Arek87 04.10.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Moja łazienka ma ok. 3,2 m2 powierzchni podłogi. Obecnie jej stan nie zadowala mnie, ze względu na to, że jest stara wanna, nie mieszczę się do niej i szczerze nie jest dla mnie funkcjonalna i prysznic byłby dla mnie idealnym rozwiązaniem.Nie podobają mi się kabiny prysznicowe. Chciałbym zrobić ściankę z pustaków oddzielającą miejsce do mycia od pozostałości łazienki. Podłogę chciałbym mieć w całości z kafelek, natomiast tam gdzie jest miejsce prysznicowe, chciałbym aby była kratka odprowadzająca wodę oraz bateria prysznicowa.Zastanawiam się nad podłogą, gdyż chciałbym ułożyć kafelki, natomiast pytanie, co zrobić pod nimi, jakaś izolacja itp., co radzicie, bo na kafelki będzie bezpośrednio lać się woda i nie chcę aby powodowało np. zalewanie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts