Princesa 06.11.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Na szambo mamy podobne wyceny, ale jeszcze szukamy. A jaka pojemność jest w tej cenie u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marysia550 06.11.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 No tak jest z budowlańcami niestety. Ja nie zrozumiałam do końca dlaczego tak się wloką, choć interes mamy wspólny- zakończyć budowę i zapłacić- ja, zakończyć robotę i dostać kasę- oni. W każdym razie u nas termin zakończenia był 30 września a finisz nastąpił wczoraj, Bogu dzięki, bo mogła byc gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.11.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 (edytowane) marysiu któż zrozumie budowlańców, myślę, że gubi ich zbytnia pewność siebie i nieuwzględnianie pogody, gdyby tak zawsze podawali termin robót o miesiąc więcej to dopiero byłaby zaskoczka jakby skończyli wcześniej wzięłam się dziś i na szybko wysłałam kilka zapytań do dostawców szamba betonowego z allegro. Nam potrzebne jest 8 000 l. Oczywiście z dowozem i instalacją do wykopanego dołu. Pierwsza wycenę już dostałam: "koszt zbiornika z płyta zwykła,kominem,włazem betonowym ,transportem i obsadzeniem zbiornika w przygotowanym wykopie 2800,00" w składzie niedaleko chcieli ode mnie 4000, sama już nie wiem co myśleć mam drugą wycenę 2700 Edytowane 7 Listopada 2012 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.11.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 (edytowane) z domowych pieleszy... jako że nasze dwa ancymony jakimś cudem wydrapały w ścianie w pokoju dwie pokaźne dziury, korzystając z kilku dni wolnego, mąż zaklajstrował otworki. Kupiliśmy farbę na całą ścianę żeby nie było widać różnicy gdzie były dziury. I tutaj szok. Ściana pomalowana, a wcale nie widać. Nie da się jej odróżnić od pozostałych ścian, a malowaliśmy jakieś 3 lata temu. Widocznie farba nie wyblakła. Nawet jak mąż poprawiał jeszcze jedno miejsce i pomazał po nim farbą następnego dnia, nie dało się tego odróżnić. Muszę sobie to zapamiętać. Farba Koral (Dekoral ), kolor papaja. Edytowane 7 Listopada 2012 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.11.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Nita Koral czy może Dekoral ? U mnie budowa miała się zakończyć pod koniec sierpnia, mamy listopad a ja nadal mam nieskończone działówki. Ostatnio stwierdziliśmy że szefu po prostu lubi do nas przyjeżdżać, bo za każdym razem wynajduje jakiś powód dlaczego nie może skończyć i musi jeszcze wrócić. I kasy też wcale więcej nie wyciąga. Budowlańcy to inny rodzaj ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.11.2012 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 witaj cronin oczywiscie dekoral jak pisałam posta to pytam męża jak ta farba sie nazywa i jak on powiedział, tak wpisałam. Dopiero leżąc w łóżku mówię, że to chyba dekoral a nie koral i słyszę : a to jakaś różnica? :) no niech już tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marysia550 07.11.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Teraz malowaliśmy wnętrze całe na biało ( płyty gipskarotonowe) i zaczęliśmy Duluxem, ale szybko go porzuciliśmy dla Dekoralu, bo lepiej kryje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sława05 08.11.2012 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Witaj nito, widzę, że mamy podobny gust My właśnie zaczynamy naszą przygodę z poszukiwaniem architekta. Nas również interesuje domek prosty i tani oraz parterowy Będę ci kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 08.11.2012 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 witaj sława mam nadzieję, że mój domek wyjdzie tani, szczególnie w użytkowaniu, czego i Tobie życzę dziel się proszę postępami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 11.11.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 witaj sława mam nadzieję, że mój domek wyjdzie tani, szczególnie w użytkowaniu, czego i Tobie życzę dziel się proszę postępami Piękne postępy gratulacje miło popatrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 11.11.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 przez przypadek skopiowałam ten tekst przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 11.11.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 ależ nic się nie stało witaj w moim dzienniku, postępy niestety przez ostatni tydzień marne, ale od poniedziałku ma być poprawa bo wkracza nowa ekipa. Zobaczymy. Na razie dwa słupy zalane i dwa szczytki zaczęte. Więźba się robi, ale tylko w weekendy. Za to rozbawiła mnie dziś dyskusja o Twoim awatarze na bociankach. Sama nie skojarzyłam wcześniej, że po zmianie awatara Ty to TY Chyba nie tylko mężczyźni są wzrokowcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.11.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Nita trzymam kciuki za nowych&&&&&&&&&&&&&&&&&.Oby byli szybcy i... dokładni:) Daj znac potem jak im idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.11.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Nita oby druga ekipa się super spisywała!!!!! czekamy na dobre wieści o postępach i zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.11.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Nita, myślałam, że już sie wpisywałam u Ciebie ale chyba tylko ukradkiem podglądałam;) Niniejszym witam:) Właśnie zauważyłam, ze Ty z pomorskiego jesteś. Może jesteśmy sąsiadkami? Mieszkam w okolicach Trójmiasta. Kiedy wiecha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.11.2012 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 czesc dziewczyny mocno trzymajcie kciuki na pewno się przydadzą, bo sytuacja jest strasznie zagmatwana dziś będzie trochę mroczno, zdjęcia z opuszczonej (byle nie na długo) budowy [img]http://imageshack.us/a/img231/9456/supybetonowe.jpg [/img] [img]http://imageshack.us/a/img688/9650/odeskowane.jpg [/img] [img]http://imageshack.us/a/img40/7655/rodekx.jpg [/img] [img]http://imageshack.us/a/img803/7480/bokem.jpg [/img] mamy od obecnego mieszkania do domu ok 10 min autem, wyjechaliśmy było jasno, przyjechaliśmy ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.11.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Agalind w sumie tez moge powiedziec ze to okolice trojmiasta, ok 40 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 16.11.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Było źle, jest gorzej... o naiwności....:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 16.11.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 nita- co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.11.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Nita? cieśle nawalili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts