boso. Boooosko! Uwielbiam miasto w ciepłą letnią noc i tego mi będzie najbardziej brakowało na naszej wsi. I oczywiście sklepu na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 08.05.2013 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 NO super postępy!!!! bialutko jak się patrzy z kotłownią nie pomogę, bo u nas jest w piwnicy i styro nie kładziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 08.05.2013 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 dracula ale Ty rano wstajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 08.05.2013 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Mam taki specjalny budzik bez opcji drzemki przyłazi i budzi, nie ma zmiłuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 08.05.2013 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 eee to trzeba zainstalować bajki na komórce jak ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 08.05.2013 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 he he no trzeba sobie jakoś radzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 08.05.2013 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Styropianowo-wakacyjnie. Drodzy budujący rodzice, zostawcie sobie koniecznie kilka płyt styropianu, bo fantastycznie sprawdza się jako podkład pod baseniki wszelakiego rodzaju. Same zalety i ciepło w ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 08.05.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 tratatatatatatatatattratatata!!!! to były fanfary:D super jest pokonywać kolejny etap. ładnie Wam idzie, fachowcy pełną gębą. u nas ma być styro i w kotłowni i garażu, tylko chyba połowę tego, co w domu. zwłaszcza, jak masz przejście z domu do garażu, to fajnie, żeby to nie było jakieś zimne pomieszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martarobert 08.05.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Mam taki specjalny budzik bez opcji drzemki przyłazi i budzi, nie ma zmiłuj No to słyszałaś pewnie tę definicję budzika? Budzik to urządzenie służące do budzenia LUDZIOM, KTÓRZY NIE MAJĄ DZIECI. Współczuję Moi też zaczęli wcześniej wstawać od paru dni. Ale u nas wcześniej to po 6. Aczkolwiek dla mnie nawet 7.15 to jeszcze w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.05.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 No to słyszałaś pewnie tę definicję budzika? Budzik to urządzenie służące do budzenia LUDZIOM, KTÓRZY NIE MAJĄ DZIECI. Ale dzięki temu można go wyłączyc i dalej spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.05.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Ej jak ty dostałaś odkuwanie resztek z chudziaka, a Panowie zajeli sie rozkladaniem ciepłego, białego, to ja nie chcę nikogo podpierniczać, ale dostałaś gorszą robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 08.05.2013 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Ej jak ty dostałaś odkuwanie resztek z chudziaka, a Panowie zajeli sie rozkladaniem ciepłego, białego, to ja nie chcę nikogo podpierniczać, ale dostałaś gorszą robotę tak czułam, że mnie ociulali :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts