czaplanka 21.11.2015 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Super! Na pewno niebawem zajrzę Koniecznie, koniecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 23.11.2015 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Gratuluje serdecznie otwarcia sklepu Na fb byłam, widziałam, zalajkowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matkaleena 24.11.2015 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 I Instagram już jest! Czekamy na mocne dawki pięknych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 27.11.2015 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 ja najpierw zobaczyłam sklep,a później doczytałam na fm,że to Twój,gratuluję,czekam na fotki,nowości i sklep internetowy,widzę,że domowo też się dzieję u Ciebie,zrobiliście kuchnie?zadowolona jesteś ze stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 30.11.2015 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Gratuluje serdecznie otwarcia sklepu Na fb byłam, widziałam, zalajkowałam Tutli bardzo Ci dziękuję! miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 30.11.2015 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 I Instagram już jest! Czekamy na mocne dawki pięknych zdjęć Super marny ze mnie fotograf, ale będę się starać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 30.11.2015 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 ja najpierw zobaczyłam sklep,a później doczytałam na fm,że to Twój,gratuluję,czekam na fotki,nowości i sklep internetowy,widzę,że domowo też się dzieję u Ciebie,zrobiliście kuchnie?zadowolona jesteś ze stolarza? ja najpierw zobaczyłam sklep,a później doczytałam na fm,że to Twój,gratuluję,czekam na fotki,nowości i sklep internetowy,widzę,że domowo też się dzieję u Ciebie,zrobiliście kuchnie?zadowolona jesteś ze stolarza? Aniu, cieszę się bardzo, że idzie wieść po sieci i w takiej kolejności trafiła do Ciebie:) . Pracujemy powoli nad stroną (ja wizualizacja, mąż realizacja), na razie bez sklepu internetowego, ale liczę, że i to za jakiś czas pociągniemy. Tak kuchnię zrobiliśmy, choć meble pozostawiają wieeeeeeeeeeeeele do życzenia. Niestety, trafiliśmy na chyba najgorszego na świecie partacza, oszusta i kłamcę. Gdyby nie beznadziejna umowa, którą podpisaliśmy to nie odpuściłabym i walczyła w sądzie do końca, ale człowiek zaufał, zawierzył....i dał się niestety wykiwać. Cuda niewidy robiliśmy, żeby zmusić kolesia do dokończenia i poprawienia prac. Efekt praktycznie zerowy. Ach szkoda gadać. Przez taką gadzinę tyle nerwów i stresów i moich się przyplątało, że cud, że nie skończyło się to jakimś zawałem. Praktycznie każdy front pęknięty (lakier), fuszerka maksymalna, że to jeszcze stoi i się nie rozleciało to szok. Zdjęcia kuchni pokażę niebawem, ale dopiero, jak zawieszę na oknach wianki świąteczne - w takim wydaniu ją najbardziej lubię - a może lubię wianki, a kuchnię jestem zmuszona:) Dopiero teraz, otwierając sklep trafiliśmy na suuuuper stolarzy. Cuda z drewna i mdf robią. Bardzo żałuję, że kuchnię nie mam od nich, bo wykończenie mebli, które zamówiliśmy na sprzedaż jest zdecydowanie na celujący!!! Po tych wszystkich akcjach z pseudo stolarzami, bałam się kolejnej fuszery, ale na szczęście mnie nie zawiedli. Mamy jeszcze trochę rzeczy (z mebli do zrobienia -m.in moja upragniona i wymarzona biała biblioteczka) w domu, więc teraz jestem spokojna, o wykonawców. Tyle że mam przez sklep bana na wszystkie zakupy (domowe przydasie ), bo pochłonął całą zaoszczędzoną kasę, więc może za 5 lat się jej doczekam.... a no i listew przypodłogowych - te pewnie za 10!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 30.11.2015 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Kurcze, siedzę w sklepie do 18, rano zadyma z dzieciakami, żeby ubrać, nakarmić i zawieźć do przedszkola. Nie mam możliwości nawet cyknąć foty. Dopiero w niedzielę chwila wolnego czasu. Ok, obiecuję wstawić fotki kuchni w najbliższy weekend - jak coś przypomnijcie mi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 30.11.2015 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 (edytowane) Przy okazji - szukam takiej ozdoby na kominek -girlanda/ łańcuch choinkowy w kształcie rogala - coś w tym stylu jak na focie, tylko ładniejsze - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... Będę wdzięczna za wszelkie namiary! Edytowane 30 Listopada 2015 przez czaplanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.11.2015 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Będę wdzięczna za wszelkie namiary! może TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 07.12.2015 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 może TU Ivy17 dziękuję za namiary - fajne , tyle, że ja potrzebuję coś w okolicy 2 m - tam najdłuższy rogal ma 120 cm SZKODA będę zatem szukać dalej. Niemniej jednak muszę zapamiętać stronkę, może się kiedyś przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 07.12.2015 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Wczoraj zawiesiłam wianki w oknach, więc obiecane zdjęcia naszej kuchni poniżej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 07.12.2015 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 07.12.2015 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Wybaczcie jakość zdjęć, coś mi się w aparacie rozjechało, ale dojrzałam to dopiero teraz - nie wiem, czemu są tak niewyraźne :/ hmmm, mój telefon robi lepsze, grrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 12.12.2015 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 KONKURS !!! ŚWIĄTECZNA ZABAWA !!! KONKURS!!! Kochani, chcę Was zaprosić do wzięcia udziału w świątecznej zabawie/konkursie, jaką robię razem z Martą z bloga Zoyka Home. Wszystkie szczegóły dotyczące konkursu znajdziecie u Marty na blogu:) http://www.zoykahome.pl/2015/12/konkurs-swiateczny-z-simply-divine.html Do wygrania jest jelonek, świeca Lene Bjerre i ceramiczna choinka, widoczne na zdjęciu robionym przez Martę Mam nadzieję, że wpis się przyda i skorzystacie Życzę wygranej!!! Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.12.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Cudowna kuchnia <3 Bardzo klimatyczna! Mam pytanie o sposób zawieszenia talerzyków na ścianie? Mało jest tych ściennych, z haczykami... Ja chcę zrobić taką galeryjkę, ale nie mam pojęcia jak zawiesić? Widziałam takie metalowe chwytaki na talerze, ale nie wiem jak to się sprawdza, u ciebie nic nie widać, poza talerzykami i takie rozwiązanie najbardziej by mi odpowiadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 22.12.2015 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Cudowna kuchnia <3 Bardzo klimatyczna! Mam pytanie o sposób zawieszenia talerzyków na ścianie? Mało jest tych ściennych, z haczykami... Ja chcę zrobić taką galeryjkę, ale nie mam pojęcia jak zawiesić? Widziałam takie metalowe chwytaki na talerze, ale nie wiem jak to się sprawdza, u ciebie nic nie widać, poza talerzykami i takie rozwiązanie najbardziej by mi odpowiadało Dardurko, z talerzami u nas to też była akcja, bo nie miały zawieszek, a ja bardzo chciałam mieć je na ścianie. Kombinowaliśmy na różne sposoby, przy czym te metalowe chwytaki, o których piszesz były dla mnie nie do przyjęcia. Rozwiązanie okazało się banalne. Mąż kupił jakiś klej dwuskładnikowy, nazwy nie pamięta, ale coś w typie kleju poxilina (a może nawet ten). Przygotował sznureczek, z którego zrobiliśmy kółeczko (pętelkę na haczyk). Pętelkę przyłożyliśmy do talerza, a na nią nanieśliśmy klej. Miałam spore obawy, czy nie spadną, ale trzyma, dało radę. Była też opcja, że będziemy do talerza doklejać uchwyty od butelek Tymbarka (te z napisami) - mają mocne kółeczko do zawieszenia. Mogę zaproponować Ci też jeszcze jedno rozwiązanie. Produkt angielski - dostępny na ebay.co.uk (często wysyłają do Polski): Albo podobne, tyle, że producent krajowy zawieszek do talerzy - ale z tego co pamiętam, tam trzeba chyba kupić sporą ilość http://www.stabilpro.com.pl/wieszaki.htm (musiałabyś dopytać, może coś się zmieniło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.12.2015 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Też miałam taki pomysł, bo widziałam zdjęcia starych talerzy z taką kulką kleju na sznurku, ale miałam wątpliwości czy to nie odleci od śliskiej powierzchni talerza, przekonałaś mnie I powiem że czuję ulgę bo już byłam zrezygnowana jak to rozwiązać. A te naklejki extra rozwiązanie i bez uszczerbku dla samych talerzy Dziękuję Ci baaaardzo! Czekałam na Twoją odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 23.12.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 24.12.2015 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts