aneta s 02.11.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Żeluś , Amonite moje przesyłki dotarły już jakiś czas temu, przepraszam że dopiero dziś piszę. Dziękuję bardzo Kochane , i spiewnik i cudna karteczka dołączona do niego są fantastyczne. podobnie urocza laleczka - będzie wspaniałym prezentem dla Manii, no i mocno jestem zaskoczona jej rozmiarem bo spodziewałam się laleczki a to przyszła lalka. Dziękuję Dziewczyny:hug::hug: No i dziękuję raz jeszcze wszystkim Uczestnilom Aukcji,:hug:Po raz kolejny Forumowicze nie zawiedli i pokazali, że w grupie siła:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.11.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Dziekuję Wam Kochani, tak bardzi się cieszę, że każdemu Jego fanty się tak podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 02.11.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Pinakolado - dotarły kubki!!! Matko, jakie piękne!!! Zakochałam się!!! Taka delikatna markowa angielska porcelana!!! Z takimi przepięknymi wzorami retro!!! Jak ja się cieszę!!! Dziękuję, Kochana, naprawdę BARDZO dziękuję!!! :hug: Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę Baaardzo niech służą jak najdłużej. I niech z nich smakuje Pozdrawiam i do zobaczenia na kolejnych aukcjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.11.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Właśnie otrzymałem przesyłkę od DPS Aroniówka i ziołowy bonus , dotarły bez strat . Dziękuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.11.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Justyna Tina - cudne pudełeczko dostałam i dzięki z gratisik. Pięknie haftujesz, takie mikruśne i równiótkie krzyżyki. Strasznie mi się podobra. A mulina piękna, ąz chyba wezmę się za haftowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Cieszę się ogromnie, oby smakowało i na zdrowie poszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka1950 06.11.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Dorbie, podkładki dotarły, fajne są. Pozdrawiam serdecznie Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 06.11.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Uff, to się cieszę. Dorbie, podkładki dotarły, fajne są. Pozdrawiam serdecznie Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 06.11.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 wusiu dopiero wczoraj dotarlam na poczte, aby odebrac paczke kochana dziekuje Ci bardzo sloiki stoja na honorowym miejscu i czekaja na oficjalna degustacje wszystkich czlonkow rodziny dziekuje, ze moglam wziac udzial w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiemka 06.11.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Dziękuję, betib, przesyłka dotarła. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Kjuta super że całe dotarły bo miałam lęki że wszystko w drobny mak wytłuką to ja poczekam na opinię po degustacji czy warto było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.11.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 upsss ja zalatana i .... nie mam czasu zajrzec wygralam cos? przelac cos komus? wyslac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaTina 07.11.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 koniecznie zacznij, w razie pytań pisz coś tam pomogę pozdrawiam serdecznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 07.11.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Dotarły zielone korale i bransoletka od ngel - śliczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.11.2012 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Dzisiaj otrzymalam pieknego Pana Zaglobe od Amtla ....... Jest przepiekny , duuuuuuuuuuuuzy i ciezki ( dowiedzialam sie od Mamy do ktorej przyszla przesylka ) Dziekuje , dziekuje , dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.11.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Kochani dziś mogłam wejść na stronę Fundacji (dotychczas nie mogłam, bo wciąż rozliczali 1% za 2011r) i WSZYSTKIE wpłaty, jakie dokonaliście dotarły na konto Stefka! Jeszcze raz, bardzo, bardzo serdecznie za wszystko dziękujemy!!! Dla Damianka pozostała jeszcze tylko jedna niedokonana wpłata od gosia2610, ale Gosia się odezwała, że była w szpitalu i jak tylko dojdzie do siebie to wpłaci i prześle do mnie potwierdzenie, tak, że wszystko pięknie poszło i Damianek na pewno da znać czy u Niego też wszystkie kwoty juz są. Ale to z kolei idzie przez amonite która ma bardzo chorego Tatę, więc też nie zagląda tutaj za często. Dzięki wielkie za piękną aukcję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jomo 15.11.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 :welcome:Melduję kochani, że dziś otrzymałam EDZIOWE wino Podejrzewam, że EDZIA specjalnie wybrała tę datę, bo dziś jest Święto Wina, Beaujolais Nouveau. Przesyłka dotarła bez najmniejszego uszczerbku, zresztą EDZIA nie dała niszczycielom najmniejszej szansy pakując butelkę w skrzyneczkę pięknie udekorowaną nawłocią, jak sądzę. Za serduszko i za WSZYSTKO EDZIU kochana najmocniej DZIĘKUJĘ! Serdecznie pozdrawiam też Żelusię i Amonite, niech wyściskają chłopaki i zapraszam WSZYSTKICH:razz: na degustację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 16.11.2012 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Melduje, ze COS do mnie dotarlo:lol2: Przesylki sztuk 2, wiec to na pewno pudelko od Zelki i zegar od Pinacolady. Zabronilam rozpakowywac, ale ze powiedzialam co to, to na bank juz tam jakies lapki probowaly sie do tego dobrac:rolleyes: A moglam powiedziec, ze to ksiazki, ksiazek nikt by nie ruszyl:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 18.11.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Nie wiem czy już pisałam - obydwie Anielinki są już u mnie. Bardzo bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 20.11.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 A ja chciałam podziękować Rasiuni za piękną książkę o wnętrzach. :hug:Własnie zaczęłam przeglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts