krystynac50 24.10.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Justynko wylicytowałaś nasionka pomidorów odezwij się na PW odnośnie wysyłki Pozdrawiam Krystynac50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.10.2012 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Rasiu przykro mi z powodu pieska ...... ..... wiem jak sie czujesz ..... ja swoja sunie ( Jessi ) stracilam 3 lata temu ..... odeszla w wieku 19 lat !!!!!!!!!! byla ze mna od zawsze ...... teraz tez jest bo moja Mama pochowala ja na mojej dzialce obok domu ktory wlasnie buduje . Pilnuje budowy i czeka na moj powrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.10.2012 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Zelciu czy juz zamknelas zbiorke pieniedzy dla chlopcow ?? czy jeszcze zbierasz ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaTina 25.10.2012 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Jestem miałam wczoraj awarię z internetem Dorbie oczywiście ja płacę za przesyłkę , proszę Cię o adres na [email protected] Żeluś zaraz robię przelew za przesyłkę Dziękuję również Redakcji i pozdrawiam wszystkich serdecznie:wiggle: miłego dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.10.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Zbiórka wciąż jeszcze trwa. Kochani mam do Was prośbę. Jak już prześlecie do mnie potwierdzenie, to nie zapominajcie PROSZĘ o tym by podać swój adres do Osoby, u której wygraliście aukcje, bo to bardzo WAŻNE jest! Ja widzę, że Wam samo pomaganie sprawia tyle radości i frajdy, że zapominacie o tym, że Wy zupełnie przy okazji; -) tak naprawdę coś kupiliście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Dopiero dziś udało mi się zrobić przelew. Żelciu potwierdzenie prześlę jak tylko dostanę maila z banku. A w ogóle dziękuję wszystkim za piękną aukcję i polecam się na przyszłość Buziaki dla Chłopaków i ich dzielnych Rodziców:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 25.10.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Żelko, przelew i potwierdzenie własnie poszły.Przepraszam, że dopiero dziś, ale z choróbskiem paskudnym w domu walczymy... Buziaki dla Stefka i Damiana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 25.10.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Justynko wylicytowałaś nasionka pomidorów odezwij się na PW odnośnie wysyłki Pozdrawiam Krystynac50 Już wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.10.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Maxtorko, dziekuję! Jak tylko coś będzie znowu grane wyślę sms-a. Justynko, spokojnie, nic się przecież nie stało i nie ma za co przepraszać. Dziękujęmy za wszystko i zdrówka życzymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Ufff, potwierdzenie choć nie bez problemów wysłane:) Żelcia daj znać czy doszło , jak nie to będę apelować Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.10.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Już wpisane. Dziękuję Maxi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.10.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 MUGATKA: Zestaw czterech świątecznych poszewek na poduszki (2 szt. 50x50 i 2 szt. 40x40); cena 100 zł JAGODA51 Dwie poszewki "szaraczki" (50x50); cena 70 zł kontradmiral86 Informuje że wysłane dziś rano priorytetem, mam nadzieję że się spodobają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.10.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 zrobilam przelewy, potwierdzenia wyslane na maila:) jeszcze tylko daj adres to postaram się w poniedziałek dokuśtykać na pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia29 25.10.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Misiek wysłany, więc powinien jutro być u Swojaczki Ślicznie dziękuję za nadany tytuł Pozdrawiam wszystkich i do następnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 25.10.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 jeszcze tylko daj adres to postaram się w poniedziałek dokuśtykać na pocztę a jakbym poprosila, zebys na razie nie kustykal i poczekal z wysylka do grudnia? bo mnie ni ma w domu i jeszcze mnie te tomatery zagina bez wiesci:mad: dopiero okolo 20 grudnia bede, wiec wysylka na poczatku grudnia najbardziej by mi odpowiadala:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.10.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Teresko a pudełko? Ja też nie mam adresu. Proszę podaj mi adres i napisz kiedy mam wysłać, to tak zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 25.10.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 A galka się odzywała?? Wpłaciła ?? Galko - Poproszę o adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 25.10.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Melduję,że aniołek już na miejscu(równie piękny jak poprzedni).Dziękuję bardzo i pozdrawiam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jomo 25.10.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Witam melduję i ja, chociaż to chyba była prywatna inicjatywa Żelusi, że przesyłka dotarła dziś do mnie. Serwetki od jakich oko bieleje zajmują kawał podłogi, bo stół za mały! Jeśli zaś nie wolno tu klikać to proszę mnie usunąć Dziękuję bardzo i serdeczności dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 25.10.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Teresko a pudełko? Ja też nie mam adresu. Proszę podaj mi adres i napisz kiedy mam wysłać, to tak zrobię. Zelciu pudelko nie zginie, bo wieksze, ale tez nie musisz sie spieszyc z wysylka. Jak juz pisalam, ja dopiero w grudniu na swieta przyjade, wiec mna sie na razie nie przejmuj. Wyslij kiedy Ci pasuje, moze byc za miesiac, w grudniu, kiedy chcesz:) Zaraz podesle Ci adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts