goshia7 04.06.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 A to nie jest czasem trawa pampasowa? Ja się tam nie znam, ale na moje oko to wygląda właśnie jak ta trawa Jak ja Ci strasznie zazdroszczę, że możesz sobie coś sadzić wokół domu, bo my zanim dojdziemy do ładu z naszą działką i będę mogła cokolwiek posadzić to chyba miną wieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 04.06.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 A jakby tak coś szybko rosnącego bliżej płotu posadzić, żeby od wiatru trochę osłaniało, a potem ewentualnie przesadzić? Np takie wysokie trawy, sąsiadka ma i mówi, że rośnie w górę jak szalone. Czy to by za bardzo konkurowało z tą kosówką? Tak sobie rozważam. Jeśli ma spełniać funkcję osłonową przez cały rok, to trawy ozdobne raczej się nie nadają, bo na zimę zazwyczaj trzeba je ściąć i dobrze okryć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.06.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 wystarczy jeśli latem osłonią ździebko (he he) od wiatru, a kosodrzewinka niech sobie powoli rośnie. Aktualnie głównie chodzi o wiatr, bo dalej niż my nikt nie mieszka, więc również nikt nie jeździ. Za parę lat pewnie się to zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.06.2013 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 TADAM!!! I dzieło Inwestora. Zaprawdę nie wie chłopak co go czeka Inaczej by się tak nie spieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 pięknie Nitusia pięknie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 04.06.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Bardzo ładnie Nita Wyobrażam sobie, że kosztowało to Was wiele wysiłku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ale cudna ta choinka, pieknie:wiggle:A kamienie budza respekt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.06.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 TADAM!!! [ATTACH=CONFIG]193730[/ATTACH] Pierwszy jest to imię powinien dostać Może Gwiazdor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.06.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) może być Roman, na cześć chomika który tam spoczywa nie mogę, wstawię jeszcze jedno tak sobie patrzę i patrzę i cholera obornika granulowanego zapomniałam schować. Edytowane 4 Czerwca 2013 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Wstawiaj wstawiaj, ciesz oczy nasze:) ps. nie pytaj gdzie spoczęła Wiki rybka:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.06.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 To może Marianek? A obornik masz o zapachu waniliowym ? Luka no pewnie tam gdzie ją jej natura wzywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.06.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 pod orzechem?? cronin na wszelki wypadek nie wąchałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.06.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Podpisany jest "obornik granulowany o zapachy wanilii" ktoś miał fantazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.06.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) tak jak "smalec light" u Barbarelli, mało nie umarłam ze smiechu, a propos dzięki za namiary na bloga kiedys tam,niezawodnie poprawia mi humor podczas gdy Inwestor szalał z łopata ja zaszalałam w kuchni. I tak: - klapła mi ta pyszna rolada ze szpinakiem (od agalind chyba), - spaliłam pizzę, - a placek z rabarbarem na cienkim kruchym spodzie, nie ma nic cienkiego, ale chyba jadalnyNormalnie jestem boginią w swoim domu.Czas spać. Edytowane 4 Czerwca 2013 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Cronin gdzie Ty to wyczytałas? Rybka spłyneła, modliłam się żeby maluchy się nie zapytały co się z nia stało:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.06.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Nasza kiedys tez spłynęła, no jak się mieszka w bloku to co? czy ja pod tą chojanka muszę koniecznie korę rozsypać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Kij z korą, ja bym tego placka zjadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martarobert 04.06.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Och, Nita! Podziwiam i gratuluję, to naprawdę już coraz bardziej wygląda jak dom z ogródkiem! A ja podpisuję się pod słowami Gosi: Jak ja Ci strasznie zazdroszczę, że możesz sobie coś sadzić wokół domu, bo my zanim dojdziemy do ładu z naszą działką i będę mogła cokolwiek posadzić to chyba miną wieki ...chyba niedługo nie będę już mogła tu zaglądać, bo się normalnie załamuję coraz bardziej. Gdy patrzę na nasz pustostan posadowiony na rozlewisku i konfrontuję go z postępem Twoich prac, to wydaje mi się, że nadzieja na to, że my się wprowadzimy w tym roku zakrawa na śmieszność. Sorki za wtrącenie nie na temat, ale... niech mnie ktoś przytuli!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Marta daj spokój, nie łam się:hug:ja mam ostatnio takie same doły ale mnie tu stale w tyłek kopia i jakos idzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.06.2013 04:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 :hug::hug::hug: nie łam się Martuś, każdy przeżywa lepsze i gorsze dni. Przecież to Twój wymarzony dom i na pewno ze wszystkim sobie doskonale poradzić. Każdy ma co innego i inne problemy. U mnie pustynia a u Was drzewka rosną. Pomyśl jaką będziesz miała satysfakcję jak działka stanie się ogrodem. Takie zwały desek ostatnio posprzątałaś, że szok. A teraz proszę się zebrać do kupy Będzie dobrze, bo nie może być inaczej. Luka szykuj talerzyk na ciasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts