kontradmiral86 23.10.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Piękne pudełko morskie również już dotarło.Bardzo dziękuję.Mężowi pewnie się spodoba:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.10.2012 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Zbychu i Edzia.. winiaczek poszedł, powinien być jutro , bo priorytetem wysłałam... Arniko Dziękuję Będziemy rozgrzewać się tym zacnym trunkiem w piątek przed kominkiem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.10.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Jest rozgrzewające ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.10.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Haniu dziękuję bardzo! TAR no pewnie, że tam jest "Dobry Duszek" na szczęście włożony. Robiąc pudełko z takimi zdjęciami, inaczej być nie mogło. Te zdjęcia to cały urok tego pudełka. Ale filc zapomniałam włozyć, dziś znalazłam go w innym pudełku, jak co, daj znać a doślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 23.10.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Dzisiaj przed południem kwota powędrowała na konto Stefka. Dołączam pozdrowienia i dziękuję,że mogłam wzbogacić sezam moich wnuczek o tak cudne przytulaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 23.10.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 (edytowane) A ja poproszę Forumowiczki które wylicytowały moje obrazki o adresy na pw. Jak dotrą wpłaty zaraz wyślę wylicytowane obrazki. Wiele zdrowia dla chłopców i cieszę się, że mogłam pomóc. I na pewno przygotuję coś na kolejną aukcję. I bardzo dziękuję za Tytuł.... w kolejnej aukcji nie zawiodę. Edytowane 23 Października 2012 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.10.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Ja też bardzo chciałam podziękować za tytuł - postaram się nie zawieść zaufania i nadal wspierać szczytne aukcje na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 23.10.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Witam wszystkich:) Zostałam poproszona przez rodziców Damiana o podziękowanie Wam w ich imieniu za przeprowadzenie tak wspaniałej aukcji i szczodre serca:) Damian też przesyła serdeczne pozdrowienia i podziękowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.10.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Dziewczyny kochane to my Wam dziękujemy!!! Amonite, dziękujemy za zdjęcie Damiana, proszę uściskaj Tę Dłoń ode mnie mocno w sercu i słabiej w dłoni żeby Aniołkowi krzywdy nie zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.10.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Przelew wykonałam i potwierdzenie w tej chwili wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.10.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Dzięki za potwierdzenie, już zanotowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.10.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Żelko kochana, Ty niczym błyskawica działasz. Dziękuję jeszcze raz wszystkim i za wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Przelewy poszły rano. A dwa nie dlatego, że nie umiem czytać ze zrozumieniem, tylko dlatego, że mam taki kaprys. Żeby nie było, żem tępa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.10.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Bardzo dziękuję za nowy tytuł Przelew dla Damiana zrobiony, ale potwierdzenie dopiero jutro będzie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.10.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Przelewy poszły rano. A dwa nie dlatego, że nie umiem czytać ze zrozumieniem, tylko dlatego, że mam taki kaprys. Żeby nie było, żem tępa! Dziękuję Agduś za wszysko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jomo 23.10.2012 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Witam wszystkich:) Zostałam poproszona przez rodziców Damiana o podziękowanie Wam w ich imieniu za przeprowadzenie tak wspaniałej aukcji i szczodre serca:) Damian też przesyła serdeczne pozdrowienia i podziękowania:) [ATTACH=CONFIG]143823[/ATTACH] Jak tu nie buczeć, gdy tu tacy WZRUSZACZE... Ściskam czule DZIELNE MAMUSIE i ich Aniołki! :** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.10.2012 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Witam wszystkich:) Zostałam poproszona przez rodziców Damiana o podziękowanie Wam w ich imieniu za przeprowadzenie tak wspaniałej aukcji i szczodre serca:) Damian też przesyła serdeczne pozdrowienia i podziękowania:) [ATTACH=CONFIG]143823[/ATTACH] :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.10.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Kochani muszę napisać, że jak wszystkie wpłaty dolecą na konta Chłopaków, będzie trzeba zrobić kolejne podliczenie, BO - wpłacacie więcej niż licytowaliście. Mało tego, czasami się zdarza, że ktoś, kto ma wpłacić na Damiana tylko, wpłaca też na Stefka, więc rachunek końcowi będzie zdecydowanie większy!!! Nie znam takiej aukcji w której by takie rzeczy miały miejsce na taką skalę. Co ja mogę powiedzieć innego niż DZIĘKUJEMY WAM Z CAŁEGO SERCA!p.s. Edziu nie chciałaś od Jomo pieniędzy za przesyłkę, więc Jomo zamiast Tobie, wpłaciła na Stefka konto tyle samo ile na Damiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Haniu dziękuję bardzo! TAR no pewnie, że tam jest "Dobry Duszek" na szczęście włożony. Robiąc pudełko z takimi zdjęciami, inaczej być nie mogło. Te zdjęcia to cały urok tego pudełka. Ale filc zapomniałam włozyć, dziś znalazłam go w innym pudełku, jak co, daj znać a doślę. nie potrzeba filcu, kupilam specjalne gabeczki z granatowym aksamitem z rozcieciami na pierscionki, mieszcza sie idealnie a pudeleczko nabralo jeszcze szlifu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.10.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 O! A gdzie kupiłaś takie cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts