Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz prostokątny dom

nita83

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nitka - trendseterka:lol2:

Widzę, ze też nie próżnowaliście:) Nasze zakupy ogrodnicze przeważnie ograniczają sie do pojemności auta;) Gdyby nie to bralabym i brała;)

kup przyczepke samochodowa..taka wieksza no wiesz :D nie bedzie ograniczenia :lol2:

No noooo Nitus :yes:

gdzie kupilas gumiaki-kaloszaki :D

Dorka, za ta moda trendy tez pojde, ino poczekajcie jak tylko zaczne u siebie dzialac :p

ależ się uśmiałam :) Oczywiście zapraszam projektantów, chętnie będę prezentować nowe buty i ciuchy. Za drobną opłata oczywiście :):) ( torebki też przytulę :))

Dzień pod znakiem przeziębienia, ja pociągająca, syn kaszlący. Pół nocy nie spałam.

Prawda Wusia, jak w domu :)

Mimo, że zakatarzona jestem, nie wytrzymałam. Zostawiłam Inwestora z potomstwem i pognałam wsadzić moją Magnolię (kupiłam nawet dla niej kubraczek z agrowłókniny na zimę) i borówki amerykańskie sztuk trzy. Piękne mają liście. Niby nic, a czasu zajęło sporo. W trakcie prac zadzwonił mój tata i pyta: co ty tak sapiesz? Od razu mi się przypomniała ta stara reklama z Saletą. Pamiętacie? Cokolwiek robiłam, jestem zadowolona, że kolejne roslinki zamieszkały w naszym ogrodzie.

ja się własnie owocowo nastawiam :) mamy juz częśc malin, borówki 3 na razie, poziomki, truskawki, jagody kamczackie i aronię, z drzew planuję jabłoń i czereśnie. Czaje sie trochę na malino jezynę, bo mogę od tesciów troche odkopać :)