nita83 08.10.2013 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 dzieki Aga Inwestor już na mnie krzywo patrzy czy aby za bardzo mu się w trawnik nie wcinam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Po kilku koszeniach nie bedzie mial nic przeciwko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 09.10.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 cześć Nitka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 10.10.2013 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika_fal 10.10.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Cześć Nita Pięknie u Ciebie http://emoty.blox.pl/resource/oui.gif Jak ja żałuje że nie sadziłam dużo roślin w trakcie budowy http://emoty.blox.pl/resource/ysz.gif, u was drzewka, krzaczki, trawka .... cudo. No cóż, zabieram się do roboty na wiosnę chociaż z moim doświadczeniem ogrodowym .... hehe http://emoty.blox.pl/resource/repa.gif Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 10.10.2013 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 czesc Monika :hug:dawno Cię nie było. Dziękuję za miłe słowa. Nie martw się o ogród, jak zaczniesz to pewnei złapiesz bakcyla. Jeśli nawet mnie wzieło, to wszystko się może zdarzyć. Napisz co u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika_fal 10.10.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 U mnie powoli do przodu, kończymy elewację. Teraz to ja już nic nie mogę zrobić po pracy http://emoty.blox.pl/resource/crybaby.gif chyba że z latarką. Obawiam się że ten ogrodowy entuzjazm nigdy mnie nie złapie, jak mam wyrywać chwasty to dla mnie jak kara. Nie że leniwa jestem ale jak patrze na te maleństwa wydaje mi się że nie doczekam chwili kiedy będą piękne i duże http://emoty.blox.pl/resource/Neutral.gif. Ot taka niecierpliwa jestem http://emoty.blox.pl/resource/wink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 10.10.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 zostawiam buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 11.10.2013 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Monika ja z kolei nie potrafie sobie wyobrazić jak to wszystko będzie wyglądało jak urośnie. Co do chwastów to nie znam nikogo, kto by lubił je wyrywać czesć Amglad za każdym razem gdy coś wkopujemy w ogrodzie, to myślę o Was i Waszych kosodrzewinkach. Zaraz przestaję się dołować Melduję, że drzewka owocowe zostały posadzone. Jabłoń szampion, czereśnia Majówka i czereśnia Hedelfinska. Teraz pozostaje już tylko zabezpieczyć je przed szarakami. Dosadziliśmy jeszcze sześć thuj i w tym roku koniec. Nie mamy sił ani czasu. Raz dwa robi się ciemno i ciężko wyrobić z czymkolwiek. Niestety aparat nam strajkuje, więc zdjęć ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 ja lubię plewić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.10.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 ja lubię plewić ja tez http://emotikona.pl/emotikony/pic/46dance.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 11.10.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 nooo dobra, to jednak znam dwie osoby na tym świecie, które lubią pielić ależ zapraszam do mnie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 11.10.2013 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 (edytowane) Musze sobie jeszcze zapisać, że kupiłam dwa iglaki płożące. Przeciez jak nic zapomne nazwy. Jałowiec płożący Blue Forest i Jałowiec nadbrzeżny Schlager. Jeden pójdzie do przodu (przy studzience wodnej)a drugi do tyłu (przy szambie). Albo oba do przodu hmm... Powtykałam wszędzie te cebule i teraz nie wiem gdzie mogę kopać. Ogólnie weny brak. Biegam w te i wewte całymi dniami. O ileż prościej byłoby mieszkać w domu na wsi, gdzie na spacer wychodzi sie w minutkę i nie trzeba zabierać ze sobą masy rzeczy. Ba nie trzeba nawet się malować! Wypuściłabym dzieci na ogródek a sama ogarnęła dom. (Dobra dobra, wiadomo, że by się bujała na huśtawce, ale czy zaraz wszyscy musza o tym wiedzieć ) Korzystając z własnych kluczy, mój Tata wyżywa się budowlanie i dłubie schody na poddasze. Jest chyba częściej w domu niż my. Ale jutro sobota i pielenie krzaczków truskawkowych mnie czeka. Ehhh Dziewczyny!!!! To jak wpadecie???? Edytowane 11 Października 2013 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.10.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Nituś jak pięknie wasz ogród już wygląda! zazdroszczę, bo u nas jeszcze ziemia niewyrównana i krajobraz księżycowy ładnie to dopiero będzie jak to wszystko śnieg pokryje A z czego robicie schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.10.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 cześc Nitka, Ty moja ulubiona Pani Ogrodniczko:hug:Ja nie wiem czy lubię plewić bo ostatni raz jak mi "mama kazali" wyplewić ogródek warzywny mocno zarośnięty to poprosiłam kumpla i to wszystko skosił. Kosą taką prawdziwą jak się kiedyś kosiło. Miałam wtedy chyba z 14 lat od tego czasu nie miałam przyjemności:lol2::lol2: plewic oczywiście:lol2: miłej soboty:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.10.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Ale jutro sobota i pielenie krzaczków truskawkowych mnie czeka. Ehhh Dziewczyny!!!! To jak wpadecie???? gdyby nie fakt, ze jestem daaaleko teraz i mam dzisiaj gosci ( ktos chce nas w koncu odwiedzic) to z mila checia bym sie postarala o to by wyreczyc cie z tej przyjemnosci sciskam weekendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.10.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Lukarna http://www.cheesebuerger.de/images/midi/froehlich/a055.gif ale nie powiesz, wyplewione na rowno bylo .... a raczej wykoszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.10.2013 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 czesc Dracula kopę lat zadekowałaś się w domu i nie dajesz znaku zycia. Dzięki za miłe słowa. Zobaczymy co z tego mojego improwizowanego ogrodu wyniknie. Luka ach te wspomnienia że też ja nie miałam takiego kolegi, który by wszystko skosił jak musiałam grządki pielić Z moich największych ogrodowych wpadek to pamiętam jak zamiast pora do rosołu wyrwałam gladiole. Mama prawie zawału dostała. A ja się tak namordowałam, bo sie cholery nie chciały dac wykopać. czesc Meliska, dzięki za dobre chęci Nic nie robiłam w weekend oprócz wpieprzania. Matko, jak ja się nażarłam. (Urodziny Mamy i rodznica ślubu teściów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.10.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Niteczka to ja tez bym sie tak nazarla gdybym w PL byla... rowniez ur mojej mamy ale nie bylo zle.. objadlam sie u siebie, no tez mielismy gosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 14.10.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Cześć Nitka! Jakby coś to ja też lubię plewić. Mogę być Twoim namberem trzy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts