agalind 30.09.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Nitka - trendseterka:lol2: Widzę, ze też nie próżnowaliście:) Nasze zakupy ogrodnicze przeważnie ograniczają sie do pojemności auta;) Gdyby nie to bralabym i brała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.09.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Nitka - trendseterka:lol2: Widzę, ze też nie próżnowaliście:) Nasze zakupy ogrodnicze przeważnie ograniczają sie do pojemności auta;) Gdyby nie to bralabym i brała kup przyczepke samochodowa..taka wieksza no wiesz nie bedzie ograniczenia No noooo Nitus gdzie kupilas gumiaki-kaloszaki Dorka, za ta moda trendy tez pojde, ino poczekajcie jak tylko zaczne u siebie dzialac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.09.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 za ta moda trendy tez pojde, ino poczekajcie jak tylko zaczne u siebie dzialac Meliska, ja myslę, że Nitka wysoko poprzeczkę ustawiła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.09.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Meliska, ja myslę, że Nitka wysoko poprzeczkę ustawiła;) ja nie widze problemu w kopiowaniu jej....bedzie mowila co ubrac i gdzie kupic... mowie Ci...jeszcze biznesa na tym ukrecimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.09.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Tylko, że dogonić ją cieżko, bo dopiero co chustę kwiecistą nosiła a teraz kaloszki creme;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.09.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 dziewczyna kolekcje i marke wyrabia...dajmy jej troche czasu Czesc Niteczka...fajny mamy dzien co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 30.09.2013 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 ależ się uśmiałam Oczywiście zapraszam projektantów, chętnie będę prezentować nowe buty i ciuchy. Za drobną opłata oczywiście :) ( torebki też przytulę ) Dzień pod znakiem przeziębienia, ja pociągająca, syn kaszlący. Pół nocy nie spałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.09.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Cześc Nitka:)Kiedyś będziemy się chwalić że znałyśmy Cię jeszcze jak zaczynałas w tym biznesie;) Strasznie zazdroszczę tego co robicie i wyobrażam sobie Twoja ogromną radość z każdego krzaczka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 30.09.2013 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Moja radość to wiadomo, ale o dziwo nawet Inwestora wzieło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 bo właśnie jak sobie człowiek jakiego badyla zagrzebie to mu się potem micha cieszy co wyjdzie i zobaczy jak mu rośnie, no i przestrzeń się "udomawia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 30.09.2013 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Prawda Wusia, jak w domu Mimo, że zakatarzona jestem, nie wytrzymałam. Zostawiłam Inwestora z potomstwem i pognałam wsadzić moją Magnolię (kupiłam nawet dla niej kubraczek z agrowłókniny na zimę) i borówki amerykańskie sztuk trzy. Piękne mają liście. Niby nic, a czasu zajęło sporo. W trakcie prac zadzwonił mój tata i pyta: co ty tak sapiesz? Od razu mi się przypomniała ta stara reklama z Saletą. Pamiętacie? Cokolwiek robiłam, jestem zadowolona, że kolejne roslinki zamieszkały w naszym ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 borówki hamerykańskie same zalety maję smaczne owocki i piękne liście na jesień tylko kwaśne lubią i trzeba im ziemię zakwaszać coby się owockami odwdzięczyły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 01.10.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 ale fajnych badylków nawsadzałaś. niedługo nam pokażesz nie tylko kalosze, ale przede wszystkim pokazowy ogród. już dzwoń do Mai w ogrodzie, niech termin na antenie rezerwują. przytula zakichana zasmarkaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 01.10.2013 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 dzieki Wusia za rady Max bez lizusostwa proszę :) to tylko szaleńczy zapał amatorki Jak się czujesz? u mnie tak w miarę. Faszeruję się ile mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 01.10.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 no ja też musiałam się zwlec z wyrka, żeby do pracy się udać. ale już lepiej. byle zarazowi się nie dam. ps. i to nie było żadne lizusostwo, tylko szczery podziw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Nita nie ma za co tak tylko marudzę bo sprawdziłam organoleptycznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 01.10.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 aaaa jak organoleptycznie, to tym bardziej rada się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 no w tym roku wyjątkowy urodzaj i wielkość była;) synek ochrzcił je mianem ufo:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 01.10.2013 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 ja się własnie owocowo nastawiam mamy juz częśc malin, borówki 3 na razie, poziomki, truskawki, jagody kamczackie i aronię, z drzew planuję jabłoń i czereśnie. Czaje sie trochę na malino jezynę, bo mogę od tesciów troche odkopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 mam jabłonkę, wiśnię, 3 borówki, 2 agresty, 4 porzeczki, porzeczkoagrest, pigwę o aronii intensywnie myślę co do czereśni to pamiętaj że one zapylacza potrzebują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts