amglad1 26.09.2013 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 O nita, dopadł Cię syndrom 'czystki' przed przeprowadzką...też go miałam, większość chyba to przechodzi....i dobrze....człowiek kisi rózne różnośći, bo żal wywalić i najczęściej w ogóle po nie nie sięga..... patrzę przez okno i obserwuje, jak żurawie formują szyk bojowy, do odlotu się szykują..... piekne są.... u nas jesień pełna gębą... w nocy pięć stopni...pięć słownie pięć...;( utrzymuj nastrój furiacko-bojowy jak najdłużej - przydaje sie podczas przepwrowadzki... kiedy godzina Wu tak w ogóle??? bo juz chyba wszystko gotowe, co? ściskam:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.09.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Hej Amglad nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym Ci odpisać, że przeprowadzka za tydzień lub dwa. Niestety dopiero na wiosnę a raczej lato. Zdążę zrobić 5 takich remanentów domowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 W takim razie ja to na pewno nie wprowadze sie na lato.... za duzo rzeczy do kupienia i zrobienia.... jedyny plus...nic nie musze segregowac , wiec ilosci kartonow znikome:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.09.2013 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 (edytowane) Z zakatarzonymi dzieciakami, ale nie ma zmiłuj...pasja syna wymaga poświęceń.... Szanowni Państwo Pendolino Raz mi się przy nich wymskło z "inną" nazwa i kurka przepadło. Edytowane 26 Września 2013 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 gdzie wy toto pindolino spotkaliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.09.2013 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 w gdańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 w gdańsku wiesz, ze o Gdansku sobie nawet pomyslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 27.09.2013 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Uzależniłam się. Od smaku własnej fasolki szparagowej (mało bo mało ale jaka pyszna, właśnie ją zjadłam. Tak wiem, że jest 21 ), od zapachu świeżych ziół w ogrodzie ( co wizytę, mała pachnąca rundka ), od małych chrupiących ogórków, wypalającej buzię rzodkiewki * w sam raz na małą zemste na mężu ), pachnących pomidorów. tych świezych i tych suszonych. Suszone pomidory jadałam kiedyś raz, pewnej ciepłej, letniej nocy. Siedząc na tarasie w miłym towarzystwie i popijając wino. Mam nadzieję, że wznowimy to w naszym domu. To wszystko znaczy, że już przepadłam. Nie ma odwrotu od domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.09.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Ale śliczny obrazek Ci wyszedł A ostatnie zdanie gdzieś sobie zanotuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 27.09.2013 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 (edytowane) a dziękuję u mnie obrazek wzmocniony organoleptycznie (ha! choć raz mogę sie popisac trudnym słowem, które rozumiem ) nie chcę byc wredna, ale czy czasem nie musisz się pakować zamiast śmigać na fm Edytowane 27 Września 2013 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.09.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Właśnie idę spać, rano dopakuję się. W zasadzie dochodzę do wniosku, że możnaby tylko szczoteczkę do zębów wziąć, a resztę dokupić, w końcu w niedzielę sklepy są otwarte, nie to co 'u mnie'. BTW, ile zabawek leży przygotowanych do wyjazdu, komuś się chyba z przeprowadzką pomyliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 27.09.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Bezpiecznej podrózy i pojemnego bagaznika Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.09.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Bezpiecznej podrózy i pojemnego bagaznika Wam życzę Dzięki, jutro rano będę ładować. Najbardziej zastanawia mnie ile płytek da się włożyć oprócz bagażu właściwego, żeby resory nie trzasnęły, bo trzeba wszystkie łupy w końcu pozwozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.09.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Uzależniłam się. Od smaku własnej fasolki szparagowej (mało bo mało ale jaka pyszna, właśnie ją zjadłam. Tak wiem, że jest 21 ),. iiii da sie przezyc... bynajmniej mocnych wiatrow nie ma (bo nie bylo prawda?) dobrze, ze to nie ta po bretonsku .. ja ostatnio jak wrocilam z zebrania o 22 to pochlonelam ze smakiem gyrosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 28.09.2013 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 :lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.09.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 :lol2::lol2::lol2::lol2: coo, pomylilam sie z tymi wiatrami? byly :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 28.09.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 niestety Meliska muszę Cię rozczarować ale nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.09.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 (edytowane) Weekend za nami. Wreszcie mogliśmy pojechać do szkółki roślin. Wreszcie kupiłam moją Magnolię, borówki amerykańskie i chojanki Wreszcie mogłam pokazywać paluszkiem i mówić : Poproszę to, to i to. Doczekałam się. Całe szczęście w pewnym momencie oprzytomnieliśmy, że możemy kupić tylko tyle ile zdołamy od razu wsadzić. W samą porę, bo w bagazniku było już 40 drzewek. A dzieciarnia z katarem oczywiście z nami. Główny operator łopaty na początku strasznie marudził, ale deszczowe chmury na horyzoncie szybko narzuciły tempo. I tak nam zeszło ponad trzy godziny. Dzieciom należy się nagroda, że tylko przez 1,5 godziny pętały się pod nogami, a potem łaskawie raczyły znaleźć sobie inne zajęcie. Namęczyliśmy się strasznie, ale wsadziliśmy 20 sosen czarnych (zamiast kosodrzewiny), 10 thuji szmaragdów, 5 swierków, 3 świerki srebrne i 1 modrzewia. Za całość 156 zł. Żeby od razu rozwiać domysły. Nie, nie pracowałam w japonkach. japonki są do wyższych celów (czyli pracy na drabinie ) Plan jest taki, aby w ciągu tygodnia dokupic jeszcze drzewek i powsadzać, więc zdjęcia świerków będą potem. Cała akcja zakończyła się totalnym zmęczeniem i moim katarem, ale nie poddam się. Nie po to czekałam całe wakacje na drzewka, żeby teraz dać się pokonać przez przeziębienie. Edytowane 5 Października 2013 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.09.2013 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 No i teraz sprzedaż wyżej pokazanych kaloszy wzrośnie kilkukrotnie. Nitka, jeszcze kilka takich ujęć, i czy chcesz czy nie, będziesz robić za kreatorkę stylu ogrodniczo-budowlanego. Nikt co prawda nie będzie pamiętał o co chodzi, ale japonki, jedwabne bluzeczki i kalosze będą kupowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 30.09.2013 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 :lol2::lol2: Dorka, jeszcze kwieciste chustki na głowie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts