snakes82 03.10.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Witam 3 tygodnie temu ekipa skończyła mi tynkować (tynk gipsowy diamant ). Tak jak kazali uchylam wszystkie okna rano a zamykam na wieczór.Ściany zrobiły się bielsze ale skrapla się dość sporo wody na ścianach i sufitach. Miał ktoś może taki sam problem?Czy to jest normalne? Co robić żeby szybciej wysuszyć ...problem w tym ze nie mam ogrzewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 03.10.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Witam 3 tygodnie temu ekipa skończyła mi tynkować (tynk gipsowy diamant ). Tak jak kazali uchylam wszystkie okna rano a zamykam na wieczór. Ściany zrobiły się bielsze ale skrapla się dość sporo wody na ścianach i sufitach. Miał ktoś może taki sam problem?Czy to jest normalne? Co robić żeby szybciej wysuszyć ...problem w tym ze nie mam ogrzewania. To co opisujesz to naturalny proces schnięcia tynku, nic złego się nie dzieje. Jeśli minęly już trzy tygodnie od zakończenie prac to otwieraj okna i wietrz korzystając z ładnej pogody. Można również wstawić koze i przepalać a wilgoć szybciej uleci. W ostateczności możesz zastosować pochłaniacz wilgoci jeśli bardzo Ci się śpieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts