nita83 22.05.2013 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 cześć Luka, cieszę się, że już jesteś. Byłam dziś na fitnesie. tak tak, naprawdę. W satynowej bluzce przez godzinę kopałam dziś gliniastą ziemię. W deszczu. Ciekawe ile to kalorii... Zresztą nie ważne, na pewno zaraz nadrobię Inwestor na pewno spalił o wiele więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 22.05.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 W satynowej bluzce przez godzinę kopałam dziś gliniastą ziemię. W deszczu. Ciekawe ile to kalorii... Zresztą nie ważne, na pewno zaraz nadrobię Kobieta elegancka w każdej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.05.2013 04:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 szkoda, że szpilek nie miałam tylko kalosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 23.05.2013 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Jeśli chodzi o rośliny to polecam m.in. surmię bignoniową 'Nana' (Catalpa bignonioides 'Nana')gruszę wierzbolistną 'Pendula' (Pyrus salicifolia 'Pendula') świerk biały 'Conica' (Picea glauca 'Conica') różne odmiany bukszpanów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.05.2013 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Bardzo dziękuję za roślinki i przy okazji stronkę Teraz zamiast o domu myślę tylko o ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 23.05.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Bardzo dziękuję za roślinki i przy okazji stronkę Teraz zamiast o domu myślę tylko o ogrodzie. U mnie fundamentów jeszcze nie ma, a ja też ogród planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.05.2013 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Witaj Drimeth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.05.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Cześć Nita:)Satynowa bluzka mnie rozwaliła:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 23.05.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Dziękuję za powitanie Jakiś plan co do ogrodu już masz? Ja mam wypisanych już tyle roślin, że jak mąż to przeczytał to popukał się znacząco w głowę Obawiam się, że będę musiała część z nich zredukować Ale będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.05.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Cześć Nita:) Satynowa bluzka mnie rozwaliła:lol2: Trzeba dbać o wizerunek. Aczkolwiek nie wiem czy sapanie nad łopatą też dobrze wygląda. Jak Ci żołnierze dają radę tak ciągle w deszczu kopać? Dziękuję za powitanie Jakiś plan co do ogrodu już masz? Ja mam wypisanych już tyle roślin, że jak mąż to przeczytał to popukał się znacząco w głowę Obawiam się, że będę musiała część z nich zredukować Ale będzie dobrze. Mam luźne wyobrażenie. Nazwy roślin jeszcze niewiele mi mówią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 23.05.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Aniu, co się dzieje-zdrowi jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.05.2013 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Witaj GraMar do mnie to pytanko czy do Ani Croninowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.05.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 A Wy obydwie Anie? bo ja się gubię, wszyscy normalnie na a się zaczynają, taka Luka na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 23.05.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Kurka, a miałam nadzieję, że jesteś A-nita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.05.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Dorka, no co Ty - Luka się na a nie zaczyna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.05.2013 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 No co Wy dziewczyny nie widać, że ja Ania??? Ta nita to jakoś tak z dziecięcych lat zostało. Luka toć od razu widać, że na J się zaczyna Ale u nas dziś zimnooooo 9 stopni A wylewki się robią i dziś będą skończone. :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.05.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Nita, odnośnie wylewek, nie masz przypadkiem jakiejś fotki pokazującej jak wylewki pod drzwiami tarasowymi są robione? Męczy mnie temat od jakiegoś czasu... U nas dziś o 8.30 6 stopni, jak tak dalej będzie spadać to do niedzieli osiągniemy 0C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.05.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Nita wylewki????? Ło matkozcórką jak ja mogłam takiego niusa przegapić???? Ale wtopa:bash: Ale się cieszę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 24.05.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 gratuluję postępów. i już nie pokulasz się na styropianie. ale za to zaraz panele i płytki będziesz układać. super. uprawiałam ostatnio podobny fitness. z tą różnicą, że próbowałam grabić gliniastą zaschniętą ziemię, która wcześniej została zabronowana. koszmar. nie robiłam tego w satynowej bluzce, tylko w staniku, bo było gorąco... no i się przeziębiłam. pogoda pod psem, więc trzeci dzień nie wychodzę z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 24.05.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 swoją szkołę, to często widuję, bo uczęszczają do niej moje dzieciaki. i nawet dyrektor jest ten sam. uczył mnie matmy, a teraz uczy mojego starszego. fajnie jak się rozmawia i porównuje go do mnie. a w liceum swoim bywam przy okazji matur, bo musimy siedzieć w komisjach w innych szkołach. to zdarza się też, że siedzę ze swoimi nauczycielami. ps. a jakieś zdjęcia tych wylewek to będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts