aki007 01.10.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Jak podlaczyc regulator pokojowy do zestawy:bufor 1000l + kociol 15kW taurus ze sterownikiem st 81 + podlogowka.Dzisiaj probowalem podlaczy bezprzewodowy regulator pokojowy do sterownika pieca i nic. Wydaje mi sie ze nie wspolpracuja ze soba , regulator pokojowy sterr stw.Zalezalobymi, zeby regulator pokojowy zalaczal pompe CO i utrzymywal obie g wody np. z bufora, lub z pieca. Uscislajac pompa CO, ma sie wlaczyc, jezeli temp w pokoju spadnie ponizej zadanej. Jesli dobrze rozumuje, regulator pokojowy, wprowadza w stan czuwania lub wlacza nadmuch w piecu.Ja chcialbym nagrzac swoj bufor i np. wylaczyc piec,a regulator wlaczalby lub wylaczal pompe co.Jak to zrobic, bo nie mam bladego pojecia.Dodam ze piec , bufor i instalacja juz jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts