Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz prostokątny dom

nita83

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czyli czereśnie dwie, u mamy przez płot sasiad ma pózną a ona wczesną i obie dają radę :) Aronię dostałam niespodziewanie. Krzaczek niby. Ładny mi krzaczek.

100_9027.jpg

zdjęcie wieczorowa pora robione i słabo widać :)

A tutaj, kto znajdzie leszczyne?? :)

100_9021.jpg

Czytam, czytam i nadrabiam zaległości. Zrobiło się już bardzo ładnie. Jednak mam jedno pytanie. Nita pożyczysz mi tego swojego wewióraska? Takie ładne zwierzątko, dzieciom bym pokazał. Normalnie ta wiewiórka zachowuje się dosłownie jak Ja, też jem żonie z ręki.

Ledwo zipam. ten tydzień był męczący. Wszystko mnie boli i marzę o godzinach spędzonych w jacuzzi.

Porządki na budowie nadal nie zrobione, ale za to trochę przybyło w ogródku.

100_9034.jpg

Zasłona przeciw wiatrowa wsadzona. :) Nie jest to łatwy proces, najpierw myślę co wsadzę, potem jadę to kupić, a w ogródku przymierzam i wszystko zmieniam :D Zero wyobraźni przestrzennej :D

Inwestor proponuje by obsadzić też ostatnią stronę, ale nie wiem czy damy radę. jest juz coraz zimniej, trzeba by w końcu wodę zakręcić. Boję się też, że przez zimę wymyślę coś nowego i co wtedy :D

eeee pomyślę o tym jutro

namęczyłaś się, ale jak będzie pięknie.

będziesz patrzeć i cieszyć pyska, że to Ty własnymi rękoma to sprawiłaś. :yes:

my po niedzieli chcemy zakupić parę drzewek owocowych.

pytałam też o badylki na żywopłot w miejscowym sklepie, ale pani zabiła mnie ceną. nie wiem, czy w tym roku kupię te berberysy. :(

Luka możesz jeszcze spokojnie sadzić tulipki.

dzięki dziewczyny :)

Max mnie tez zawsze zabijała cena, ale drzewka bez doniczki prosto ze sprawdzonej szkółki wcale nie sa tak drogie jak te doniczkowane. Na berberysy nie patrzyłam niestety.

Luka ja się nie znam, ale skoro dziewczyny mowią, że można jeszcze wsadzać, to ruszaj do boju :D Dużo masz tych tulipanków?

Ledwo zipam. ten tydzień był męczący. Wszystko mnie boli i marzę o godzinach spędzonych w jacuzzi.

Porządki na budowie nadal nie zrobione, ale za to trochę przybyło w ogródku.

[ATTACH=CONFIG]216644[/ATTACH]

Zasłona przeciw wiatrowa wsadzona. :) Nie jest to łatwy proces, najpierw myślę co wsadzę, potem jadę to kupić, a w ogródku przymierzam i wszystko zmieniam :D Zero wyobraźni przestrzennej :D

Inwestor proponuje by obsadzić też ostatnią stronę, ale nie wiem czy damy radę. jest juz coraz zimniej, trzeba by w końcu wodę zakręcić. Boję się też, że przez zimę wymyślę coś nowego i co wtedy :D

eeee pomyślę o tym jutro

Nitka, jak cos nowego wymyslisz to wsadzisz jako drugi rząd;)

A moje biedne tulipany nadal w domu... teraz już za póxno żeby wsadzić nie??

Wsadzaj, dadzą radę jeszcze. Ja mam jeszcze krokusy do wsadzenia:bash: