bury_kocur 10.07.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 O, czekałam na zdjęcie trawki i się doczekałam Super! Reszta też, tylko że ja nie mam jakoś zacięcia do tych spożywczych upraw, więc należycie nie potrafię ocenić i docenić, ale ogródek się robi pełną gębą, jak widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 10.07.2013 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Dzięki Kocurku, nie mogę się powstrzymac z tymi jadalnymi roslinkami. Szaleństwo mnie opętało. Trawa rośnie średnio równo ale co tam, była jedna wtopa z rynną i spłukało trochę nasionek. Jak to dobrze, że my na spokojnie do takich rzeczy podchodzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 11.07.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Jejjj Nita jak ja Ci zazdroszczę ogarniętej działki! u mnie to jest chaos totalny, a mój mini ogródczek tkwi sobie po środku dżungli z pokrzyw i w japonkach nie ma szans do niego dotrzeć. A pomidorki masz już ogrmniaste, czym ty je pędziśz? CZyli jednak gaz? gratuluję dobrego terminu ten piec jak rozumiem co macie sprzedajecie komuś tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 11.07.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Macie w pozwoleniu na budowę od razu pozwolenie na budowę instalacji gazowej?My wykreśliliśmy, ale u nas o gazie to na razie ani widu ani słychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 11.07.2013 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 dzięki Dracula, tak, pewnie będziemy próbowali sprzedać piec Drimeth pozwolenie na budowę mamy na eko groch, muszę się teraz zabrać za papiery i architekta naszego dorwać, żeby mi pozmieniał wszystko co trzeba. Dziś pierwszy dzień wspólnego urlopu. Oczywiście spędzony na budowie. Och jak tam jest fajnie To juz nie jest budowa tylko prawie dom. Zauważyłam, że buty odstawiamy w wiatrołapie, stół ogrodowy stoi tam gdzie kiedyś będzie mini jadalnia i tam też jemy obiadki, a najmłodszy dziś spał w jednej z sypialni. Te spostrzeżenia napawają mnie optymizmem. Dobrze rozplanowaliśmy dom i czujemy się tam fantastycznie. W czasie tarasowego odpoczynku została podjęta decyzja, że robimy podłogę na strychu. Także odkopuję oferty i załatwiam płyty MFP. Potem musimy wyciąć okno na strychu i je wstawić, zrobić schody i wybić miejsc na drzwi. Góra ewidentnie nie poszła A propo góry - uwielbiam pytanie czemu nie robimy poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 11.07.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Nita - trawka wygląda pięknie. To nic, jeśli są miejsca, gdzie nie wzeszła albo woda wypłukała ziarenka. Dokupcie trochę tzw. trawy dosiewki i po kłopocie. Warzywka, pełna profeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 11.07.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 dzięki dusiaka, już dosypywałam trawy ja z tych niecierpliwych To była taka mała rozgrzewka teraz bierzemy się za większy kawałek. Walec jest, trawa jest. Jakoś musi się udać. Może to nie najlepszy czas na sianie, ale jesli nie posiejemy to zielsko nas zarośnie, a ja nie cierpię pielić. No i ta czarna ziemia strasznie brudzi. Warzywka to mój debiut Sieję po trochu i patrzę czy w ogóle wyrośnie, jak wyrasta to radocha nie z tej ziemi. Coś czuję, że na wiosnę przepadnę zupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.07.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Oj Nita ty już przepadłaś ze mną było to samo, nie sądziłam, że własne roślinki, a potem warzywka mogą przynieść tyle radości No i jak wy teraz wytrzymacie do wiosny z przeprowadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.07.2013 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Na szczęście mamy dość blisko i teraz jesteśmy na budowie niemal codziennie. Ale ciasnota mieszkania zaczyna uwierać. Dziś pada, a my nie zdążyliśmy posiać trawy. No nic uwiniemy się przed kolejnym deszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.07.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Fajnie wszystko rośnie Cieszą takie drobiazgi, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.07.2013 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.07.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Po dzisiejszej wczesnoporannej ulewie moja pietruszka i szpinak oberwały trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 12.07.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Nita, wybierasz się do Dorki w niedziele?daj znać całusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 13.07.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 dobrze, że nie zdążyłaś z tą trawą, bo ulewa by wypłukała. reszta ładnie rośnie i doczekasz się i groszku. my już swój zjedliśmy. fajnie, że tak dobrze czujecie się w swoim domu, łatwo będzie Wam się zaadaptować do nowego. a nowe nastąpi z pewnością zaniedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 14.07.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 nita jak ładnie tam u Ciebie. Wszystkiego nie przeczytałem, ale wkrótce nadrobię zaległości. Na twoim przykładzie omawialiśmy z żonką temat sadzenia bukszpanów. Edytka starała się jak mogła i za cholerę nie chciała jej wyjść linia prosta. Na koniec stwierdziła, że tak jest bardziej artystycznie, bo prosto się nie da. Pozdrowienia dla całej rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.07.2013 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 cześć Mirku, cieszę się, że wpadłeś sadzenie bukszpanów??? hmmm??? czy ja o czymś nie pamiętam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.07.2013 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 (edytowane) Muszę odnotować ważną datę 14 lipca 2013 - SPOTKANIE NA SZCZYCIE http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/c055.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/musik/c055.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/musik/c055.gif Edytowane 16 Lipca 2013 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 15.07.2013 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 A co to za data? czyżbym znowu coś przegapiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 15.07.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 i jak tam było? opowiadaj!!! zapewniono Twojemu m odpowiednie atrakcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.07.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 i jak tam było? opowiadaj!!! zapewniono Twojemu m odpowiednie atrakcje? Z tego to była kupa śmiechu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts