max-maniacy 22.07.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Nitka, Ty to się niczego nie boisz, nie? bo to hardkorowe dziewczę jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 22.07.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 no ba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.07.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Nita ja się łudzę że każda kropla potu przelana na budowie liczy sie podwójnie i przybliża mnie do upragnionej wagi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.07.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Fajne te pioruny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.07.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 To był ciężki dzień. Zimny i wietrzny. Dzieciaki marudziły i broiły za czterech. W desperacji zgodziłam się na wykopywanie kwiatów z pola i wsadzanie ich w naszym ogródku. Kiedys i tak chciałam to zrobić tylko, że akurat nie w tym miejscu. Udało mi się namówić ich do wkopania kwiatków przy pociągu. Gdy ja walczyłam z potomkami..... Mąż z Tatą zabrali się za wycinanie okna na poddaszu. Nasi kochanie budowlańcy z rozpędu zapomnieli o oknie Wchodzę tedy Ci ja do domu, a tam mężczyźni targają płyty do góry, przesuwają deski, wiercą, szurają, jednym słowem syfią straszliwie wprost na wszystko co było pod spodem. A pod spodem sztućce, talerze, jedzenie, rzeczy, zabawki, meble ogrodowe, no wszystko. To, że mnie szlak jasny nie trafił na miejscu i nie zamordowałam ich od razu, to naprawdę jakiś cud i chyba powinnam go zgłosić. Zebrałam to wszystko i wyniosłam do innych pomieszczeń, z satysfakcją nie otrząsając ich ciuchów na przebranie z ton pyłu Tu będzie rzeczone okno trochę jak tetris Dzieci jęczały, marudziły, latały tam gdzie nie trzeba, wyrywały sobie zabawki, wołały jeść. Przyszło mi robić kanapki na kolanie. Grr.. To juz był niemal mój kres, więc Trzy sekundy ciszy, zanim odkryli gdzie jest suwak Jak zobaczyłam te usmiechnięte, umorusane bużki, to im wszystko wybaczyłam Jeden zasnął w samochodzie, a drugi gniotąc się ze mną z tyłu samochodu, powiedział: "wiesz mama, ale jesteś trochę gruba" Ja mu dam..... Widoczek na dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 24.07.2013 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 No bo dzieciaczki są kochane i potrafią zawsze "komplement" rzucić odpowiedni nita wasz domek już ma duszę, to przestała być budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 24.07.2013 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Nita, bosko. jak teren wyrównany, ogrodzony - to już jest to...a zdjęcie - to niebo takie dramatyczne...padało u Ciebie? nie dawaj się dołowi, trzymam kciuki za to i całuję i :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.07.2013 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 właśnie nie padało, nic a nic, a dziś znowu cały dzień zapowiada sie zachmurzony. Deszcz by się nam przydał, trawkę by podlał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.07.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 U nas też susza:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.07.2013 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Dziś Inwestor baardzo ciężko pracował. A efekt jego pracy jest taki, że domkowi wyrosło trzecie oko poddasze wyraźnie pojaśniało Inwestorka natomiast zdezerterowała wraz z potomkami do Arboretum (jasna, że spisałam nazwę ze zdjęcia, w życiu bym nie zapamiętała) w Wirtach. Było cuuuudownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.07.2013 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]202434[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]202435[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]202436[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]202437[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]202438[/ATTACH] Edytowane 24 Lipca 2013 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcia1 24.07.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Dziś Inwestor baardzo ciężko pracował. A efekt jego pracy jest taki, że domkowi wyrosło trzecie oko [ATTACH=CONFIG]202429[/ATTACH] Nita, jaką wysokość ma ściana kolankowa? Pytam, bo u Dusiaki okno jest nisko nad podłogą, a u was jakoś tak wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 24.07.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 ale fajną wycieczkę miałaś. kiedyś usłyszałam to dziwne słowo w mai w ogrodzie, ale nie dociekałam, co ono oznacza. wiesz może? co do szczerości młodych, to kiedyś, jak wieczorem wybierałam ciuchy na następny dzień do pracy, to mój mały powiedział: "już się tak nie strój, tap madel to ty nie będziesz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.07.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 michcia, tak na szybko to nie wiem, ale pamietam, że Dusiaka miała podwyższane sufity i dlatego u niej okno wypadało dość nisko. U nas zresztą okno ma inne wymiary niż w projekcie, bo zwyczajnie dostaliśmy je od taty i żal było nie skorzystać Kaśka padłam :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcia1 24.07.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 michcia, tak na szybko to nie wiem, ale pamietam, że Dusiaka miała podwyższane sufity i dlatego u niej okno wypadało dość nisko. U nas zresztą okno ma inne wymiary niż w projekcie W projekcie okno jest 37 cm nad podłogą. A jakie są wymiary od podłogi do górnej ramy okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.07.2013 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 michcia pomierzę to dam znać, ale to najwcześniej w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 24.07.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Zgadza się, podnieśliśmy cały parter. Będzie to pewnie ok. 20 cm bo wysokość pomieszczeń wynosi 2,9m. nitka- zdolniacha ten Twój mąż Okno zmaówione, następnego dnia zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.07.2013 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Mąż razem z moim tatą działał oboje tacy zdolni Mąż jeszcze poszerzył taras, ale to się pochwalę jak go ładnie wyszlifuje i pomaluję. Małżonek nosił się z zamiarem powiększenia tarasu od jakiegoś czasu, ale przepiękny orzeł wywiniety razem z krzesłem podczas ostatniego grilla przyśpieszył proces decyzyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.07.2013 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 pozdrowienia z plaży http://imageshack.us/a/img16/4937/09o4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.07.2013 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts