Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz prostokątny dom

nita83

Recommended Posts

cześć Luka, cieszę się, że już jesteś. :hug:

Byłam dziś na fitnesie. :) tak tak, naprawdę. W satynowej bluzce przez godzinę kopałam dziś gliniastą ziemię. W deszczu. Ciekawe ile to kalorii... Zresztą nie ważne, na pewno zaraz nadrobię :D

Inwestor na pewno spalił o wiele więcej.

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W satynowej bluzce przez godzinę kopałam dziś gliniastą ziemię. W deszczu. Ciekawe ile to kalorii... Zresztą nie ważne, na pewno zaraz nadrobię :D

Kobieta elegancka w każdej sytuacji :)

Cześć Nita:)

Satynowa bluzka mnie rozwaliła:lol2:

Trzeba dbać o wizerunek. Aczkolwiek nie wiem czy sapanie nad łopatą też dobrze wygląda. :lol2: Jak Ci żołnierze dają radę tak ciągle w deszczu kopać?

Dziękuję za powitanie :)

Jakiś plan co do ogrodu już masz?

Ja mam wypisanych już tyle roślin, że jak mąż to przeczytał to popukał się znacząco w głowę ;)

Obawiam się, że będę musiała część z nich zredukować :) Ale będzie dobrze.

Mam luźne wyobrażenie. Nazwy roślin jeszcze niewiele mi mówią. :)

No co Wy dziewczyny nie widać, że ja Ania??? :lol2: Ta nita to jakoś tak z dziecięcych lat zostało.

Luka toć od razu widać, że na J się zaczyna :lol2:

Ale u nas dziś zimnooooo 9 stopni

A wylewki się robią i dziś będą skończone. :wiggle::wiggle::wiggle:

Nita, odnośnie wylewek, nie masz przypadkiem jakiejś fotki pokazującej jak wylewki pod drzwiami tarasowymi są robione? Męczy mnie temat od jakiegoś czasu...

U nas dziś o 8.30 6 stopni, jak tak dalej będzie spadać to do niedzieli osiągniemy 0C.

gratuluję postępów. i już nie pokulasz się na styropianie. ale za to zaraz panele i płytki będziesz układać. super.:)

uprawiałam ostatnio podobny fitness. z tą różnicą, że próbowałam grabić gliniastą zaschniętą ziemię, która wcześniej została zabronowana. koszmar. nie robiłam tego w satynowej bluzce, tylko w staniku, bo było gorąco... no i się przeziębiłam.

pogoda pod psem, więc trzeci dzień nie wychodzę z domu.

swoją szkołę, to często widuję, bo uczęszczają do niej moje dzieciaki. i nawet dyrektor jest ten sam. uczył mnie matmy, a teraz uczy mojego starszego. fajnie jak się rozmawia i porównuje go do mnie. :D

a w liceum swoim bywam przy okazji matur, bo musimy siedzieć w komisjach w innych szkołach. to zdarza się też, że siedzę ze swoimi nauczycielami.

ps. a jakieś zdjęcia tych wylewek to będą?