martarobert 05.06.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Bardzo Wam dziękuję, Lukarna i Nita! Kochane jesteście. :hug: Tak to jest, że forum służy do tego, by nie być samemu z budowaniem, ale mnie strasznie nieraz przygnębia, gdy juz tak bardzo by się chciało iść dalej z budową, a nie można. Dzięki. Biorę się w garść i nie tracę ducha. I żałuję tylko, że nie mieszkam bliżej Was, bo fajne jesteście kobitki na pewno też w realu. Dobrego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 05.06.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Piękny Roman, znaczy fantastyczna choinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.06.2013 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Piękny Roman, znaczy fantastyczna choinką hahaha cudne a swoją drogą to jaka to płeć? ten świerk?? własnej choinki nie rozróżniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martarobert 05.06.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 a swoją drogą to jaka to płeć? ten świerk?? własnej choinki nie rozróżniam To zależy. TEN świerk, ale TA choinka Musisz się na coś zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.06.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Marta, powiem Ci tak - gdyby nie dziewczyny to pewnie dawno juz olałabym temat budowy i wyrzuciła go z głowy i serca, tak juz to długo trwa a na dodatek co chwile coś Ale a to mnie przytulą a to kopna w tyłek a to wyciagna za uszy i jakos dotrwałam do wylewek:) Nitka pozdrowienia dla Pięknego Romana:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.06.2013 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Szanowny Małżonek z szanownym Kolegą walczą z kablami!!!! Coś tak w konspiracji i bez zbytniego informowania Małżonki. Dam się im pobawić, a co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.06.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 jak nie podpiete to niech sie bawia ile wlezie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.06.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Tak sobie myślę, że może taką kępę wysokich traw posadzę 3-4 metry od tarasu i będą trochę od wiatru zasłaniały. Tylko jak M to zobaczy to będzie dym, bo on nie lubi urozmaiceń na trawnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.06.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 U nas wiatr zasłonia bloki:/W najblizszy weekend będzie oficjane rozpoczęcie budowy - za 14 miesiecy maja skonczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.06.2013 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 o kurcze, już zaczynają? Tym bardziej krzaczorów i drzew nie wycinaj. Pewnie będą mieli poslizg z tym końcowym terminem O matko! Oni naprawdę do mnie dzwonią czasem i pytają czy to co zaznaczone na ścianach to gniazdka mają być. A nie zaznaczyłam w kuchni i salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.06.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Czyli robia:)Musisz podjechac i zaznaczyc - na facetach nie polegaj w tej kwestii;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 05.06.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Czyli robia:) Musisz podjechac i zaznaczyc - na facetach nie polegaj w tej kwestii;) dokładnie, zebyś nie musiała potem przedłużaczy kupować i wentylatora na baterie. a piękny Roman niech się chowa zdrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 05.06.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Nita, polecam Ci kilka ciekawych portali nt. ogrodnictwa. Gardenarium - wiele przykładów realizacji ogrodów o różnorodnym charakterze. Obszerne fotorelacje mogące być inspiracją podczas zagospodarowywania własnego ogrodu. Ogrodowisko - o ogrodach z pasją - mnóstwo ciekawych i przystępnie napisanych artykułów dot. ogrodnictwa.Portal posiada również własne forum. Forum Ogrodniczo-Działkowe - odpowiednik FM w temacie ogrodów. Największe forum ogrodnicze w Polsce, prawdziwa kopalnia wiedzy. Odpowiednikiem dzienników budowy i komentarzy do nich jest dział "Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW" z ponad 1.6mln postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.06.2013 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 oo dzięki Wierzch na pewno się przyda W ogóle wszystkim Wam dziękuję za rady i różne linki, które mi podsyłacie, niezmiernie nam pomagają. Sąsiadka właśnie jest w trakcie wypleniania trawy pampasowej, ale może cos tam jeszcze dla mnie się uratuje Ni z gruchy ni z pietruchy Pomijając fakt, że M powiedział: "Chyba oszalałaś! Jak chcesz duże trawy, to tam nie będziemy kosić" :lol2::lol2: Moje poziomeczki. Jak mi która uschnie to.... Ale naprawdę dumna to jestem z własnego Męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.06.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Dorodna ta Twoja pietrucha:) Nita pogratuluj ode mnie panu męzowi:) ps. słyszałas że dzis pierwszy raz odkurzałam w swojej sypialni??:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.06.2013 04:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Gdyby nie to, że obawiam się, iż uznają mnie za wariatkę, to bym się rzuciła z dzikim piskiem Cię przytulać. a co tam. aaaaaaaa :hug::hug::hug::hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 06.06.2013 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Żona dumna z własnego męża i publicznie to manifestująca to skarb Trawy i mnie się podobają, ale znów mam zamęt w głowie po tych Wierzchowych ogrodach (tak, tak, ja tu przyłażę i na sępa też korzystam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 06.06.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 okazała wiecha. fajnie wygląda. a nie wiesz, czy to bardzo wszerz się rozrasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.06.2013 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 ta trawa? Sąsiadka mówi, że straszliwie się rozrasta i szybko. Kłącza ciężko opanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 06.06.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Poszukaj odpowiednich gatunków. Z tego co czytałam to są różne rodzaje bardziej lub mniej ekspansywne. Niestety nie potrafię wymienić konkretnych gatunów, które są jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts