Lukarna 01.10.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Nitka weźmie badylek i sama zapyli jak zajdzie taka potrzeba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 badylek to nie problem z pyłkiem gorzej:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 01.10.2013 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 czyli czereśnie dwie, u mamy przez płot sasiad ma pózną a ona wczesną i obie dają radę Aronię dostałam niespodziewanie. Krzaczek niby. Ładny mi krzaczek. zdjęcie wieczorowa pora robione i słabo widać A tutaj, kto znajdzie leszczyne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 01.10.2013 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Nitka weźmie badylek i sama zapyli jak zajdzie taka potrzeba:D badylek to nie problem z pyłkiem gorzej:rotfl: nie odpowiem, nie odpowiem :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Pyłek pyłkiem ale jaką Ty masz cudną ta trawę... rozmarzyłam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 01.10.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 fajna nie? od razu domowo się zrobiło. Ma co prawda łyse placki i z bliska też nie wszedzie jest sliczna, ale i tak ją kochamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 śliczności serio, i jakie tam placki, jak się coś kocha to się wad nie widzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 04.10.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Czytam, czytam i nadrabiam zaległości. Zrobiło się już bardzo ładnie. Jednak mam jedno pytanie. Nita pożyczysz mi tego swojego wewióraska? Takie ładne zwierzątko, dzieciom bym pokazał. Normalnie ta wiewiórka zachowuje się dosłownie jak Ja, też jem żonie z ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.10.2013 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Miras dla dzieciaków wszystko, jak będę kiedyś w stolicy to upoluję jedną dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.10.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Cześć Nitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.10.2013 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 czesc Luka http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.10.2013 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Ledwo zipam. ten tydzień był męczący. Wszystko mnie boli i marzę o godzinach spędzonych w jacuzzi. Porządki na budowie nadal nie zrobione, ale za to trochę przybyło w ogródku. Zasłona przeciw wiatrowa wsadzona. Nie jest to łatwy proces, najpierw myślę co wsadzę, potem jadę to kupić, a w ogródku przymierzam i wszystko zmieniam Zero wyobraźni przestrzennej Inwestor proponuje by obsadzić też ostatnią stronę, ale nie wiem czy damy radę. jest juz coraz zimniej, trzeba by w końcu wodę zakręcić. Boję się też, że przez zimę wymyślę coś nowego i co wtedy eeee pomyślę o tym jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.10.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 A moje biedne tulipany nadal w domu... teraz już za póxno żeby wsadzić nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Luka ostatni dzwonek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 05.10.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 namęczyłaś się, ale jak będzie pięknie. będziesz patrzeć i cieszyć pyska, że to Ty własnymi rękoma to sprawiłaś. my po niedzieli chcemy zakupić parę drzewek owocowych. pytałam też o badylki na żywopłot w miejscowym sklepie, ale pani zabiła mnie ceną. nie wiem, czy w tym roku kupię te berberysy. Luka możesz jeszcze spokojnie sadzić tulipki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.10.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Najwczesniej uda mi się we wtorek, mam nadzieję że pogoda jeszcze dopisze... Nita jak patrzę na Twoje krzaczki to się cieszę jak ze swoich prawie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.10.2013 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 dzięki dziewczyny Max mnie tez zawsze zabijała cena, ale drzewka bez doniczki prosto ze sprawdzonej szkółki wcale nie sa tak drogie jak te doniczkowane. Na berberysy nie patrzyłam niestety. Luka ja się nie znam, ale skoro dziewczyny mowią, że można jeszcze wsadzać, to ruszaj do boju Dużo masz tych tulipanków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.10.2013 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 http://joannachmielewska.files.wordpress.com/2013/10/chmielewska_2.jpg :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.10.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 (edytowane) Nie gadaj!!!!! edit: już doczytałam:( Edytowane 7 Października 2013 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Ledwo zipam. ten tydzień był męczący. Wszystko mnie boli i marzę o godzinach spędzonych w jacuzzi. Porządki na budowie nadal nie zrobione, ale za to trochę przybyło w ogródku. [ATTACH=CONFIG]216644[/ATTACH] Zasłona przeciw wiatrowa wsadzona. Nie jest to łatwy proces, najpierw myślę co wsadzę, potem jadę to kupić, a w ogródku przymierzam i wszystko zmieniam Zero wyobraźni przestrzennej Inwestor proponuje by obsadzić też ostatnią stronę, ale nie wiem czy damy radę. jest juz coraz zimniej, trzeba by w końcu wodę zakręcić. Boję się też, że przez zimę wymyślę coś nowego i co wtedy eeee pomyślę o tym jutro Nitka, jak cos nowego wymyslisz to wsadzisz jako drugi rząd;) A moje biedne tulipany nadal w domu... teraz już za póxno żeby wsadzić nie?? Wsadzaj, dadzą radę jeszcze. Ja mam jeszcze krokusy do wsadzenia:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts