Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz prostokątny dom

nita83

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bo wiesz Luka, ja po ciężkiej pracy oferuję wyżerkę i coś mocniejszego :D Ale śmiało wpadaj i Ty.

Mam zdjęcia, ale kiepskie, bo szybko ciemno się robi. A może już mi się ręce trzęsą, kto wie :D No niech tam, wkleję, z nadzieją, że za kilka lat będę sobie patrzyła jak to kiedys było wszystko małe, nędzne i nieuporządkowane.

Drzewka owocowe z zasiekami.

100_9127.jpg

Maliny

100_9125.jpg

Barwy jesienne na różaneczniku.

100_9123.jpg

I jałowce płożące.

100_9137.jpg100_9133.jpg

nieee no jasne wszystkie do Nity a do mnie nie łaska?? Dorka do mnie po drodze masz:D

Nawet jakieś 24h temu przejeżdżałam. Miałam nawet tajny plan, żeby wcześniej zadzwonić i upewnić się ile -set km mieszkacie od autostrady, żeby się na jakąś kawę albo i plewienie wkręcić, ale kilka dni przed wyjazdem już miałam dość i prawie, więc się poddałam.

i mi tez :wiggle:

Dorka, za to do mnie mogliscie puscic sie dalej po prostej :D

Ale Ty wtedy byłaś w PL, a poza tym jak ostatni raz Bałtyk zamarzł to mnie jeszcze na świecie nie było :)

Odmachuję i melduję, że jestem na bieżąco :bye:

Dorka ja Ci jakieś kwiatki sielskie wiszę, więc mam nadzieję, że się jednak spotkamy :)

A pamiętam, pamiętam :) Ogród będzie urządzany na wiosnę, więc jak znalazł.

Ale Ty wtedy byłaś w PL, a poza tym jak ostatni raz Bałtyk zamarzł to mnie jeszcze na świecie nie było :)

.

Ja teraz caly czas w NO.. wiec najpredzej mialam byc w PL na wakacje, ale z racji wczesniejszych swiat wielkanocnych i planowanych zakupow to wyladujemy wiosna :D

Mialam na mysli, ze to teraz moglismy po prostej dalej jechac i do mnie zawitac :D

Morzem sie nie przejmuj, to tylko taki maly drobny szczegol, ktory mozna pokonac promem, wiec i odpoczac zarazem przed spotkaniem :D

Niteczka ale masz wprawe w tym sadzeniu :yes: mam propozycje nie do odrzucenia...

wysylam tobie kasiure, ty kupujesz drzewka owocowe i zasadzasz je u mnie, a ja od wiosny ruszam u Ciebie z pieleniem :lol2: :hug:

Lukarna :lol2:

nic nie wspominalas ze potrzebujesz wsparcia :lol2:

Potrzebuję, baaardzo potrzebuję:)

Nawet jakieś 24h temu przejeżdżałam. Miałam nawet tajny plan, żeby wcześniej zadzwonić i upewnić się ile -set km mieszkacie od autostrady, żeby się na jakąś kawę albo i plewienie wkręcić, ale kilka dni przed wyjazdem już miałam dość i prawie, więc się poddałam.
Dorka kurcze Ty jedziesz autostradą blisko mnie, przez Poznań?? Weź proszę Cię daj następnym razem znak i spotkajmy się choć na kawce co?? Ja przyjadę do Poznania - nie ma zadnego problemu...

no wiesz...nawet mi to przez myśl nie przeszło..... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a176.gif

(gdzie to ja widziałam te cudne buty na obcasach :D)

:lol2::lol2::lol2::lol2:

hej Dorka, a mnie to widziałaś?? czy nie jestem Twoją kuleżanką?:(

a do mnie też prowadzą wakacyjne drogi. chociaż do autostrad im baaaaardzo daleko. ;)

fajna ta Twoja zieleninka Nitka. przy okazji przypomniałaś mi, że też muszę jakoś moje drzewka przed zajączkami zabezpieczyć.

pozdrawiam z pogodnych dziś Mazur. :cool:

Potrzebuję, baaardzo potrzebuję:)

Dorka kurcze Ty jedziesz autostradą blisko mnie, przez Poznań?? Weź proszę Cię daj następnym razem znak i spotkajmy się choć na kawce co?? Ja przyjadę do Poznania - nie ma zadnego problemu...

:lol2::lol2::lol2::lol2:

No przecież pisałam wcześniej, że byłam o włos, ale że juz na przysłowiowego r padałam, to poszłam po najmniejszej linii oporu. Lada moment jednak będę się przemieszczać i dam znać :)

hej Dorka, a mnie to widziałaś?? czy nie jestem Twoją kuleżanką?:(

a do mnie też prowadzą wakacyjne drogi. chociaż do autostrad im baaaaardzo daleko. ;)

:

No, ba. Do Twoich okolic prowadzą moje najpiękniejsze wspomnienia. Ostatni raz niestety byłam w tamtych regionach w 2010. A następne przewidywane na 2015 dopiero :) ale może się w jakiś miejscu pośrednim spotkamy :)