amglad1 15.07.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Z tego to była kupa śmiechu;) oj była... Aneczka, ściskam i pozdrawiam, super było Cię i Małżonka poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.07.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Nita no przyjdź chociaż na chwilę Się stęskniłam za Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 16.07.2013 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Nawet chwili spokoju, żeby zdać relację Muszę toczyć regularne boje o dostęp do komputera, i to z własnymi dziećmi! Co za czasy Super było się spotkać z dziewczynami, z Dorką, Agalind, Amglad i Mmelisą. Fantastycznie spędzona niedziela. Wy się tu podśmiewujecie, a ja się musiałąm w domu gęsto tłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 16.07.2013 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Czas leci jak szalony, a my codziennie na budowie. Inwestor rozpoczął oficjalnie i z przytupem urlop - SIEJEMY TRAWĘ!!! odc 2 Oczywiście bez Kumatego się nie obyło, więc Inwestor i Kumaty harowali dzielnie przy równaniu, grabieniu, walcowaniu, grabieniu, równaniu, walcowaniu....stój ... chyba się zagalopowałam. Odwalili kawał niezłej roboty. Inwestorka z Małoletnim Inwestorem siali trawę z czego popadnie z wiadra, taczki, nocnika aż do 22. (odkryliśmy, że wtedy jest najlepsza pora bo nie wieje ) Dla wzmocnienia efektu: PRZED PO PRZED PO Teraz tylko deszcz by się przydał. p.s. dałam sie dzieciom namówić na oczko wodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.07.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Nita oczko wodne przyćmiło pozostałe Wasze osiągnięcia:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 16.07.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Widać spektakularne postępy. Ciekawe jak wygląda sianie trawy z nocnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.07.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 jak to jak;) siur siur:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 16.07.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Witaj, ale u Ciebie się pięknie zrobiło oczko wodne - rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 17.07.2013 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Zazdroszczę bardzo spotkania z dziewczynami!!!!! Ja to zawsze mam do wszystkich daleko A efekt pracy rewelacja!!!!! całkiem inaczej teraz to wszystko wygląda Oczko wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.07.2013 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Dzięki dziewczyny. Niestety nie mam fotorelacji z nocnikowego siania musi Wam wystarczyć Wasza wyobraźnia. A co robimy jak nie siejemy trawy??? Naprawdę odkrywam coraz to nowe talenty we własnym Mężu Projektant: Małoletni Inwestor Wykonawca: Inwestor Główny operator szlifierki: Inwestorka Jeszcze nie skończony, ale już musiałam się pochwalić. Jakby były wątpliwości, to lokomotywa Amtraka. wzór: http://www.dynamicmodels.net/files/Amtrak_F40PH.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.07.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Niiiita no podobieństwo uderzające:D:D A ma serio to dziecki pewnie wniebowzięte co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.07.2013 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Lukaaaaa Dzieciaki się cieszą, pewnie. U babci mają taki bardziej profesjonalny, ale własny projekt cieszy najbardziej, jeszcze będziemy udoskonalać i dodawać "bajery" no i oczywiście malować Wszystko pod okiem kierownika Nasza kierownik budowy się śmiała, czy do dziennika budowy tez ma wpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 17.07.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Ależ trawki zazdroszczę! Pewno niebawem będziesz z kosiarką szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.07.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Dziś ją podlewałam. O mamuniu ile my mamy tej trawy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.07.2013 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Co za dzień. Dzieciarnia upłynniona niespodziewaniu u Dziadków. Cisza na budowie..... aż głupio... my to jednak uzależnieni jesteśmy. Nie mogliśmy sobie miejsca znaleźć. Inwestor zarządził kończenie elektryki i żeby Inwestorka choć malutki wkład w tą elektrykę miała. Toteż mam. Przy okazji odkryłam nową zabawkę. Wkrętarko wiertarkę. Ale czad!!!! Bez tego ani rusz z naszymi działówkami z silki (naprawdę chłopaki mnie kochają za ten pomysł ) Mówię Wam dziewczyny zabawa na sto dwa Prawie tak fajna jak szlifierka Elektryka już naprawdę na ostatniej prostej Gdy ja bawiłam się w wiercenie dziur, Inwestor robił przymiarki do załatania miejsc pod dachem, oj będzie to robota, która śni się po nocach. Oczywiście i tak w końcu nie wytrzymałam i zrobiłam to Oczywiście miałam to przykryć folią, aby nie zarosło i poczekało do wiosny, ale..... ogórki, fasolka, rzodkiewka, roszponka, koperek A trawka wygląda juz tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.07.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Nita, ja Ci adres podam weź mi spakuj trochę tej Twojej energii, pomysłowości i chęci i przyślij mi jakimś dehaeelem co? Baaardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 18.07.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Jej jak ja bym już chciała mieć tak na działce pięknie! a lokomotywa rewelacja!!!!! gdyby tylko mój miał więcej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.07.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Nitka, Twój mąż rzeczywiście odkrywa w sobie nowe talenty:yes: Najpierw taras, teraz lokomotywa. Szacun, naprawdę. A jaki dumny z siebie o tym opowiadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 18.07.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 budowanie najwidoczniej odkrywa w wielu ludziach nowe talenty. i jakiego potem można mieć faceta z wysoką samooceną. trawka coraz ładniejsza. a widzę, że i warzywa niedługo się pojawią. naprawdę masz niespożyte pokłady energii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 18.07.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 (edytowane) chyba mnie z kimś mylicie przed 9 w ogóle nie mogę zwlec się z łóżka Luka, spakowałam się razem z energią i jadę do Ciebie na winko, oby tylko paczką nie rzucali Dracula Mój tez nie ma czasu, ale taki pociąg zapewnia nam choć chwilę spokoju na budowie Teraz wygląda już dużo lepiej Pan Mąż bunkruował dziś dom. Nie wiem jak u Was, ale u nas całe dnie na budowie z dziećmi to wieeeelka logistyka. Od pakowania, poprzez zabawy, pilnowanie, organizowanie czasu, mycie, rozwiązywanie sporów, na jedzeniu kończąc. A właśnie - jedzenie. Temat o którym mogę długo i zawsze , ale... jedzenie budowlane to zupełnie inna bajka. Na budowie dzieciaki są wiecznie głodne. Jeśli jesteśmy tam cały dzień, muszę zorganizować jakiś obiad. I tu pojawia sie problem. Zawsze czegoś zapomnę. Najczęściej soli Wyleję (dziś olej z butelki na własne nogi, grrr), ubrudzę się ( aaa szkoda gadać). Na początku leci wiązanka i wyzywam, że zamiast kupić coś w Macu, zachciało mi się oszczędności, potem się ogarniam i jakoś to leci. Na deser w nagrodę sprzątanie tłustych talerzy. Także proszę szanowne koleżanki i kolegów o podesłąnie sprawdzonych patentów Dla utrudnienia - jutro piątek. Aczkolwiek mamy tez pewne sukcesy, oprócz pociągu rzecz jasna. Zatargaliśmy na budowę moje własne panieńskie łóżko i Młodszy całkiem ładnie tam śpi Dzieciaki postanowiły kolekcjonować kamienie i latam z nimi po polu i targam ciężkie wiadra (liczę na efekt odchudzający). A z kamieni Starszak tworzy takie oto kompozycje. Odpaliliśmy tez dzisiaj nową zabawkę. Teraz dzieci na wyścigi wpychają pomarańczowe puszki. A w najbliższych dniach upłynniamy nieletnich u dziadków i bawimy się w siłaczy. Edytowane 18 Lipca 2013 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts