Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz prostokątny dom

nita83

Recommended Posts

Bardzo Wam dziękuję, Lukarna i Nita! Kochane jesteście. :hug::hug:

Tak to jest, że forum służy do tego, by nie być samemu z budowaniem, ale mnie strasznie nieraz przygnębia, gdy juz tak bardzo by się chciało iść dalej z budową, a nie można. Dzięki. Biorę się w garść i nie tracę ducha.

I żałuję tylko, że nie mieszkam bliżej Was, bo fajne jesteście kobitki na pewno też w realu. Dobrego dnia!

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marta, powiem Ci tak - gdyby nie dziewczyny to pewnie dawno juz olałabym temat budowy i wyrzuciła go z głowy i serca, tak juz to długo trwa a na dodatek co chwile coś:sick:

Ale a to mnie przytulą a to kopna w tyłek a to wyciagna za uszy i jakos dotrwałam do wylewek:)

Nitka pozdrowienia dla Pięknego Romana:D:D:D

o kurcze, już zaczynają? Tym bardziej krzaczorów i drzew nie wycinaj. Pewnie będą mieli poslizg z tym końcowym terminem :)

O matko! Oni naprawdę do mnie dzwonią czasem i pytają czy to co zaznaczone na ścianach to gniazdka mają być. A nie zaznaczyłam w kuchni i salonie.

Nita, polecam Ci kilka ciekawych portali nt. ogrodnictwa.

Gardenarium - wiele przykładów realizacji ogrodów o różnorodnym charakterze. Obszerne fotorelacje mogące być inspiracją podczas zagospodarowywania własnego ogrodu.

Ogrodowisko - o ogrodach z pasją - mnóstwo ciekawych i przystępnie napisanych artykułów dot. ogrodnictwa.

Portal posiada również własne forum.

Forum Ogrodniczo-Działkowe - odpowiednik FM w temacie ogrodów. Największe forum ogrodnicze w Polsce, prawdziwa kopalnia wiedzy. Odpowiednikiem dzienników budowy i komentarzy do nich jest dział "Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW" z ponad 1.6mln postów.

oo dzięki Wierzch na pewno się przyda :) W ogóle wszystkim Wam dziękuję za rady i różne linki, które mi podsyłacie, niezmiernie nam pomagają.

Sąsiadka właśnie jest w trakcie wypleniania trawy pampasowej, ale może cos tam jeszcze dla mnie się uratuje :)

Ni z gruchy ni z pietruchy

100_5781.jpg

Pomijając fakt, że M powiedział: "Chyba oszalałaś! Jak chcesz duże trawy, to tam nie będziemy kosić" :lol2::lol2::lol2::lol2:

Moje poziomeczki. Jak mi która uschnie to....

100_5779.jpg

Ale naprawdę dumna to jestem z własnego Męża.

100_5767.jpg100_5772.jpg

100_5504.jpg