montenegro 05.10.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Witam Mamy w projekcie domek parterowy z poddaszem do zagospodarowania. Parter ma wysokość 270cm, a poddasze 233cm. Zastanawiam się czy to nie za mało i czy nie podniesć dach i jeden pustak ?Jaka jest Wasza opinia ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 05.10.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 A co ma do tego wyskość stropu ? Nie łapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montenegro 05.10.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Miałem na myśli wysokość poddasza, teraz już nie potrafię edytować tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 06.10.2012 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Witam Mamy w projekcie domek parterowy z poddaszem do zagospodarowania. Parter ma wysokość 270cm, a poddasze 233cm. Zastanawiam się czy to nie za mało i czy nie podniesć dach i jeden pustak ?Jaka jest Wasza opinia ? pozdrawiam jak dla mnie to na piętrze czułbym się klaustrofobicznie. My bedziemy mieli na górze 2,65 a na dole 2,80, ale widziałem domy gdzie parter miał 3m i wcale nie było za wysoko (ta wysokość daje przestrzeń i "pozytywne" samopoczucie). Kiedyś mieszkałem w starej kamienicy gdzie było 3m i to było na prawdę super, wiec polecam ci zwiększyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heine84 07.10.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 (edytowane) nic Edytowane 29 Października 2014 przez heine84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KONBET 21.11.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Witam! Strop należy pozostawić według oryginalnego projektu lub zastąpić go konstrukcją dostosowaną do założeń min. o identycznych lub wyższych parametrach wytrzymałościowych. Wysokość budynku można zmienić jeśli zaakceptuje to kierownik budowy i nie ma innych przeciwwskazań. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts