jamles 27.10.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 .....Zakochani są wśród nas, tralalalala... myślisz, że bobiczek się zakochał to ja sobie myknę jutro jego autobaną ..... nie zauważy Edzia, na wsi powiadasz, gdyby nie lało to ja klajbanką przez las po ten winiaczek .... PS. ja nasionka wyślę po chorobowym koło 10 listopada, jeden zestaw w grudniu pod choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.10.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Jestem, jestem, jeno parę godzin urwało mi szkolenie, na którym byłam wczoraj i dzisiaj. Aż żal, że to tylko dwa dni, bo taka Pani prowadząca jest, że chętnie bym ja zaadoptowała. Niesamowicie mądra kobieta! Ale do rzeczy. Kochani nawet jak ja bym się zgodziła na aukcje dla mnie, to nie da rady tego zrobić z prawnego punktu widzenia. Bo ja nie mam pozwolenia na prowadzenie zbiórki publicznej dla mnie. Na moje konto prywatne nie da rady, a nikt mnie do fundacji nie weźmie jako podopiecznego, bo na szczęście za zdrowa na to jestem. Więc, jakby zrobić takie cuś dla mnie, to bym mogła nie źle oberwać od Państwa. Nie warto, naprawdę. Pomogliście mi z moim Stefkiem, to mi od razu łatwiej będzie odłożyć na te masaże dla mnie, prawda? Przecież Wy też macie wydatki związane z Waszymi Dzieciakami i nikt Wam żadnego SPA nie funduje. Ja nie mogę być lepsza od Was, bo nie jestem. To, że Stefciowi mojemu pomogliście, to już jest bardzo dużo. A na wiosnę, nie bójta się nic, jakiś Dzieciaczek potrzebujący się znajdzie. A póki co, to idą Święta i aukcja dla Marymontu. To bardzo szczytny cel, bo przecież Państwo nie ma pieniędzy na takie ośrodki dla niepełnosprawnych. To co jest, to za mało. Więc, namawiam na grudniowe spotkanie. Wtedy znowu pomożemy komu trzeba. Komu trzeba. Całuję Was wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.10.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Kochani nawet jak ja bym się zgodziła na aukcje dla mnie, to nie da rady tego zrobić z prawnego punktu widzenia. Bo ja nie mam pozwolenia na prowadzenie zbiórki publicznej dla mnie. Na moje konto prywatne nie da rady, a nikt mnie do fundacji nie weźmie jako podopiecznego, bo na szczęście za zdrowa na to jestem. Trutututu Żeluś -tak łatwo się nas nie pozbędziesz, a Twój kręgosłup tak trzeszczy przy podnoszeniu Stefka, że u mnie słychać Ty kochana, wcale nie musisz należeć do fundacji, nasza KOCHANA REDAKCJA może wystąpić o zgodę na zbiórkę publiczną (jak przy aukcji dla Tomka ) -prawda Redakcjo ?? A ja już obmyślam fanty na aukcję dla Ciebie buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.10.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Malka ma rację. Żeluś, ja byłam naprawdę zszokowana, gdy we wrzesniu zobaczyłam w jak opłakanym stanie jest twój kręgosłup. Czy wiecie, że zeby masować Stefka Żelka musi zakładać sobie specjalny pas a i tak ledwie sie rusza.. Wstaje z krzesła jak 70-letnia staruszka. Pomyśl o sobie. O Stefku także, bo co będzie jak za rok nie będziesz mogła się ruszać?.. Mam nadzieje, ze taki zmasowany "atak" werbalny na Ciebie odniesie skutek:) A wszystko to, bo Ciebie kocham(y) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.10.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Żelcia, przepraszam Cię bardzo, ale nikt już tu Ciebie słuchać nie będzie! Ty NIGDY nie powiesz, że chcesz coś zrobić dla siebie, my już o tym wiemy i dlatego bierzemy sprawy w swoje ręce. Jak będzie trzeba, to Cię siłą do tego SPA wywieziemy To u Ciebie na blogu kiedyś przeczytałam - że trzeba nauczyć się pozwolić sobie pomagać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 27.10.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Żelcia, przepraszam Cię bardzo, ale nikt już tu Ciebie słuchać nie będzie! Ty NIGDY nie powiesz, że chcesz coś zrobić dla siebie, my już o tym wiemy i dlatego bierzemy sprawy w swoje ręce. Jak będzie trzeba, to Cię siłą do tego SPA wywieziemy To u Ciebie na blogu kiedyś przeczytałam - że trzeba nauczyć się pozwolić sobie pomagać... Tak, Żelcia, zgadzam się, że musisz nauczyć się sobie pomagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 27.10.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Żelcia, a jakby tak na allegro powystawiać nasze fanty z adnotacją że aukcja charytatywna dla Stefcia i jego mamusi i sami sobie policytujemy. Ja już mam pomysł na fanciki, nie miałam do tej pory czasu, ale mogę kółeczka zrobić szydełkowe- wywieszki do okna. Ja sobie zdaję sprawę w jakim stanie masz kręgosłup - 18 lat dźwigania! Nie powiesz mi, że jest ok. A zapewniam Cię, że nasze dzieci na tym nie ucierpią (no, moje młodsze dziecię 7mio letnie dziś poszło do sąsiadów w klapkach i bez skarpetek, bo nie pomyślał, ze zimno jest, a brat straszy go nie prypilnował, a sami siedzieli kilka godzin, bo my w pracy byliśmy- ale nic mu nie jest, sąsiedzi go skarpetkami syna poratowali) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.10.2012 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Ale nie ma o czym mowic ........ Zelcia juz wszyscy Ciebie przelicytowali .... jestes w mniejszosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Nie odzywałam się, bo ONA zawsze potem na mnie gada, że to ja... No i jak tam, kochana? Masz przecie dobrego masażystę, trzeba tylko do niego iść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.10.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Kochani Tomek jest w bardzo trudnej sytuacji, bo po wylewie, po operacji mózgu, czeka Go jeszcze wiele pracy, wiele leczenia. To całkiem inna sytuacja.Pogadamy na wiosnę, teraz mamy do ukonczenia to co tutaj robimy, więc:Sytuacja ma się tak:Damian na swoim koncie ma obecnie: 3062złStefcio: 3535złPozostało do wpłaty, kolejne Osoby proszone są o wpłatę na konto Damiana.ngel30złEdzia 100złGosia2610 - 100złtrach - 60złagalind 200zł (bo tak chciała)-------------------------Razem: 490złCzyli jak do konta obecnego Damiana dodamy te 490zł, będzie: 3552złMożemy uznać, że jest tak samo.Stefcio: 3535zł, Damian: 3552zł--------------------------------------------Razem zebraliście :7087zł Czyli za kolejnym razem udało się Wam obalić własny rekord!!!!!!!!Dziękujemy bardzo, bardzo serdecznie za WSZYSTKO!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.10.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Ja chciałam tylko napisać że kubki dla DPS i zegar dla Tereski wyslę jutro pod warunkiem , że sanki odpalę ZA-SY-PA-ŁO nas Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 28.10.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 dostaniesz ..... pod choinkę dzieki:D jeszcze mnie trzeba instrukcje obslugi napisac:lol2: Ja chciałam tylko napisać że kubki dla DPS i zegar dla Tereski wyslę jutro pod warunkiem , że sanki odpalę ZA-SY-PA-ŁO nas Pozdrowionka z zegarem nie musisz sie spieszyc, moge poczekac:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 28.10.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Ramka dla Nemi dzisiaj wysłana, pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Ja chciałam tylko napisać że kubki dla DPS i zegar dla Tereski wyslę jutro pod warunkiem , że sanki odpalę ZA-SY-PA-ŁO nas Pozdrowionka Ot, szczęsciara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaTina 28.10.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Dorbie mnie zabije??? Anioły wylecą najpóźniej jutro na stówę na swoje usprawiedliwienie mogę tylko napisać, że one też potrzebowały Anioła opiekuna więc już wszystkie razem czekają na wyjazd na pocztę byłoby dzisiaj, ale opony letnie, a za oknem zima jak w grudniu a na aukcję dla mamusi Stefka dokładam też fanta od siebie czytam te wszystkie posty i oczom nie wierzę, że tu taka ekipa zgrana:yes: ja myślałam, że po aukcji to tu cisza będzie, a tu się impreza dopiero zaczyna pozdrawiam Was serdecznie , Dorbie przepraszam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Justyna.. nooo impreza na całego.. flaszkę można by było już chyba otworzyć Noo i DPSia.. tym razem nie będzie na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.10.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 No i masz! DPS wpłaciła kolejną stówę, tym razem na Stefcia. No i bilans mi się zepsuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.10.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Sytuacja ma się tak: Damian na swoim koncie ma obecnie: 3062zł Stefcio: 3535zł Pozostało do wpłaty, kolejne Osoby proszone są o wpłatę na konto Damiana. ngel30zł Edzia 100zł Gosia2610 - 100zł trach - 60zł agalind 200zł (bo tak chciała) ------------------------- Razem: 490zł Czyli jak do konta obecnego Damiana dodamy te 490zł, będzie: 3552zł Możemy uznać, że jest tak samo. Stefcio: 3535zł, Damian: 3552zł -------------------------------------------- Razem zebraliście :7087zł Czyli za kolejnym razem udało się Wam obalić własny rekord!!!!!!!! Dziękujemy bardzo, bardzo serdecznie za WSZYSTKO!!!!!!! No i teraz mamy inaczej> Stefek: 3635zł a Damian z tym co dopiero ma być wpłacone: 3552.zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 28.10.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Ramka dla Nemi dzisiaj wysłana, pozdrawiam wszystkich serdecznie Dziękować! Dam znać jak tylko dotrze. Dziewczęta nas też zasypało. I to tak dość solidnie... A to nie jest pora na zasypywanie :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaTina 28.10.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Dorbie anioły już lecą małż się zlitował jak widać tylko on potrafi jeździć gdy ślisko to ja już się mogę spokojnie napić Arnika, może załatwisz taką nalewkę swojską ja tu świeżak jestem, nikogo nie znam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts