bury_kocur 29.11.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Ja też bym przesunęła okno, nawet nie ze względu na wnętrze łazienki, tylko ten słup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.11.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 :cry::cry: od wczoraj non stop pada! prawda, że słup oryginalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 29.11.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Prawda! To może zostaw, wannę siup pod okno i masz od razu maskowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.11.2012 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Prawda! To może zostaw, wannę siup pod okno i masz od razu maskowanie też już mi to przez myśl przeszło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.11.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Na rolecie zaoszczędzisz:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 29.11.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Nita faktycznie widok z okna orginalny ale tak na dobrą sprawę,e to takie okno w łazience jest często zasłonięte, więc może nawet nie przeszkadzać ale jak Cię wnerwia to molestuj murarzy niech przesuwają póki można Pięknie się murują działówki ale ja tam bałaganu nie widzę, zobaczyłabyś u nas czeka mnie w sobotę wielkie sprzątanko i może imprezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 29.11.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 hehe:D nita, przesuwaj okno jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.12.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 muszę wkleić ku pamięci, tutli- dzięki za link do strony kurcze ja chyba w innym świecie żyję jeśli chodzi o ceny, ale lampa mi sie podoba http://ak1.ostkcdn.com/images/products/L13019684.jpg http://www.overstock.com/Home-Garden/Antique-Copper-4-light-Chandelier/4127718/product.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.12.2012 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Od piątku nie byłam na budowie i nie mogę się z niczym wyrobić. Ponoć do piątku ma się skończyć odeskowanie, a w sobotę zaczynają kłaść blachodachówkę. To by był najlepszy prezent na święta, jakby zrobili dach i sobie poszli. Może jutro się wyrwę. Ogarnął mnie jakiś szał zakupów świątecznych i już się pogubiłam. Postanowiłam w tym roku nie znęcać się nad mężem i spokojnie sama ogarnąć zakupowy chaos (uwielbiam ). Dziś odebraliśmy trzy paczki, w tym jedna wielgachna. Mąż pyta, co tam jest? No niestety nie mogłam sobie przypomnieć Już nie wiedziałam co miało przyjść kurierem. Paczka była podejrzanie lekka i wielka. Otwieramy, a tam kartka z informacją, że rachunek przyszedł pocztą. Hmm już myślałam, że zostałam oszukana, jednak jak w jakiejś magicznej walizce w kartonie objawiło się drugie dno i znalazł się prezent wielkości zeszytu. Ja nie wiem po co to wielkie pudło było. Mam jutro zdecydować gdzie ma być przy kominku wyczystka. się załamię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.12.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Weź się wyrwij bo ja to bym chętnie coś obejrzała;) Kurde z tym zakuposzałem to tez tak mam:oops: Szukam, wybieram, kupuję... Jeszcze mi został prezent dla męża i dla Najstarszej. Dla męża wiem dla niej nie mam nadal pojęcia... A wyczystka?? Kurde nie wiem gdzie jest u mnie. Chyba sam Minister Finansów zadecydował... A jaki masz wybór?? Tzn wybór miejsc?? ps. słuchaj, nie wkurzysz się jak czasem do Ciebie Nitka napiszę? W sensie Nitka zdrobnienie od Nita? Bo znam jedna Nitę co to na nia Nitka mówimy i wiesz, może mi sie wymsknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.12.2012 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Luka ty weź się puknij, co ja mam się wkurzać, możesz mówić jak chcesz, byle nie Andzia :) a młodej może jakieś makijażowe specyfiki się przydadzą albo słuchawki takie wypaśne kolorowe, jak lubi słuchać głośno muzyki . Mi już brak prezentów tylko dla rodziców. Wczoraj wygrałam pierwsza w swym życiu aukcję - nigdy więcej, co za stres! Ale wszystko dla dziecka. Co do wyczystki to nie wiem za bardzo w czym problem, skoro musi być w salonie, to chyba najlepiej po prawej stronie kominka, żeby z kanapy nie było widać drzwiczek. Nie jestem znowu aż tak wrażliwa estetycznie, można przecież takie cóś zakamuflować. Bardzo bym chciała pojechać na budowę, zwłaszcza, że okno ponoć przesunięte, ale dziś znowu nie ma szans. Gdyby chociaż dłużej jasno było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 06.12.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 cześć niteczka ))) gratuluję przesuniecia okna - zobacz jaki będziesz miała komfort - leżysz sobie w wannie i wyglądasz przez okno i ......nie wiedzisz słupa!!!! ja zaszalałam mikołajkowo i pod choinke tylko synowi robimy gifty, chyba ze jakis pzrysłowiowy drobiazg... tego sie troche boje, bo mi taki drobiazg zawsze drogi wychodzi lampa boska, zajrzę w linka pozdrawiam mikołajkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 06.12.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Nituś to dobre wieści przynosisz też się nie mogłam doczekać aż dachowcy sobie już pójdą i mam nadzieję, że u Ciebie też szybko pójdzie no i czekamy oczywiście na jakieś foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.12.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Nita - to Ci teraz narobiłam:D:D:D Kupię jej chyba tusz bo coś marudziła że nie ma a nic innego nie używa. Czy tez tak macie że te najdrobniejsze prezenty wychodzą najdrożej?? albo te dokupione na ostatnia chwilę??:/ ps. widzisz, wiesz gdzie ma być wyczystka tylko o tym wczesniej nie wiedziałaś że wiesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.12.2012 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Luka to jest moja zmora, planuje prezenty już w listopadzie, kupuje powoli z dużym wyprzedzeniem, a na dwa dni przed świętami stwierdzam, że to co kupiłam to za mało, albo jednak o czymś zapomniałam i wydaję drugie tyle. Ptaszki donoszą, że połowa dachu garażu ma już deski i papę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.12.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Luka to jest moja zmora, planuje prezenty już w listopadzie, kupuje powoli z dużym wyprzedzeniem, a na dwa dni przed świętami stwierdzam, że to co kupiłam to za mało, albo jednak o czymś zapomniałam i wydaję drugie tyle. Nie jesteś czasem moją siostrą duchową?? Ptaszki donoszą, że połowa dachu garażu ma już deski i papę. Fiu fiu szkoda że te ptaszki małych polaroidków pod brzuchami nie nosza;) A pogodę jaką macie?? Bo u nas sypało dzis jak diabli:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.12.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 luka kto wie może jakieś fluidy między nami latają teraz proszę propozycje prezentów dla rodziców u nas dziś zero śniegu, za to mróz -4 i piękne słonko otworzyli u nas salon Oknoplastu, muszę się wybrać, zbieram się i nie mogę się zebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.12.2012 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 (edytowane) Zachęcam serdecznie do pisania kartek. http://4.bp.blogspot.com/-v5oQWx3cl3A/UJ1hWu__9EI/AAAAAAAAEM8/lUVYh38q3KA/s1600/Robotka2012_sztandar_500px.jpg szczegóły http://bebeluch.blogspot.de/p/robotka-2012.html Edytowane 7 Grudnia 2012 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.12.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Nareszcie nawiedziłam budowę za dnia jasnego Niestety poniewczasie pomyślałam sobie, że mogłam wszystko dokładnie obfotografować, ale co tam. Nie będę się uzewnętrzniać z przemyśleniami, bo już się nie czuję na siłach. Spinam się więc i czekam aż skończą, niekoniecznie cierpliwie. A teraz zdjęcia. Okno w łazience przesunięte według kaprysu męża. http://img822.imageshack.us/img822/9164/oknoj.jpg spiżarka, już mam a nią plan http://img824.imageshack.us/img824/1397/spizarka.jpg wchodzimy do salonu z tarasu, naprzeciw kuchnia i zamaskowany osobnik http://img40.imageshack.us/img40/3154/salon1q.jpg takie ładne, choć nie pomalowane http://img824.imageshack.us/img824/8554/daszek.jpg no i prace na dachu, z tej strony jest już cały odeskowany i przygotowany do blachodachówki, a drugiej.....nie http://img138.imageshack.us/img138/650/dachq.jpg ach i kominy też są, oto jeden z nich, ten od kominka http://img405.imageshack.us/img405/1803/kominz.jpg Kupiliśmy też w weekend pierwszą choinkę srebrną, w doniczce z korzeniem. Mam nadzieję, że na wiosnę się przyjmie, ale najpierw posłuży jako choinka świąteczna. Na razie stoi na balkonie. Jak ja uwielbiam święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 10.12.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Nitka super!!!! już prawie koniec fajnie, że to okno udało się przesunac, od razu widok lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts