bury_kocur 16.06.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Wszystko u Ciebie fajne - poziomki, widoki, bziki - ale rysunki o tematyce kosmicznej wymiatają No strasznie mi się to podoba, w ogóle uwielbiam, jak dzieci mają jakąś pasję. Dawaj te muminki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.06.2013 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 a dziękować dziękować co do Muminków - oszalałaś, nie pokażę, bo sama rysowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 17.06.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 nitka, wiesz co Ci powiem? Że mi się bardzo bardzo podoba bryła Twojego domu. Nie za wysoki, ładnie się komponuje w przestrzeń. A jak sie wokół te wszystkie groszki i inne kwasty na jakąś ludzką wysokość wybiją i zrobi się zielono to będzie prześlicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.06.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Nitka, Wasza działka wydaje się idealnie prosta. Zazdroszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.06.2013 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 dorka dziękuję, ale mi sie miło zrobiło i faktycznie wyobraziłam sobie domek za 10 lat jak schowa się częściowo w zieloności To będzie mój magiczny ogród. :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Aga bo w sumie jest prosta i bardzo się z tego cieszę, dzieci mniej bo lubią się wspinać. Chwilowo siedzą na górze czarnej ziemi. Nie muszę chyba dodawac jak po tym wyglądają. Sąsiedzi z bloku chyba juz się przyzwyczaili, że wyglądamy jak po wojnie gdy wysiadamy wieczorem z auta. Dzieci na szczęście wyszkolone i prosto do łazienki idą i czekają. Zakaz rozpełzania się po domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.06.2013 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Wrzosy, muszę jeszcze dokupić na drugą stronę. bujam się a co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.06.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Muminki pierwsza klasa:) Jak ja nie cierpiałam Muminków jak byłam mała brrr Ale hamak - me serce krwawi z zazdrości... Teraz się możesz bujac z maluchami:) Pokazywałam P taki w niedzielę jak bylismy w mieście wojewódzkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.06.2013 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Fajny ten hamak i całkiem wygodny, można nawet nogi sobie podciągnąć i tak się skulkować fajnie Będzie mi się w nim dobrze czytało. Taki karmnik dla komarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 17.06.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 [ATTACH=CONFIG]195654[/ATTACH] Bardzo fajnie to wygląda i jak Ci się udało zachować taka powierzchnię bez chwastów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.06.2013 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 To świeżo zaorane ale już rosną niech no tylko papada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 17.06.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Muminki bardzo sympatyczne. Głęboko się zastanawiałam, gdzie Ty ten hamak zawiesiłaś Karmnik dla komarów -świetnie ujęte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.06.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 a proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 18.06.2013 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Muminki super, fajnie rysujesz Hamak i huśtawki też mi się podobają, ale po wczorajszym wieczorze na budowie myślę sobie, że użytkowałabym chyba tylko zimą - komary są naprawdę nieznośne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 18.06.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ale śiwetny zakątek stworzyliście!!!! ta budowa tfu...dom widać ma już duszę, reszta to tylko formalonść muminki pierwsza klasa nie chciałabyś widzieć jak ja swojej kota narysowałam już więcej tego nie robię, bo mała się potem wszystkim chwaliła, że to krowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.06.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Dracula ma rację, fajny zakątek powstał Hamak super:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 18.06.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 nie no, masz talent dziewczyno. fajny ten hamak. tak jak piszesz, idealnie można się schować z książką. a komary u nas , jak czołgi. chyba się już do nich przyzwyczailiśmy, bo nie zwracam tak na nie uwagi, jak wcześniej. albo one się oswoiły i swoich nie żrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.06.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ale bym sobie pospala na hamaku... normalnie ziewam na samą myśl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 18.06.2013 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Szanowni Państwo, dziś operacja pod hasłem: TRAWA! Jak już sobie cos ubzduram, to nic nie jest w stanie wybić mi tego z głowy. A ubzdurałam sobie, że posieję trawę przed tarasem. Ba ubzdurałam sobie, że posieję ją dzisiaj, albowiem Mąż szanowny utknął był w robocie i nie mógł mi przeszkodzić, a na pewno by chciał. Do posiania trawy laikowi potrzebne jest: - Trawa (zakupiona raz dwa w najbliższym markecie) - Grabie (koczujące dzielnie na budowie) - Konewka (jw), pewnie przydał by się wąż ogrodowy, ale chyba był jadowity, bo cena odstraszała - Walec (nie no jaja sobie robią w tym sklepie, na pewno coś wymyślę ) - i ktoś kumaty ( tu występuje Tata) Po odpękaniu 8 godzin w pracy jazda na szybkie zakupy i do pracy rodacy! Pełna werwy pomachałam grabelkami i zapał lekko mi opadł. - Wałować juz? - pytam. - Musisz najpierw wyrównać. - poucza kumaty. - Przecież równam! - Dobra, daj mi te grabie. Tak oto popodlewałam wszystkie roślinki wkoło, a Kumaty zrobił to: Moje wyglądało mniej więcej jak to tam z tyłu. Podlałam ładnie i nasionka posiałam, a co. Czas na wałowanie. Tylko walca nie ma. Ale przecież nie wypadliśmy sroce.....itd Moja Inwencja. Niestety nie współpracowało i musiałam sama kulać. Inwencja Kumatego Na koniec podlewanko i czekamy aż urośnie. Już rośnie prawda? W końcu to trawa, co ma nie rosnąć Operację uważam za udaną. Jeden taki krytykował, ale już się nim zajęłam, także wiecie 8)8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 19.06.2013 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 O maj gat!!!!! będzie trawa super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.06.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Nitka, oczami wyobraźni widzę jak się kulasz, tzn. walcujesz;) Teraz oby trawa rosła szybko i równo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts