Lukarna 14.10.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 nieee no jasne wszystkie do Nity a do mnie nie łaska?? Dorka do mnie po drodze masz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.10.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Lukarna nic nie wspominalas ze potrzebujesz wsparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.10.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Bo wiesz Luka, ja po ciężkiej pracy oferuję wyżerkę i coś mocniejszego Ale śmiało wpadaj i Ty. Mam zdjęcia, ale kiepskie, bo szybko ciemno się robi. A może już mi się ręce trzęsą, kto wie No niech tam, wkleję, z nadzieją, że za kilka lat będę sobie patrzyła jak to kiedys było wszystko małe, nędzne i nieuporządkowane. Drzewka owocowe z zasiekami. Maliny Barwy jesienne na różaneczniku. I jałowce płożące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.10.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 I jeszcze tujkowce Plan był taki aby cos tam pod nie położyć (korę np.) ale to chyba na wiosnę. I schody w garażu. Jeszcze nie skończone. To metalowe to od bramy garażowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 14.10.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 nieee no jasne wszystkie do Nity a do mnie nie łaska?? Dorka do mnie po drodze masz:D Nawet jakieś 24h temu przejeżdżałam. Miałam nawet tajny plan, żeby wcześniej zadzwonić i upewnić się ile -set km mieszkacie od autostrady, żeby się na jakąś kawę albo i plewienie wkręcić, ale kilka dni przed wyjazdem już miałam dość i prawie, więc się poddałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.10.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 szkoda, że koło mnie nie jechałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 14.10.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 szkoda, że koło mnie nie jechałaś Wy tam macie autostradę w złym kierunku chociaż, może nie złym, tylko wakacyjnym Z Was wszystkich to Luki nie widziałam i Ani Cronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.10.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 jak w wakacyjnym, tzn bardzo dobrym ach aż mi się przypomniał pewien przemiły letni dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.10.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 jak w wakacyjnym, tzn bardzo dobrym ach aż mi się przypomniał pewien przemiły letni dzień i mi tez Dorka, za to do mnie mogliscie puscic sie dalej po prostej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.10.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Odmachuję i melduję, że jestem na bieżąco Dorka ja Ci jakieś kwiatki sielskie wiszę, więc mam nadzieję, że się jednak spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 14.10.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 i mi tez Dorka, za to do mnie mogliscie puscic sie dalej po prostej Ale Ty wtedy byłaś w PL, a poza tym jak ostatni raz Bałtyk zamarzł to mnie jeszcze na świecie nie było Odmachuję i melduję, że jestem na bieżąco Dorka ja Ci jakieś kwiatki sielskie wiszę, więc mam nadzieję, że się jednak spotkamy A pamiętam, pamiętam Ogród będzie urządzany na wiosnę, więc jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.10.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Ale Ty wtedy byłaś w PL, a poza tym jak ostatni raz Bałtyk zamarzł to mnie jeszcze na świecie nie było . Ja teraz caly czas w NO.. wiec najpredzej mialam byc w PL na wakacje, ale z racji wczesniejszych swiat wielkanocnych i planowanych zakupow to wyladujemy wiosna Mialam na mysli, ze to teraz moglismy po prostej dalej jechac i do mnie zawitac Morzem sie nie przejmuj, to tylko taki maly drobny szczegol, ktory mozna pokonac promem, wiec i odpoczac zarazem przed spotkaniem Niteczka ale masz wprawe w tym sadzeniu mam propozycje nie do odrzucenia... wysylam tobie kasiure, ty kupujesz drzewka owocowe i zasadzasz je u mnie, a ja od wiosny ruszam u Ciebie z pieleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 15.10.2013 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Meliska wysyłaj kasiurkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.10.2013 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Meliska wysyłaj kasiurkę a na pewno jej nie przeznaczysz na ogrodek dla siebie? http://www.pic4ever.com/images/63izs7n.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 15.10.2013 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 no wiesz...nawet mi to przez myśl nie przeszło..... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a176.gif (gdzie to ja widziałam te cudne buty na obcasach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Lukarna nic nie wspominalas ze potrzebujesz wsparcia Potrzebuję, baaardzo potrzebuję Nawet jakieś 24h temu przejeżdżałam. Miałam nawet tajny plan, żeby wcześniej zadzwonić i upewnić się ile -set km mieszkacie od autostrady, żeby się na jakąś kawę albo i plewienie wkręcić, ale kilka dni przed wyjazdem już miałam dość i prawie, więc się poddałam. Dorka kurcze Ty jedziesz autostradą blisko mnie, przez Poznań?? Weź proszę Cię daj następnym razem znak i spotkajmy się choć na kawce co?? Ja przyjadę do Poznania - nie ma zadnego problemu... no wiesz...nawet mi to przez myśl nie przeszło..... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a176.gif (gdzie to ja widziałam te cudne buty na obcasach ) :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 16.10.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 hej Dorka, a mnie to widziałaś?? czy nie jestem Twoją kuleżanką? a do mnie też prowadzą wakacyjne drogi. chociaż do autostrad im baaaaardzo daleko. fajna ta Twoja zieleninka Nitka. przy okazji przypomniałaś mi, że też muszę jakoś moje drzewka przed zajączkami zabezpieczyć. pozdrawiam z pogodnych dziś Mazur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 16.10.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Potrzebuję, baaardzo potrzebuję Dorka kurcze Ty jedziesz autostradą blisko mnie, przez Poznań?? Weź proszę Cię daj następnym razem znak i spotkajmy się choć na kawce co?? Ja przyjadę do Poznania - nie ma zadnego problemu... :lol2::lol2: No przecież pisałam wcześniej, że byłam o włos, ale że juz na przysłowiowego r padałam, to poszłam po najmniejszej linii oporu. Lada moment jednak będę się przemieszczać i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 16.10.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 hej Dorka, a mnie to widziałaś?? czy nie jestem Twoją kuleżanką? a do mnie też prowadzą wakacyjne drogi. chociaż do autostrad im baaaaardzo daleko. : No, ba. Do Twoich okolic prowadzą moje najpiękniejsze wspomnienia. Ostatni raz niestety byłam w tamtych regionach w 2010. A następne przewidywane na 2015 dopiero ale może się w jakiś miejscu pośrednim spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 16.10.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 mam nadzieję. a jak nie to 2015 już niedaleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts