Żelka 21.10.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 He, he, jeszcze my tu pogadamy na tych stronach. Nie długo, na początku grudnia aukcja dla niepełnosprawnych Dzieci z ogniska Marymont. Ja już biscornu wyhaftowałam. Świąteczne! Może znowu się pięknie pokłócicie czyje ma być?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.10.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Nie mowilam !!!! do 24 ...... ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.10.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Zelcia to ja powalcze o cos Twojego nastepnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.10.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Agdusia idź aja, idź kochana, dziękujemy Ci jeszcze raz za wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jomo 21.10.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Żelciu jeśli już informujesz, że w grudniu ma być, to może w końcu coś też zrobię i paluszek przyłożę? Teraz to już powinnam zdążyć Ale automobilowego pudełeczka nie zdążyłam i mi żal i Skrzacików i notesiku ależ bieda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.10.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Jomo spoko ..... w grudniu wylicytujesz cos rownie pieknego ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 21.10.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Ja również dziękuję za możliwość dołożenia swoich "trzech groszy". I niech idą chłopakom na zdrowie )))) Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.10.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Betinka dzieki za wylicytowanie herbatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.10.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Zmykam juz ......... jeszcze raz dziekuje wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.10.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 (edytowane) Podział robię... Edytowane 21 Października 2012 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.10.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 AUKCJA ZAKOŃCZONA zdjęcia-przedmiotów PRZEDMIOTY DO LICYTOWANIA: PENINIA: Śpiewnik "Kolędy polskie"; cena 150 zł aneta s Notesik + serduszko; cena 55 zł JustynaTina Notesik + zawieszka; cena 50 zł Justyna Tina Zakochane ptaszorki; cena 30 zł ngel JOLA-ZOLA: Zeszyt z niebieską panienką; cena 50 zł JustynaTina Zeszyt z różową panienką; cena 40 zł Justyna Tina RÓŻANY ANIOŁ: Komplet pięciu zawieszek; cena 60 zł tabaluga1 ŻELKA: Zegar + buteleczka + serduszka; cena 80 zł Gosiek33 Wieszaczek na klucze; cena 45 zł Ivonesca Pudełko morskie; cena 70 zł kontradmiral86 Pudełko automobilowe; cena 80 zł Daila Pudełko z portretem; cena 70 zł tereska 77 Koszulka z Sydney (XL); cena 40 zł TAR Koszulka z mapą Australii (XXL); cena 40 zł TAR Biscornu; cena 80 zł asia.malczewska Komplet - dwa lusterka, kielich i lampion; cena 100 zł Justyna Tina Skrzaty amonite - cena 200 zł Zochna Wózeczek i taczka - cena 50 zł delf AMONITE: Aniołek z serduszkiem; cena 125 zł kontradmiral86 Aniołek z apaszką; cena 120 zł martadela Parka jesiennych skrzatów; cena 170 zł asia.malczewska Laleczka w niebieskiej czapeczce; cena 30 zł aneta s Laleczka w białej czapeczce; cena 40 zł swojaczka EMIRANDA: Konewka; cena 120 zł Prababka *KASIA*: Komplet dyń; cena 15 zł bury_kocur Bhm: Srebrna łyżeczka 1; cena 100 zł gosia2610 Srebrna łyżeczka 2; cena 100 zł basiah2 mirela99 Książka pt "Historia Kina Polskiego"; cena 60 zł betib RASIA: Zdjęcie; cena 35 zł AnnaWiśniewska Album "Nowoczesne wnętrza"; cena 60 zł Magda 34 Zestaw śniadaniowy art-deco. "S&C" Bavaria Elferbein Porzellan; cena 50 zł TAR Absolutnie unikalna filiżanka głowami koni. Winterling Roslau Bavaria;cena 40 zł trach Bardzo stara, piękna cukiernica; cena 230 zł klara&miko Piękna i o unikalnym kształcie łopatki, srebrna łyżeczka do cukru; cena 200 zł EdytaM JOLISKA: Zdjęcie "Motor"; cena 55 zł wiolasz Zdjęcie "Wózek"; cena 55 zł wiolasz DPS: Aroniówka; cena 150 zł Zbigniew 100 MALKA: Drzewko owocowe (gatunek wedle uznania i dostępności); cena 100zł agalind licytacja Kup teraz do 15.10.2012 godz.10.00 licytacja zakończona!!! WUSIA: Przetwory domowej roboty: Galaretka malinowa; cena 70 zł kjuta Papryka w łagodnej zalewie; cena 35 zł kjuta Buraczki ekologiczne; cena 35 zł kjuta jamles: Nasiona pomidora Megagroniasty; cena 50 zł - Justynka Nasiona pomidora Megagroniasty - zestaw II - cena 50 zł tereska 77 Nasiona pomidora Megagroniasty - zestaw III - cena 35 zł Zopafisa BASIAH2: Książka "Portret damy" H.Jamesa; cena 20 zł bpis AGDUŚ: Obrazek Małgosi pt. "Nurkot"; cena 10 zł Lukarna Obrazek Weroniki pt. "Domowy morderca"; cena 10 zł malka Poszewka na jasiek "Biały kot"; cena 50 zł AgnesK Poszewka na jasiek "Czarny kot"; cena 50 zł millid AgnesK: Karmnik dla ptaszków; cena 100 zł bobiczek WWW.WYPOSAZAM.PL: Inteligentna deszczownica; cena wywoławcza 350 zł MUGATKA: Zestaw czterech świątecznych poszewek na poduszki (2 szt. 50x50 i 2 szt. 40x40); cena 100 zł JAGODA51 Dwie poszewki "szaraczki" (50x50); cena 70 zł kontradmiral86 1976PINACOLADA: Drewniany zegar ścienny; cena 140 zł Tereska77 Kubek Grandmother's Mug - Maki; cena 50 zł DPS Kubek Grandmother's Mug - Bzy; cena 50 zł DPS "Patera" na owoce, cukierki, ciastka;cena 60 zł Mopsia Arnika Winiak Nr 1 z czarnej porzeczki; cena 100 zł Zbigniew100 Winiak Nr 2 z czarnej porzeczki; cena 100 zł EDZIA ANETA S: Wieszak na wino firmy Duka; cena 120 zł anSi KAMILCIA: Kartka świąteczna z kokardką; cena 10 zł trach Kartka świąteczna z Mikołajem; cena 10 zł trach Karnety do prezentów; cena wywoławcza 15 zł Lukarna ATIKA Czarny kot - obrazek w antyramie;cena 60 zł Maxtorka Kremowy kot - obrazek w antyramie; cena 100 zł galka Aniołek - obrazek w antyramie; cena 50 zł anSi Kocia rodzinka - obrazek w antyramie; cena 80 zł basiah2 ISHIN Anielinka Bluebell; cena 120 zł martadela beap Wisiorek Nr 1 na rzemyku; cena 20 zł daggulka Wisiorek Nr 2 na rzemyku; cena 30 zł Maxtorka ngel Kolczyki z kamienia księżycowego (kolor ciemny granat); cena 40 zł daggulka Korale i bransoletka z drewna (kolor zielony); cena 30 zł amonite MONIA29 Świąteczny misiak; cena 60 zł swojaczka plusfoto Komplet fotek z wyprawy na Wyspy Zielonego Przylądka; cena 70 zł Ivonesca narendil Gazetnik miasto;cena wywoławcza 50 zł Oryginalna półka ślimak; cena 50 zł Spirea Edzia Wino własnej roboty; cena 40 zł Jomo REDAKCJA Praca Bogusi "Słońce świeci każdemu"; cena 40 zł martadela Praca Bogusi "Nadzieja i tęcza"; cena 50 zł Redakcja JAGODA51 Rysunek głowa konia w ramce; cena 15 zł Agduś DORBIE Podkładki jesienne 2 szt.; cena 32 zł hanka1950 Podkładka jesienna 1 szt.; cena 10 zł millid Podkładki świąteczne aniołki 4 szt; cena 50 zł anSi MRÓWKA75 Ramka quaterfoil; cena 100 zł nemi JustynaTina Anielskie pudełko z farbowaną muliną; cena 40 zł dorbie BETIB Urocza lampka; cena 150 zł anula1968 Zestaw dwóch poradników do decoupage; cena 120 zł bpis Zestaw(5 szt.) drewnianych szpulek; cena 50 zł asiemka AMTLA Odlewana figurka pana Zagłoby; cena 50 zł Edyta M Qter Pisma budowlane(odbiór własny, lub wysyłka na koszt kupującego);cena wywoławcza 1 zł KLARAJA Obraz olejny na płótnie; cena wywoławcza 40 zł krystynac50 Zestawy nasion pomidorów (po 10 szt. w zestawie): Aussie odmiana australijska; cena 15 zł Justynka Brandywine " USA; cena 20 zł Justynka Orange Strawberry; cena 20 złJustynka Karol Chyko's " francuska; cena 15 zł Justynka Edyta M Herbata TWININGS ( zielona z jasminem ) 20 szt. w opakowaniu; cena 35 zł. betina71 Pantofle biale welurowe ( oryginalnie zapakowane ) rozmiar uniwersalny 38 - 40; cena wywoławcza 50 zł. Farba do włosow REVLON Colorsilk ( deep burgundy ) cena wywoławcza 35 zł. stary bombka PAGODA; cena wywoławcza 120 zł. stary STAN KONTA - 6.167 zł 20.10.2012 godz. 22.00 Bardzo proszę kogoś biegłego w matematyce o sprawdzenie dodawania (jam humanistką skromną jest)! cukiernice Rasi wylicytowała lidszu za 250zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyposaza 21.10.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 (edytowane) Sądzę, że Wystawiający od samego poczatku uznał, że cena do licytacji jest taka jaką podaje na swojej stronie na którą nas kierował i dlatego nic dodatkowo nie pisał. Tak właśnie było jak pisze Żelka, a konkretnie oddając deszczownicę na licytację nie zauważyłem osobnego wątku, w którym można było wrzucić zdjęcia i ustalić cenę minimalną - dlatego właśnie dopisałem ją w wątku głównym "Tu licytujemy", a jako cenę startową założyłem jej standardową cenę sprzedaży, czyli 350 zł i nawet nie zakładałem że może ona być niższa - wydawało mi się to jasne i oczywiste. Jak widzę z mojego niedopatrzenia powstało niezłe zamieszanie, szczególnie wśród adminów Ale mniejsza z tym - ponieważ też chcę dołożyć swoją cegiełkę do leczenia chłopaków, więc zgadzam się na cenę zaproponowaną przez Rasię, natomiast biorąc pod uwagę że jest ona ponad trzykrotnie niższa niż nominalna cena deszczownicy, chciałbym zachęcić forumowiczów żeby jeszcze o nią powalczyli i podbili jej cenę w górę - w końcu wszystkim nam zależy żeby zebrać jak najwięcej pieniędzy. Pozdrawiam wszystkich biorących udział w aukcji ! Edytowane 22 Października 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.10.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 To miło, że nieporozumienie wyjaśnione Ale czy można powalczyć jeszcze o deszczownicę, skoro aukcja definitywnie zakończona? Pewnie Redakcja i administratorzy muszą podjąć jakąś decyzję. Poczekajmy na wieści od nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.10.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 (edytowane) edit Edytowane 26 Października 2012 przez bobiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.10.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 wyposazam juz aukcja zakonczona wiec nie mozna powalczyc :(o wieksza kwote , ale tak jak piszesz wszystkim zalezalo zeby uzbierac jak najwiecej pieniedzy dla Chlopcow wiec moze Ty wplac na konto 350 zl. a deszczownice zatrzymaj dla siebie oczywiscie jesli Rasia i Redakcja sie zgodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.10.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 ady kurawa GDZIE ! MOJ KARMNIK No przeciez jest Twoj bobiczku ..... teraz tylko dopelnienie formalnosci i ptaszeta w grudniu moga do Ciebie na uczte zlatywac sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.10.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 cukiernice Rasi wylicytowała lidszu za 250zł. tak, tak, bardzo proszę o tym pamiętać !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.10.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 ady kurawa GDZIE ! MOJ KARMNIK Myślę, że jeszcze w kartonach u AgnesK A na liście wylicytowanych rzeczy widnieje przecież, że Twój Ci ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.10.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 tak, tak, bardzo proszę o tym pamiętać !!!! Ja pamietam ....... ( pamietaj o mojej lyzeczce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.10.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Myślę, że jeszcze w kartonach u AgnesK A na liście wylicytowanych rzeczy widnieje przecież, że Twój Ci ON Ten bobiczek nerwowy jakisssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts