Mmelisa 24.08.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 :lol2::lol2: dobre:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.08.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 mojemu sama słuchawki kupiłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 26.08.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 wierzch naprawde byś się dogadał z moim mężem (widziałam na łamigłówkach) Tak, na pewno. Przynajmniej mógłby na chwilę zdjąć słuchawki Jako kochająca żona pewnie kupujesz mężowi różne fajne koszulki, na przykład: Moja żona tego nie robi, bo twierdzi, że nie powinienem tak nachalnie manifestować swoich dewiacji mat-fiz-inf-astr-robo Wystarczy, że ona musi żyć w świadomości, kim naprawdę jest jej mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 27.08.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 ale mieliście fajną wycieczkę, a rejsu kontenerowcem ogromnie zazdroszczę. super mama jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.08.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Też byłam kiedyś w Planetarium na pokazie dla dzieci. Było super:D Nitka mam dla Ciebie kolejny pomysł na wycieczkę: w zoo byliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 27.08.2013 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) wierzch ale się uśmiałam aktualnie mój Mąz ma szał na kostkę rubika, układa ją już w 39 sekund. Jak próbuje mi tłumaczyć o co w tym chodzi to tylko oczy mi się powiększają i nic a nic nie kumam. max muszę niestety sprostować, że to był tylko rejs do kontenerowca aga pewnie, że byliśmy, juz cztery razy. Ostatnim razem dwukrotnie zlał nas deszcz. Wycieczka morska była ostatnią z wakacyjnych. Dziś spontanicznie wybraliśmy się z rodzicami w bory tucholskie i oto nasze łupy. Kto ma we krwi choć trochę szaleństwa grzybiarza, ten wie jak szalałam gdy znalazłam 7 prawdziwków. To jednoczesnie zabawne i niesamowite jak znalezienie grzyba może ucieszyć. Mam w rodzinie kilku zapaleńców i o grzybach możemy gadać godzinami. A budowlanie.... Zaczęli tynki. Nic nie widziałam, ale mąż mówi, że syf straszny. Zawsze tak jest?? Nie umiem się cieszyć z tych tynków, ciągle myślę o płytach Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.08.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 a w Dolinie Charlotty w fokarium? lub dzieciecym zoo tez tam albo w Szymbark, gdzie domek stoi piknie odwrotnie postawiony ostatnio polecilam taka wycieczce naszej Dorce http://www.na-kaszuby.pl/Ciekawe_miejsca/Szymbark.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 27.08.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 w dolinie nie byłam, to musi poczekac na wyrobie nie jakiś papierów dla dzieciale Szymbark, a i owszem, byłam widziałam łaziłam chwiejnym krokiem w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.08.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 w takim razie polecam od mojego nowego domku to jak rzut beretem, w granicach 10km, moze i mniej hehe w domku to ja piszczalam ze smiechu hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 28.08.2013 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Nita jak ja ci zazdroszczę tego wypadu na grzyby!!!!! marzy mi się jak nie wiem, z dziećmi byliście? muszę też się w końcu odważyć, bardzo lubię łazić po lesie. Borowiki naprawdę dorodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.08.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 A jaki papier do Szarloty trzeba? Ja trochę żałuję, ze nie pojechaliśmy tam ale zal mi było pieknego słońca i plażowania... no nic będę musiała do Ustki wrócić Nita ciesz się z tynków, jak wyschną trochę to zobaczysz jak Ci się domowo zrobi:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 28.08.2013 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Nita jak ja ci zazdroszczę tego wypadu na grzyby!!!!! marzy mi się jak nie wiem, z dziećmi byliście? ruszaj i nic się nie bój, my mały łatwiej, bo rodzice mają domek w lesie. Mój straszak załapał takiego grzybowego bakcyla, że nawet na bolące nóżki nie narzeka A jaki papier do Szarloty trzeba? nic nie powiem, bo się wstydze pomrocznośc jasna mnie dopadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 28.08.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Ooo, grzyby są! To ja śmigam do lasu przy najbliższej okazji. Uwielbiam zbierać i jeść, czyścić nieco mniej, ale nie znalazłam nikogo chętnego na zastępstwo Tynki fajna rzecz - gdyby nie ograniczenia budżetowe, mielibyśmy tradycyjne. Płyta jest z powodu przejścia na własną działalność (budowlaną) Zaraz będzie dom gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.08.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Lukarna, no jak to jakie papiery, to ty nie wiesz? Niteczka, nie ma co sie dziwic, ze trzeba je wyrobic, ehhh z tymi papierami, potrzebne sa wszedzie! doslownie wszedzie! wiec nie wstydzaj sie zaraz smigam na rozmowe do "bylej" szefowej... z ranca musialam autko odstwawic do serwisu:bash: ale w nagrode otrzymalam od nich golfa7 ciekawe czy bede musiala za niego placic, za ta jazde:rolleyes: edit. placilam Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 28.08.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 tynki się robią a ty się nie cieszysz? ja bym już leciała je oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.08.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 tynki się robią a ty się nie cieszysz? ja bym już leciała je oglądać. ja tez ba! i focila z kazdej perspektywy jak ludziki, wykonujacy te tynki, wyginaja przy nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.08.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Prawdziwki pierwsza klasa:D Chyba jutro z rana też się ruszę na grzyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 28.08.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Czy ja mówiłam, że nie cieszę się z tynków???? Odwołuję! Kocham je od pierwszego wejrzenia. W moim pięknie wysprzątanym domu syf jest straszliwy. Chyba nawet moje dzieci by tak nie potrafiły Na szczęście syf tynkowy, więc przezyję. Panowie (sztuk 5) lecą jak burza. Jutro kończą. Czyli jednak te trzy obiecane dni to jak najbardziej prawda. Szok! Dom jest teraz strasznie ciemny. Okna pozasłaniane i szary na ścianach. Zmiana jest niesamowita, to już naprawdę dom, kto by przypuszczał, że trochę cementu na ścianach tak wszystko zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.08.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 och kurcze, zazdroszczę i powiem Ci że dobrze zrobiłaś nie robiąc płyt, jedynym ich plusem jest kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 28.08.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Jaaaa... ale piorunem to poszło, ledwo weszli, już prawie gotowe. Szok. To jest kamień milowy Twojej budowy, nitka - zaraz będziesz farby wybierać, meblować i kartony pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts