wu 07.08.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Nita jaka tam skarbnica:jawdrop: po prostu na klacie wytestowane:lol2: marta&robert teraz ceny gruntu nie pamiętam ale na pewno nie była zabójcza bo my z tych raczej niskobudżetowych budujących;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.08.2013 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Wyposażenie tarasu rewelacyjne Huśtawka i basen. Nic więcej do szczęścia nie potrzeba. Jeszcze panowie z wachlarzami, miska owoców, szampan z miętą ..... ach Nita no toooo jest basen, teraz już rozumiem:) wpadaj śmiało, zapraszam Czy Wy przypadkiem się tak niepostrzeżenie, nawet dla samych siebie, przeprowadzacie? Co raz bardziej domowo się robi. Może pewnego dnia uśniecie na budowie, a rano stwierdzicie, że w sumie to już mozna mieszkać Się śmiej, moi rodzice tak się z nami przeprowadzili. Pojechaliśmy na jeden dzień w wakacje, bo w mieszkaniu gorąco i już zostaliśmy. Ale spokojnie mi to nie grozi na razie. Bez ciepłej wody się nie przeprowadzę. mam pytanie cena 24 jest za gipsowe twarde diamant czy zwykłe ? boi powiedziano ze 30 zl za takie. 27 za ce mentowo wapienne a 24 za zwykł e gipsowe. ... nita ja bym zrobila tynki , jeszcze w takiej cenie to juz super okazja.. czesc ivy, tynki klepniete, będą za 21 zł Nita jaka tam skarbnica:jawdrop: po prostu na klacie wytestowane:lol2: dobra dobra, ja tam swoje wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 07.08.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Jeszcze panowie z wachlarzami, miska owoców, szampan z miętą ..... ach Oj, teraz to się rozmarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 07.08.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) Się śmiej, moi rodzice tak się z nami przeprowadzili. Pojechaliśmy na jeden dzień w wakacje, bo w mieszkaniu gorąco i już zostaliśmy. Ale spokojnie mi to nie grozi na razie. Bez ciepłej wody się nie przeprowadzę. E tam, w taki upał ciepła woda niepotrzebna Ale tynki by się jednak przydały przed przeprowadzką BTW Świetna decyzja! Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez dorkaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martarobert 07.08.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 mam pytanie cena 24 jest za gipsowe twarde diamant czy zwykłe ? boi powiedziano ze 30 zl za takie. 27 za ce mentowo wapienne a 24 za zwykł e gipsowe. ... nita ja bym zrobila tynki , jeszcze w takiej cenie to juz super okazja.. ivy17, specjalnie zadzwoniłam do tynkarza żeby zapytać - 27zł diamant. U Was pewnie drożej, bo to Warszawa. Niestety przy okazji się dowiedziałam, że panu się termin przesunął o dwa tygodnie, więc nie zdąrzy zrobić tynków przed podłogą. Może ktoś zna dobrych tynkarzy z Łodzi??? Nita, a Ty to się możesz już chwalić domem z basenem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 07.08.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) ivy17, specjalnie zadzwoniłam do tynkarza żeby zapytać - 27zł diamant. U Was pewnie drożej, bo to Warszawa. Niestety przy okazji się dowiedziałam, że panu się termin przesunął o dwa tygodnie, więc nie zdąrzy zrobić tynków przed podłogą. Krk 25zł za Baumit, ten gładszy. Nita[/b], a Ty to się możesz już chwalić domem z basenem. O, o, ja też Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez dorkaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.08.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Basen rządzi, jeszcze tak trampolina do niego by się przydała Cena dobra ale tynki to jednak straszne pieniądze kosztują zwłaszcza że jeszcze sufity (dobrze pamiętam?) Dorka Ty to w ogóle masz luksus: dom z basenem W ŚRODKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 07.08.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Dorka Ty to w ogóle masz luksus: dom z basenem W ŚRODKU Ba, i jeszcze taka gupia jezdem, że go nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.08.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 czesc ivy, tynki klepniete, będą za 21 zł Cena super, szkoda ze ni bliże mnie ... ivy17, specjalnie zadzwoniłam do tynkarza żeby zapytać - 27zł diamant. U Was pewnie drożej, bo to Warszawa. u mnie 30 zł - metrów ...za dużo Krk 25zł za Baumit, ten gładszy. Cena dobra ale tynki to jednak straszne pieniądze kosztują zwłaszcza że jeszcze sufity (dobrze pamiętam?) ) cena spora, metrów dużo...ale nie ma innej opcji trza robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 07.08.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 u mnie 30 zł - metrów ...za dużo cena spora, metrów dużo...ale nie ma innej opcji trza robić A robiłaś duży casting? W Krakowie ceny wahały się od 19.99 do ponad 30. Przy identycznych parametrach wejściowych. Może warto poza Warszawą się rozglądnąć? Czasem wykonawcy opłaca się dojechać ponad 100km, choć podobno w obecnych czasach nic się nie opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.08.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 strasznie te tynki finansowo bolą i dotychczas były dla mnie nie do przełkniecie. jednak z racji tego, że samemu szybko nie idzie .... O matko, mam nadzieję, że nie będę żałować.dorka jak tak w kieracie szkolnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 07.08.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 strasznie te tynki finansowo bolą i dotychczas były dla mnie nie do przełkniecie. jednak z racji tego, że samemu szybko nie idzie .... O matko, mam nadzieję, że nie będę żałować. dorka jak tak w kieracie szkolnym? No mnie zabolały porządnie. Kierat szkolny: najmłodsze już drugi dzień pod rząd zasuwa do szkoły i zachwycone. Przy okazji kłóci się, że nie trzeba jej odprowadzać i przyprowadzać, bo drogę do domu zna. W sumie to kwadrans piechotą dla krótkich nóżek, ale kwoka mi się włącza i tym samym zakłócam jej ogólną radość z dorosłości. A za to w zeszłym tygodniu włos mi się zjeżył i nie opadł do tej pory, bo wychowawca mojego pierworodnego nadal nie zamierza podnieść na forum szkolnym kradzieży, które miały miejsce pod koniec roku szkolnego. Mojemu zwinięto z klasy, gdy wyszedł na przerwę, deskorolkę i jak kamień w wodę, innemu jego koledze ze dwa tygodnie wcześniej 10 Euro. Wszyscy rżną głupa i nikt nic nie wie. A pan nauczyciel twierdzi, że szkoła to nie więzienie i takie sytuacje są normalnym zjawiskiem życiowym. Był uprzejmy mi to explicite napisać w mailu i jeszcze mnie zjechał, że śmiem mu głowę zawracać głupotami, gdy przypomniałam się po wakacjach, lekko wkurzona, że miał powiadomić rodziców. A synkowi nakazał mieć następnym razem oczy otwarte. Czekam aż mu ktoś zarąbie portfel, a może i auto. Nauczycielowi, a nie pierworodnemu. Przy okazji innych wydarzeń wzmocniło mi to stopień ogólnego wkurzenia i tak pozostało na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inwestor-1 08.08.2013 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Inwestor-1 my próbowaliśmy chyba jeszcze ze dwie takie farby gruntujące no i niestety nie wytrzymały konkurencji ze śnieżką gruntem, co do kolorowych i typowo białych farb na sufity to jak dla nas lepszy był decoral, ale do gruntowania nie ma jak śnieżka:lol: małż twierdzi że na k-g można dać różne rzeczy począwszy od farb strukturalnych przez cieniutką warstwę tynków cienkowarstwowych nawet takich zewnętrznych czy coś w stylu tynku gipsowego, który da chropawą strukturkę - ważne żeby cienko było;) wu - wielkie dzięki - chyba sobie wydrukuję i oprawię Twój post aby jak przyjdzie czas nie naszły mnie wątpliwosci i pokusy żeby eksperymentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.08.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) A robiłaś duży casting? W Krakowie ceny wahały się od 19.99 do ponad 30. Przy identycznych parametrach wejściowych. Może warto poza Warszawą się rozglądnąć? Czasem wykonawcy opłaca się dojechać ponad 100km, choć podobno w obecnych czasach nic się nie opłaca. tak casting był szeroki ale krótki w czasie. Niestety potrzebowaliśmy na już - ceny takie same u każdego kto był u nas a widzieliśmy jego pracę zeby wyszło ok. Niestety jakoś w moim mieście drogo....chociaz większośc ekip tez z dojazdem już tu robi ... Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Inwestor-1 matko bo mnie przytłoczy brzemię odpowiedzialności:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 08.08.2013 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 dorka - współczuję, weź im po prostu tyłek skop i tyle wusia - na klatę przyjmij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 nuuuuuuuuuu klata u mnie dobrze rozbudowana ale nie wiem czy udźwignie ten ogrom odpowiedzialności:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 08.08.2013 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 dobry stanik wszystko udźwignie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.08.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Nita skąd nadajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 08.08.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 dopiero jutro wielki dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts