Agduś 21.10.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Po raz pierwszy... po raz drugi... po raz trzeci... Stuk!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.10.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 lidszu Ty spryciaro ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.10.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Nie wiem, jak tam zegar forumowy, ale mój mówi, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.10.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Sądzę, że Wystawiający od samego poczatku uznał, że cena do licytacji jest taka jaką podaje na swojej stronie na którą nas kierował i dlatego nic dodatkowo nie pisał. Sorrki powinien napisac ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.10.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Było bardzo miło Asiu, mam nadzieję, że skrzatom jesiennym będzie u Ciebie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.10.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 No, pomiędzy 22.00, a 22.02, kiedy stuknęłam, nikt niczego nie licytował, wiec chyba nie będzie problemów. To teraz podliczam, zaktualizuję i zostawiam do wglądu. Jeżeli czegoś nie zauważę, pominę jakąś ofertę, bardzo proszę o korygowanie. Kurczę! Straciłam podkładki świąteczne!!! Rzutem na taśmę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.10.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 AGDUŚ, EDZIU, dziękujemy Wam za Waszą pracę Fajnie bylo uczestniczyc w kolejnej licytacji:) Podręczniki do decu....hm...może następnym razem sie uda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.10.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Agdus next time .... podkladki beda Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.10.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Dziękuję Wam Kochani z całego serca w moim imieniu i w imieniu już śpiącego Stefcia i Damiana też!!! Jak zawsze dzielnie walczyliście i dzięki temu osiągnięty został cel, który mi osobiście wydawał się być za wysoki. Widać, za mało wiary we mnie. Dziękuję także Moderatorom i Redakcji, bez których ta aukcja nie byłaby wcale możliwa. Wszyscy jesteście wspaniali! Po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.10.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 ... Kurczę! Straciłam podkładki świąteczne!!! Rzutem na taśmę!!! Sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.10.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Kiedy będzie się można spodziewać numeru konta, na które można wysłać pieniążki ? We wtorek widzę się z Rasią i chciałabym od niej odebrać cukiernicę. Żaluś, a możemy się umówić tak, że wpiszesz mnie na listę płacących dla Stefka i podasz mi nr konta do przelewu, tak abym mogła go jutro wysłać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.10.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Dziekuje pieknie :hug::hug: Super bylo z Wami znow aukcjowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.10.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Sorrki powinien napisac ............ moze wystawiajacy uzna kwote wylicytowana przez rasiule - tak byloby najlepiej, bo kilka razy padalo pytanie po ile deszczownica i pozostalo bez odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.10.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Kiedy będzie się można spodziewać numeru konta, na które można wysłać pieniążki ? We wtorek widzę się z Rasią i chciałabym od niej odebrać cukiernicę. Żaluś, a możemy się umówić tak, że wpiszesz mnie na listę płacących dla Stefka i podasz mi nr konta do przelewu, tak abym mogła go jutro wysłać ? Lidszu tylko przez pomylke mojej lyzeczki od Rasi nie zabierz ......... :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.10.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Nie, w sprawie deszczownicy decyzja jest ostateczna - Wyposażam uznał, że każdy za cenę wywoławczą uzna cenę podaną w sklepie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.10.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 moze wystawiajacy uzna kwote wylicytowana przez rasiule - tak byloby najlepiej, bo kilka razy padalo pytanie po ile deszczownica i pozostalo bez odpowiedzi W koncu chodzi tutaj o cel licytacji ..... wiec mysle , ze wystawiajacy zachowa sie jak nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.10.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Sorrki powinien napisac ............ Zwykle nieporozumienie, nie ma w tym niczyjej złej woli. Kochani zebraliście i tak dużo więcej niż mi się wydawało, że się uda. Udało się i jest więcej niż dobrze, radujcie się razem z nami. Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.10.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 (edytowane) AGDUŚ, EDZIU, dzięki Edytowane 22 Października 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.10.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Dobrej nocy wszystkim .... czekam na info w sprawie numeru konta .... Buziaki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 21.10.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Uff! Poradniki do decoupage są moooje!:D Ale nie smuć się, Aguś! Licytowałam je z myślą o Najdzielniejszej Siostrze Na Świecie - Natce. Podziwiam Ją bardzo, bardzo I proszę BETIB o przesłanie tych poradników do AgnesK ( dla jej córki Natki z pozdrowieniami od forumowej ciotki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts