Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu licytujemy

Recommended Posts

Kochani mam już podział, to znaczy kto ma wpłacić na mojego Stefka.

Jest tak:

O wpłatę na Stefka proszony są kolejny Forumowicze:

1. anetas - Śpiewnik "Kolędy polskie"; cena 150 zł aneta s + Laleczka w niebieskiej czapeczce; cena 30 zł aneta s = 180zł
  2. Justyna Tina : Notesik + serduszko; cena 55 zł JustynaTina +Notesik + zawieszka; cena 50 zł Justyna Tina + Zeszyt z niebieską panienką; cena 50 zł JustynaTina +
    Zeszyt z różową panienką; cena 40 zł Justyna Tina + Komplet - dwa lusterka, kielich i lampion; cena 100 zł Justyna Tina = 295zł
  3. Ngel Zakochane ptaszorki; cena 30 zł ngel = 30zł
  4. Tabaluga1: Komplet pięciu zawieszek; cena 60 zł tabaluga1 = 60zł
  5. Gosiek33: Zegar + buteleczka + serduszka; cena 80 zł Gosiek33 =80zł
  6. Iwonesca: Wieszaczek na klucze; cena 45 zł Ivonesca + Komplet fotek z wyprawy na Wyspy Zielonego Przylądka; cena 70 zł = 115zł
  7. Kontradmiral86: Pudełko morskie; cena 70 zł kontradmiral86 + Aniołek z serduszkiem; cena 125 zł kontradmiral86 + Dwie poszewki "szaraczki" (50x50); cena 70 zł kontradmiral86 = 265zł
  8. Daila: Pudełko automobilowe; cena 80 zł Daila = 80zł
  9. Tereska77: Pudełko z portretem; cena 70 zł tereska 77 + Nasiona pomidora Megagroniasty - zestaw II - cena 50 zł tereska 77 + Drewniany zegar ścienny; cena 140 zł Tereska77 = 260zł
  10. TAR: Koszulka z Sydney (XL); cena 40 zł TAR + Koszulka z mapą Australii (XXL); cena 40 zł TAR + Zestaw śniadaniowy art-deco. "S&C" Bavaria Elferbein Porzellan; cena 50 zł TAR = 130zł
  11. Asia.malczewska: Biscornu; cena 80 zł asia.malczewska + Parka jesiennych skrzatów; cena 170 zł asia.malczewska = 250zł
  12. Zochna: Skrzaty amonite - cena 200 zł Zochna = 200zł
  13. Delf: Wózeczek i taczka - cena 50 zł Delf = 50zł
  14. Martadela: Aniołek z apaszką; cena 120 zł mortadela + Anielinka Bluebell; cena 120 zł mortadela + Praca Bogusi "Słońce świeci każdemu"; cena 40 zł mortadela = 280zł
  15. Lidszu: Bardzo stara, piękna cukiernica; cena 250lid szu
  16. Swojaczka: Laleczka w białej czapeczce; cena 40 zł swojaczka + Świąteczny misiak; cena 60 zł swojaczka = 100zł
  17. Prababka: Konewka; cena 120 zł Prababka = 120zł
  18. EdytaM: Piękna i o unikalnym kształcie łopatki, srebrna łyżeczka do cukru; cena 200 zł EdytaM + Odlewana figurka pana Zagłoby; cena 50 zł Edyta M =250zł
  19. stary: bombka PAGODA;cena wywoławcza 120 zł.stary

Wszystko razem będzie: 3115zł na Stefka.

Wpłaty prosimy kierować na konto:

Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą"

Bank BPH S.A.

15 1060 0076 0000 3310 0018 2615

Tytułem:

267 - Jasiński Stefan - darowizna na pomoc i ochronę zdrowia

Tutaj jest strona Stefka:

http://dzieciom.pl/podopieczni/267

Potwierdzenia wpłaty proszę przesyłać na maila [email protected]

Dziękujemy!!!

Potwierdzenie przelewu dotarło od, więc można już fanty wysyłać - adresy do przesyłki przekazujecie sobie sami:

EdytaM 250zł

JustynaTina 300zł

kjuta - 180zł

kontradmirał86 (to Ty Haniu A.K.?) - 300zł

malka- 10zł

Edytowane przez Żelka

• Odpowiedzi 774
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wszyscy pozostali proszeni są o wpłaty na Damiana:

FUNDACJA AVALON

Nr konta: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Prowadzone przez: BNP Paribas Bank Polska S.A.

Tytulem: WÓJCIKOWSKI DAMIAN, 853

W razie czego tutaj jest strona Damiana w Jego Fundacji.

http://www.fundacjaavalon.pl/nasi_beneficjenci_2/339/wojcikowski_damian.html

Proszę sprawdzicie czy czegoś nie pokręciłam, bo już jest taka godzina, że może mi cos umknąć.

potwierdzenia wpłaty proszę wysyłać na mojego maila: [email protected]

proszę też napisać w mailu swój nick z forum ;-) bym mogła dać znać do kogo już mozna fanty przesyłać

Przelew dotrał od i mozna wysyłać fanty, adresy wymieniacie sobie między sobą:

Zbigniew100 - 250zł

bpis - 150zł

kjuta - 180zł

betina71 - 35zł

Joanna (kto to jest na forum, proszę o nick) - 50zł

Edytowane przez Żelka

Kochani, dziękuję wszystkim za wspaniałą aukcję i Wasze wielkie serca:hug:. Dziękuję za wspaniałą walkę do samego końca:). Niestety nie mogłam w niej przez ostatnie dni brać udziału:(. Widzę, że jest jakieś zamieszanie z deszczownicą, ale nie jestem w stanie doczytać na czym stanęło:(.

Edzi i Markowi wszystkiego najwspanialszego na następne 25 lat wspólnego życia:D.

Dzięki wszystkim za zaangażowanie i wielkie serducha,Stefkowi i Damianowi wiele szczęscia i sił a ich mamom niech pomagają wszystkie przyjazne anioły:) Uściski dla Żelci i dla Bpis za fajną akcję:)

A dla Edzi najlepsze życzenia i uściski.

Edzia-miskant od Ciebie rośnie aż miło:)

Kochani, w miarę jak dostaję potwierdzenia, to robię aktualizację w tych dwóch postach u góry, byście wiedzieli do kogo już można fanty wysyłać. ;-)

Aha i prosba do Agduś lub Edzi, byście zaktualizowały stan aukcji, bo trzeba do całości doliczyć troszkę, bo:

Zbigniew 100 za nalewkę Arniki i 100zł za nalewkę od depsi już wpłacił 250zł, czyli o 50zł więcej niż jest

cukiernice rasi wylicytowano za 250zł przez lidszu, czyli o 20zł więcej niz jest

no i Pan Marcin uznał jednak zlicytowanie deszczownicy przez rasię, co też daje 100zł więcej do obecnego stanu aukcji. :wiggle:

Czyli mamu w sumie 6.337zł

Edytowane przez Żelka
poprawili mnie w liczeniu;-)

Dziękuję za możliwość udziału w tak dobrym celu. Ciesze się, że choć tak mogłam pomóc. Przelew zrobiony, ale potwierdzenie będę mogła przesłać dopiero jutro. Dorbie co z kosztami wysyłki? Pozdrawiam wszystkich, uściski dla chłopców i oczywiście przy okazji dla Frania. Hanka

Kochani, co ja z Wami mam??!! :hug:

kjuta wpłaciła tyle samo na obu chłopców, czyli po 180zł na każdego z nich! A powinna była 140zł na Damiana, tylko!Ja już się gubię w tych liczbach. Jedno jest pewne, zebraliście więcej niz 6000. zł a wpłacacie więcej niż licytowaliście. No i co tutaj napisać, no co?

Ja po prostu napiszę wszędzie dokładnie ilewpłacacie i potem policzymy ile przypadło każdemu na chłopaków. :hug:

Aha, i bardzo Was proszę, nie zapominajcie napisać przy tych potwierdzeniach jaki, macie nick na forum, bo ja Was nie znam z imienia i nazwiska.

Przenoszę na nową stronę-

Wszyscy pozostali proszeni są o wpłaty na Damiana:

FUNDACJA AVALON

Nr konta: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Prowadzone przez: BNP Paribas Bank Polska S.A.

Tytulem: WÓJCIKOWSKI DAMIAN, 853

W razie czego tutaj jest strona Damiana w Jego Fundacji.

http://www.fundacjaavalon.pl/nasi_beneficjenci_2/339/wojcikowski_damian.html

Proszę sprawdzicie czy czegoś nie pokręciłam, bo już jest taka godzina, że może mi cos umknąć.

potwierdzenia wpłaty proszę wysyłać na mojego maila: [email protected]

proszę też napisać w mailu swój nick z forum ;-) bym mogła dać znać do kogo już mozna fanty przesyłać

Przelew dotrał od i mozna wysyłać fanty, adresy wymieniacie sobie między sobą:

Zbigniew100 - 250zł

bpis - 150zł

kjuta - 180zł

betina71 - 35zł

Joanna (kto to jest na forum, proszę o nick) - 50zł

]Kochani mam już podział, to znaczy kto ma wpłacić na mojego Stefka.

Jest tak:

O wpłatę na Stefka proszony są kolejny Forumowicze:

1. anetas - Śpiewnik "Kolędy polskie"; cena 150 zł aneta s + Laleczka w niebieskiej czapeczce; cena 30 zł aneta s = 180zł
  2. Justyna Tina : Notesik + serduszko; cena 55 zł JustynaTina +Notesik + zawieszka; cena 50 zł Justyna Tina + Zeszyt z niebieską panienką; cena 50 zł JustynaTina +
    Zeszyt z różową panienką; cena 40 zł Justyna Tina + Komplet - dwa lusterka, kielich i lampion; cena 100 zł Justyna Tina = 295zł
  3. Ngel Zakochane ptaszorki; cena 30 zł ngel = 30zł
  4. Tabaluga1: Komplet pięciu zawieszek; cena 60 zł tabaluga1 = 60zł
  5. Gosiek33: Zegar + buteleczka + serduszka; cena 80 zł Gosiek33 =80zł
  6. Iwonesca: Wieszaczek na klucze; cena 45 zł Ivonesca + Komplet fotek z wyprawy na Wyspy Zielonego Przylądka; cena 70 zł = 115zł
  7. Kontradmiral86: Pudełko morskie; cena 70 zł kontradmiral86 + Aniołek z serduszkiem; cena 125 zł kontradmiral86 + Dwie poszewki "szaraczki" (50x50); cena 70 zł kontradmiral86 = 265zł
  8. Daila: Pudełko automobilowe; cena 80 zł Daila = 80zł
  9. Tereska77: Pudełko z portretem; cena 70 zł tereska 77 + Nasiona pomidora Megagroniasty - zestaw II - cena 50 zł tereska 77 + Drewniany zegar ścienny; cena 140 zł Tereska77 = 260zł
  10. TAR: Koszulka z Sydney (XL); cena 40 zł TAR + Koszulka z mapą Australii (XXL); cena 40 zł TAR + Zestaw śniadaniowy art-deco. "S&C" Bavaria Elferbein Porzellan; cena 50 zł TAR = 130zł
  11. Asia.malczewska: Biscornu; cena 80 zł asia.malczewska + Parka jesiennych skrzatów; cena 170 zł asia.malczewska = 250zł
  12. Zochna: Skrzaty amonite - cena 200 zł Zochna = 200zł
  13. Delf: Wózeczek i taczka - cena 50 zł Delf = 50zł
  14. Martadela: Aniołek z apaszką; cena 120 zł mortadela + Anielinka Bluebell; cena 120 zł mortadela + Praca Bogusi "Słońce świeci każdemu"; cena 40 zł mortadela = 280zł
  15. Lidszu: Bardzo stara, piękna cukiernica; cena 250lid szu
  16. Swojaczka: Laleczka w białej czapeczce; cena 40 zł swojaczka + Świąteczny misiak; cena 60 zł swojaczka = 100zł
  17. Prababka: Konewka; cena 120 zł Prababka = 120zł
  18. EdytaM: Piękna i o unikalnym kształcie łopatki, srebrna łyżeczka do cukru; cena 200 zł EdytaM + Odlewana figurka pana Zagłoby; cena 50 zł Edyta M =250zł
  19. stary: bombka PAGODA;cena wywoławcza 120 zł.stary

Wszystko razem będzie: 3115zł na Stefka.

Wpłaty prosimy kierować na konto:

Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą"

Bank BPH S.A.

15 1060 0076 0000 3310 0018 2615

Tytułem:

267 - Jasiński Stefan - darowizna na pomoc i ochronę zdrowia

Tutaj jest strona Stefka:

http://dzieciom.pl/podopieczni/267

Potwierdzenia wpłaty proszę przesyłać na maila [email protected]

Dziękujemy!!!

Potwierdzenie przelewu dotarło od, więc można już fanty wysyłać - adresy do przesyłki przekazujecie sobie sami:

EdytaM 250zł

JustynaTina 300zł

kjuta - 180zł

kontradmirał86 (to Ty Haniu A.K.?) - 300zł

malka- 10zł

TAR - 190zł

Zochna - 200zł

Edytowane przez Żelka