Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz prostokątny dom

nita83

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nitka, przeczytałam, ściskam mocno.

Optymizm optymizmem, ale jakby trzeba było jakiś rachuneczek wyrównać to przesyłam tego gościa:

http://www.free-smiley-faces.de/Krieg-Smilies-Smileys-War-Wars/www.free-smiley-faces.de_wars-war-smiley-krieg-smilie_02_800x376.gif

Tak sobie jeszcze zanotuję dla pamięci własnej.

Dziś dzień Nowego Lepszego.

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR2FRYNC6OVx2ZXZjNdivkll3bzrXPLypKuvlYu4nnFxhLx2g2D

I niech tak zostanie.

No to ja rozumiem:)

Będzie dobrze:hug: W razie czego skoro mam bliżej to mogę wyręczyć Dorkę ;)

Dzięki dziewczyny kochane :hug::hug::hug::hug::hug:

A gościa mogę przygarnąć, na pewno się do czegoś przyda. :D

Laskiiii ..... a co to były za magiczne gąbki do ścierania ze ściany kredek i gdzie je mogę kupić?

Mały wymalował całą ścianę czerwoną kredką i mam tydzień żeby się tego pozbyć, bo dziadki mnie utłuką. :bash:

Edytowane przez nita83

Dzięki dziewczyny kochane :hug::hug::hug::hug::hug:

A gościa mogę przygarnąć, na pewno się do czegoś przyda. :D

Laskiiii ..... a co to były za magiczne gąbki do ścierania ze ściany kredek i gdzie je mogę kupić?

Mały wymalował całą ścianę czerwoną kredką i mam tydzień żeby się tego pozbyć, bo dziadki mnie utłuką. :bash:

Cześć Nita:hug::hug::hug::hug:

gąbeczki kupowałam w tchibo, ale to okresowy asortyment - pojawia się i znika. jak chcesz, wrzuć mi na priva adres to Ci wyślę ze 2 sztuki, poratują Cię na cito:)

pozdrawiam

p.s. na jakim koncercie byłas? ja trochę ślepawa i nie wiem, kto to na fotkach;(

witam

tak czytam o rozterkach z "pseudofachowcami" to się ciesze ze u nas będzie w miare naszymi silami wszystko robione, to znaczy elektrykę maz bo się na tym zna, hydraulika tez z pomocą tylko jakas fachowcow, wyonczeniowka tez sami, teść plytki malowanie itp.dach zresztą tez ma nam robic wiec dobrze ze w rodzinie mamy dobrych fachowcow:)

miejmy nadzieje ze zbyt wielu klotni nie będzie:)

a tam taki problem taki jak plyty gk to nie problem:))dacie rade:)