mistti 02.10.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Drodzy Forumowicze! Mam pytanie do Was, pewnie bardziej doświadczonych. To mój pierwszy remont (generalny remont łazienki i kuchni). Na szczęście wszystko ma się ku końcowi, ale nasuwa się oto pytanie, jak efektywnie i dobrze posprzątać dom po remoncie? Mimo foli na podłogach i meblach, zamkniętych drzwiach od innych pokoi wszędzie pełno kurzu i pyłu. Od czego zacząć? Zdaje sobie sprawę z tego że pewnie jeszcze długo ten pył i kurz będą fruwać w mieszkaniu, ale czym efektywnie sprzątać? Wiele osób poleca wodę z octem, ale nie wiem czy mogę tym myć panele? A kafle w kuchni i łazience czym najlepiej wymyć z tego pyłu? Czym wytrzeć ściany (malowane farbą nie do mycia), żeby choć trochę ten pył opadł? Będę Wam bardzo wdzięczna za wszystkie rady i porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.10.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Drodzy Forumowicze! Mam pytanie do Was, pewnie bardziej doświadczonych. To mój pierwszy remont (generalny remont łazienki i kuchni). Na szczęście wszystko ma się ku końcowi, ale nasuwa się oto pytanie, jak efektywnie i dobrze posprzątać dom po remoncie? Będę Wam bardzo wdzięczna za wszystkie rady i porady. Tu znajdziesz rady na wszystko: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?126728-SPRZ%C4%84TAMY-z%C5%82ote-%C5%9Brodki-na-py%C5%82-brud-kurz-w-nowym-domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 05.11.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Z panelami to lepiej ostrożnie, ja myłabym płynami do nich przeznaczonymi, bez eksperymentów, bo jak cos uszkodzisz, to tylko wymiana :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 08.08.2017 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Ja w obi kupowałam produkty do czyszczenia po remontach. Nie były najtańsze, ale za to skuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobek81 06.09.2017 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Ja chemię kupuję w Lidlu, jest tania i dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts