Mmelisa 28.08.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 piekne ! i beda jeszcze piekniejsze jak wyschna, przykleisz sie do nich pozniej jak ja do swoich, glaskalam i glaskalam je bez konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 28.08.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Gratuluję tynków, teraz to już będzie z górki Prawdziwki robią wrażenie - dołączam do grona zazdroszczących W moich okolicach rosną przede wszystkim maślaki i kozaki. Jak widzę, Twój mąż to prawdziwy skarb, nie tylko w kontekście prac budowlanych. Rekord Guinessa w układaniu kostki Rubika (nieco ponad 5s) należy do robota CubeStormer II zbudowanego z klocków LEGO Mindstorms NXT 2.0 sterowanego przez 4 mikroprocesory NXT i smartfon. Wspominam o tym, bo pisałaś kiedyś, że Twoi synowie są miłośnikami klocków LEGO. Jeszcze kilka lat i będą mogli zacząć przygodę z LEGO Mindstorms NXT 2.0 / EV3 albo z jakimś produktem konkurencyjnym, np. fischertechnik. Świetny sposób na poznanie w ramach zabawy podstaw robotyki i informatyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.08.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 wow wierzch filmik powala mnie na lopatki, bo jeszcze mi sie nie udalo tej kostki ulozyc, a co tu dopiero o rekordach rozmawiac:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 28.08.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) och kurcze, zazdroszczę i powiem Ci że dobrze zrobiłaś nie robiąc płyt, jedynym ich plusem jest kasa. no właśnie kasa, zaboli jutro jak przyjdzie do płacenia Jaaaa... ale piorunem to poszło, ledwo weszli, już prawie gotowe. Szok. To jest kamień milowy Twojej budowy, nitka - zaraz będziesz farby wybierać, meblować i kartony pakować sama jestem zszokowana, bo moje budowlane doświadczenie z terminami kazało mi wątpić w trzy dni. A teraz raptem trzy pomieszczenia do skończenia. Widać, że się nie opierniczali, choć ławeczka pewnie kusiła piekne ! i beda jeszcze piekniejsze jak wyschna, przykleisz sie do nich pozniej jak ja do swoich, glaskalam i glaskalam je bez konca juz macałam i głaskałam choć na mnioe psioczyli mój dom to mogę Rekord Guinessa w układaniu kostki Rubika (nieco ponad 5s) należy do robota CubeStormer II zbudowanego z klocków LEGO Mindstorms NXT 2.0 sterowanego przez 4 mikroprocesory NXT i smartfon. Wspominam o tym, bo pisałaś kiedyś, że Twoi synowie są miłośnikami klocków LEGO. Jeszcze kilka lat i będą mogli zacząć przygodę z LEGO Mindstorms NXT 2.0 / EV3 albo z jakimś produktem konkurencyjnym, np. fischertechnik. Świetny sposób na poznanie w ramach zabawy podstaw robotyki i informatyki. oj nasłuchałam się juz o rekordach, swoją drogą to dla mnie nie do pojęcia. Maż całymi tygodniami ćwiczył, żeby zejść z czasem poniżej minuty. Podziwiam go za wytrwałośc, mi by się na pewno nie chciało. Od samego patrzenia już mnie głowa boli. A co do Lego to nie wiem czy zniosę jeszcze więcej klocków w domu. Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 28.08.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 To był strasznie stersująco dołująco denerwujący dzień, ale jak tylko przekroczyłam próg domu/budowy wszystkie emocje opadły. Naprawdę będzie nam się tam dobrze mieszkało. I urosły w końcu późno posiane ogórki A trawa wygląda już tak. Oczywiście z bliska trochę gorzej, ale ja jestem okularnica Myślę, że poczekamy jeszcze z tydzień/dwa i będzie pierwsze koszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 28.08.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Gratuluję tynków! Jak zupełnie wyschną to się już domowo zrobi. Czas rekordowy, zastanawiam się czemu w sumie u nas tyle zeszło. Choć ludzików dwóch było, może to dlatego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.08.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Nita ja miałam Ci wczoraj pisac że nie przestrasz się że w domu ciemno bedzie jak pojedziesz ale zapomniałam:) Piękne tynki!! :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 29.08.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Nituś gratuluję tynków!!! i cieszę się, że na budowie czujecie się już jak w domku i odbieracie same pozytywne fluidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.08.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Hej Nitka, pozazdrościłam Ci tych grzybów i wczoraj po poludniu poszlismy na spacer i tak przypadkiem zajrzelismy do lasku. Bylo tyle grzybow ze musilismy do domu po wiaderko sie wrocic. Pelne mieliśmy:D Koljne sloiczki zrobione i porcja do zamrazarki poszła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.08.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Dziękuję Kochani za wszystkie gratulacje. Niezmiernie mi miło, że cieszycie się razem ze mną. Tynki już skończone, jutro nasza pani kier-bud będzie je odbierać. W kilku miejscach muszą poprawić, ale to doprawdy drobiazgi.Cyknęłam jeszcze kilka fotem. Tynk jest naprawdę gładki i jak najbardziej mi odpowiada. Zamieszczam tez kilka zdjęć niezniszczonych wylewek, jest na nich jeszcze trochę pyłu i kurzu ale żadnych przyschniętych kawałków, które trzeba by skuwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.08.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 I pytanko do ogrodników, co za krzaczek (a właściwie dwa) otrzymałam od przyjaciółki. To iglaczek, ale dokładnie co? Nie napisali na opakowaniu. Niestety nie mam blizszego zdjęcia, nadrobie przy okazji. Aga juz przebieram nogami grzyby to szaleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.08.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 wyglada mi jak cyprys ale reki nie dam sciac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.08.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 taki miękki w dotyku i taki trochę inszejszy niz tuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.08.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Nie wiem jak się nazywa, ale jak się go nie podlewa to usycha. To z autopsji Połączenie otynkowanych ścian z wylewką naprawdę mnie poruszyło. Teraz to naprawdę domowo zaczyna wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.08.2013 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) czesc dorka, będę podlewała zerwałam dziś część pomidorków koktajlowych i susze je w piekarniku, zraz je razem z ziołami wepchnę do słoika i zaleję oliwą, o ile w czesniej nie pożrę (tak wiem, że juz po 12, ale ja nocny marek jestem) ciekawe czy się uda e tam co się ma nie udać przy okazji cyknęłam zbliżenie iglaka, bo jeden okaz mam w domu jeszcze Czas spać, dobranoc wszystkim. Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 30.08.2013 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Fajne to drzewko,też jestem ciekawa co to za cudo a tynki z wylewką...no woow!!!!! i masz znowu czyściutko kiedy dalsze etapy? ty się nie obijaj tylko wybieraj płytki Pomidorki wyglądają smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 30.08.2013 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Czy to naprawdę dzisiaj? Jeśli to tak to serdecznie ściskam http://images5.fanpop.com/image/photos/31000000/Roses-flowers-31067210-1440-900.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 30.08.2013 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 dzieki dracula na ten rok juz koniec wiekszych prac. Jeszcze schody, moze styro na scianie w garazu, mooooooze płytki w kotłowni, kto wie dorka nie otwiera się obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 30.08.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 To niedobrze, bo ja go widzę To inny w takim razie http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/172511_wazonik_bukiecik_bratkow.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.08.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 O ja Cię kręcę!!Nitka super, cieszę się razem z Tobą, cieszę się że zdecydowaliście się na tynki, że to już za Wami... I cały czas do przodu:)A pomidorków zazdroszczę nieziemsko:stirthepot: i jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts