Arnika 28.10.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 A śliwowica może być...???????? Noo może nie taka 70%.. ale baardzo dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.10.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Zelcia nie tak szybko z tym liczeniem !!!!!!! Poniewaz nie zostaly wylicytowane moje pantofelki 50 zl. i farba do wlosow 35 zl. to " kupuje je od siebie " i dzisiaj wplacam na Damiana 85 zl. ..... potwierdzenie przesle jak wygeneruje dokument Wiec dolicz jeszcze Damiankowi 85 zlociszkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaTina 28.10.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 a może być, byleby kopało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 28.10.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 No,jasne A nie napisałam Ci, że masz na spokojnie wysłać? Dorbie mnie zabije??? Anioły wylecą najpóźniej jutro na stówę na swoje usprawiedliwienie mogę tylko napisać, że one też potrzebowały Anioła opiekuna więc już wszystkie razem czekają na wyjazd na pocztę byłoby dzisiaj, ale opony letnie, a za oknem zima jak w grudniu a na aukcję dla mamusi Stefka dokładam też fanta od siebie czytam te wszystkie posty i oczom nie wierzę, że tu taka ekipa zgrana:yes: ja myślałam, że po aukcji to tu cisza będzie, a tu się impreza dopiero zaczyna pozdrawiam Was serdecznie , Dorbie przepraszam !!! Dzięki, że wysłałas, nie trzeba było się tak spieszyć, na spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaTina 28.10.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 postawiłam małża pod murem, albo ja się będę ślizgać autem albo on a u nas sypie dalej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.10.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Zelcia nie tak szybko z tym liczeniem !!!!!!! Poniewaz nie zostaly wylicytowane moje pantofelki 50 zl. i farba do wlosow 35 zl. to " kupuje je od siebie " i dzisiaj wplacam na Damiana 85 zl. ..... potwierdzenie przesle jak wygeneruje dokument Wiec dolicz jeszcze Damiankowi 85 zlociszkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.10.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Zelcia potwierdzenie wyslane :hug:na Twojego maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jomo 28.10.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Wcale nie można z Wami się rozstać ) Żelciu kochana, głowę oszczędzaj! :hug:Muru zmowy i tak nie przebijesz a wszak zważać MUSISZ, na swój kręgosłup DPS, już widocznie zbiórkę dla mamy zaczyna... W razie dokładnych ustaleń, proszę i mnie poinformować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.10.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 No i masz, znowu! EDZIA wpłaciła tyle samo na obu Chłopaków! Co ja z Wami mam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Oj tam, oj tam, marudzisz po swojemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.10.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Pogadamy na wiosnę..... na wiosnę może być po ptokach a i o wiośnie lepiej się gada zimą a wpłacać można bezterminowo bo mój budżet jest grekopodobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 29.10.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 myślisz, że bobiczek się zakochał to ja sobie myknę jutro jego autobaną ..... nie zauważy ja to jednak prawdziwa blondynka jestem:D po 2 dniach zajarzylam o co chodzi:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.10.2012 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Arniko - winiaczek dotarł szczęśliwie - DZIĘKUJĘ. W sobotę była dobra pogoda do degustacji tego zacnego trunku, ale daje ufffff:yes: Edzia, na wsi powiadasz, gdyby nie lało to ja klajbanką przez las po ten winiaczek .... Leszku , koniecznie klajbanką ewentualnie z osobistym kierowcą abstynentem, bo winiaczek ma niezły power...oj ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.10.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Teresko, DPS Paczuszki nadane Dajcie znac jak dotra szczęśliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 29.10.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Dzisiaj dotarł super-kot od Atiki. Wielkie dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.10.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Dziś dotarły do mnie Rękodzieła Atiki i beap Są przepiękne:yes: Dziewczyny, wielkie dzięki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Portret konia już stoi na kominku. Chwilowo, bo tam królują koty. Na razie czeka na swoje miejsce. Dziękuję, Jagoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.10.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 A do mnie aniołek nie dotarł jeszcze Moja lokalna poczta działa jak za króla ćwieczka. Faktura wysłana z Gdańska do mnie - też w tym mieście mieszkającej szła 12 dni Nic to - jeszcze poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 29.10.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Moje skarby też już dotarły! Żelka, amonite - dziękuję za te cuda!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idę się nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Tereska77, dziś wysłałam pudełko. Jeszcze wciaż nie ma wieści od ngel, mam nadzieję, że zapracowana a nie chora, bo teraz taki okres na choroby. No nic zakochane ptaszki poczekaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts