Magda 34 24.10.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Bardzo dziękuję za nowy tytuł Przelew dla Damiana zrobiony, ale potwierdzenie dopiero jutro będzie:yes: Żelko potwierdź mi czy dostałaś potwierdzenie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 24.10.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Kochani policzyłam wszystko kto wpłacić a kto jeszcze nie i wychodzi, że jeśi zostawie ten podział co na początku zrobiłam, że stefcio będzie mieć więcej, więc proszę by tereska77 podzieliła swoja kwotę na obu chłopaków. Teresko miałaś wpłacić na Stefcia 260, a proszę byś wpłaciła 130zł na Stefcia a 130zł na Damiana. ok? Zelciu przepraszam, nie moglam wczesniej zrobic przelewu, czekalam az mi kasa wplynie na konto:bash: dzisiaj wreszcie dotarla, wiec zaraz sie za to wezme:wiggle: nie ma problemu, wysle tak jak napisalas:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 24.10.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Ja również dziękuję za tytuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 24.10.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 zrobilam przelewy, potwierdzenia wyslane na maila:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.10.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Dziewczyny Madzia i Tereska, dotarło, dzięki serdeczne. Już wpisane na listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 24.10.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Żelko,koneweczka dojechała,jest piękna (a ja wreszcie doczytałam,że Twoje wykonanie).Dziękuję,dziękuję!!!Zośka się ucieszy:)I Grzeczne podziękowanie za tytuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.10.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Dziękuję Gosiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.10.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 I ja też wreszcie się ogarnęłam:)Wpłata dokonana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka1950 24.10.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 wysłałam wczoraj potwierdzenie wpłaty, czy doszło? hanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.10.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Myślałam o tym czy tutaj o tym pisać, bo nie chciałam byście myśleli, że Ktoś z Was jest mi bliższy bardziej a ktoś mniej, ale muszę tutaj podziękować Rasi za to, że znalazła czasu i chęci na to by tutaj z nami być w takim trudnym dla Niej okresie. Nie każdy z Was wie, że Rasia końcem września dowiedziała się, że Jej ukochany pies Filip jest chory i, że nie ma dla niego już ratunku. Od tego czasu Filip odchodził po woli, a ja nawet o tym nie wiedząc wysłałam do Rasi sms-a z wiadomością o aukcji (przy każdej aukcji tak robię, wysyłam sms-y do Znajomych z forum). A Rasia znalazła czas, mimo wszystko. Filipa już nie ma. Teraz już biega po łąkach Niebiskich patrząc na nas z góry swoimi mądrymi oczętami, bo to był bardzo mądry pies. Ratował ludzi w różnego rodzaju wypadkach, trzęsieniach ziemi itp. Rasiu, dziękuję Ci bardzo za to, że w takich chwilach umiałaś pomyśleć jeszcze o problemach innych. Trzymaj się Kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.10.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 (edytowane) wysłałam wczoraj potwierdzenie wpłaty, czy doszło? hanka Haniu tutaj na bieżąco wpisuję wszystko co dochodzi do mnie. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208625-Kto-gdzie-wpłaca-WAŻNE Jeśli Cię tam nie ma, to znaczy, że nie doszło. Ale wczoraj gdzieś był jakis błąd w moim adresie, ktos cos o tym pisał, więc podaję jeszcze raz maila: [email protected] p.s. Poszłam jeszcze na wszelki wypadek sprawdzić spam. Haniu, nie ma. Ale za to było tam potwierdzenie od anula1968 i list od mojej znajomej, pisany jeszcze jakiś czas temu. Wygląda na to, że spam też trzeba sprawdzać. Edytowane 24 Października 2012 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka1950 24.10.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Zgadza się, źle wysłałam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka1950 24.10.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Poszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 24.10.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Iwonesca przesyłka pofrunęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.10.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Zbyszku to wypij za zdrowie i na zdrowie Cieszę się, że cała flaszka doszła.. bo bałam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 24.10.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 AnSi - obrazek wysłany. basiah2 - prześlij mi swój adres na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.10.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Żelko dostałam błękitne cudowności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.10.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Hanka1950 dotarło, dziękuję! Gosiek, na zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 24.10.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Chciałam zadać pytanie natury technicznej - mam wysyłać przedmioty do TAR i LUCARNY, widze, że sa odnotowani z wpłatami, sa to wyższe kwoty niz u mnie, więc zapewne licytowali coś jeszcze. Rozumiem, że podsumowania były za wszystkie wylicytowane przez danego uzytkownika przedmioty i jak jest podana kwota to znaczy, ze calośc uregulowana i spokojnie mogę wysyłac? Pierwszy raz biorę udział w akcji, stąd moje pytania - pewnie dla wielu oczywiste. oczywiście pomyliłam nick - nie TAR tylko TRACH. Wpłata jak widze nie odnotowana jeszcze przesyłka do LUCARNY poleciała dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 24.10.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Usciski dla Stefcia i Damiana oraz dla ich dzielnych Mam Rasiu bardzo mi przykro z powodu Pieska trzymaj sie Kochana Przesylka do bury kocur wyslana we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts