illusjon 11.01.2013 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Czaplanka, Bardzo fajne rzeczy pokazuje, szkoda, że niektórych nie mogłam wcześniej podpatrzyć. Będę zaglądała do Ciebie częściej. Takie niedopatrzenie... Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.01.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Hej! Podłoga -szachownica jest świetna!a z czarną opaską to już w ogóle cud-miód:) Pozdrawiam serdecznie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 11.01.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 hej, widzę że urządzanie idzie pełną parą szachownicę uwielbiam od zawsze ... przyszłej boazerii na skosach zazdroszczę okrutnie... i czekam z niecierpliwością na dalsze realizacje A kogo tam nosisz pod sercem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 11.01.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Czaplanko widze, że postępów sporo, będe śledzić wszystko super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.01.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Hej Czaplanko, super, ze wróciłaś Szachownica przepiękna:jawdrop::jawdrop:Uwielbiam taką drobną Cegiełki kuchenne też zapowiadają się bosko- cena znacznie przyjemniejsza niż poprzednie:wiggle: Czekam na więcej, bo tworzysz cudne wnętrza:rolleyes: Podkradam Ci jedną fotkę- tą z czarnym biurkiem, bo jest piękne, jestem właśnie na etapie jego szukania. Mam nadzieję, ze się nie gniewasz... Buziaki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 15.01.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Cześć Czaplanko.... nio to ja tez wpadam na afternoon tea,a włąsciwie na evening tea do Ciebie. Zapowiadam się cudnie, angielsko. Będę śledzć i kibicować !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.01.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Piękne inspiracje i równie urokliwa podłoga Ależ emocje bo zapowiada się wszystko bardzo "smacznie" - nieeeeeeeeee - gustownie lepiej brzmi i pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.01.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Czaplanko Droga, Mnie się wydaje, że nie pokazywać się na swoim wątku tak długo to jest skandal? Co u Ciebie? Jakie zmiany? Plany? Bardzo proszę o relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 23.01.2013 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Czaplanko Droga, Mnie się wydaje, że nie pokazywać się na swoim wątku tak długo to jest skandal? Co u Ciebie? Jakie zmiany? Plany? Bardzo proszę o relację no to mi wjechałaś na ambichę Ilutku:) w takim razie stawiam się na baczność i zaraz wrzucę poczynania z naszej budowy. Dziś będzie iście Luwrowo:), ale zanim to, to szybciutko odpowiem na wcześniejsze komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 23.01.2013 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Hej! Podłoga -szachownica jest świetna!a z czarną opaską to już w ogóle cud-miód:) Pozdrawiam serdecznie.. Dziękuję, dziękuję - cieszę się, że się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 23.01.2013 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 hej, widzę że urządzanie idzie pełną parą szachownicę uwielbiam od zawsze ... przyszłej boazerii na skosach zazdroszczę okrutnie... i czekam z niecierpliwością na dalsze realizacje A kogo tam nosisz pod sercem ? Mugatko - pod serduszkiem noszę małego Stasia:) Ostatnio daje mi się tak we znaki, że najchętniej wpadłabym do szpitala, krzycząc, żeby mi go już wyciągnęli. Kopie niemiłosiernie - strasznie silny chłopaczyna. Na szczęście zostały jeszcze około 3 tygodnie do rozwiązania (tak, tak - jutro zaczynam 38 tydzień), więc długo już nie będzie sobie pozwalał na takie rozrabianie w moim brzuszku. a tak przy okazji dopytam " przyszłej boazerii na skosach zazdroszczę okrutnie" ? - to do mnie:D hehe - takie cuda to u E&K - u nas będzie w stylu angielskim i na ścianach - chyba, że o czymś nie wiem:)hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 23.01.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Szachownica przepiękna:jawdrop::jawdrop:Uwielbiam taką drobną Cegiełki kuchenne też zapowiadają się bosko- cena znacznie przyjemniejsza niż poprzednie:wiggle: Czekam na więcej, bo tworzysz cudne wnętrza:rolleyes: Podkradam Ci jedną fotkę- tą z czarnym biurkiem, bo jest piękne, jestem właśnie na etapie jego szukania. Mam nadzieję, ze się nie gniewasz... : Aguś - miło że się podoba. Przyznam się, że ja też jestem zauroczona tym biurkiem. W ogóle ostatnio mam smaczka na styl gustwiański. Może podobnego biurka kiedyś i my się dorobimy. Poza tym dziękuję za miłe słowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 23.01.2013 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Piękne inspiracje i równie urokliwa podłoga Ależ emocje bo zapowiada się wszystko bardzo "smacznie" - nieeeeeeeeee - gustownie lepiej brzmi i pasuje Dziewczyny, nie kadźcie tak, bo obrosnę w piórka - hehe:) pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 23.01.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 No dobra - wracając jeszcze do postu Mugatki i tematu dzidziusiowego, wklejam ostatni nasz zakup, jaki znalazł się na mojej liście "must have". Bardzo podobają mi kołyski dla maluszków, ale ze względów praktycznych kupiliśmy tradycyjne łóżeczko. Będąc na święta w domku rodzinnym zakochałam się jednak w fotelu, który jakiś czas temu moja siostra wypatrzyła (i do tego kupiła naprawdę za grosze) na Allegro. Troszkę zmieniła jego wygląd traktując go metodą shabby. Po tym jak w nim usiadłam - nie było opcji, że nie będzie czegoś takiego u nas w domku. Udało się znaleźć go w Gdyni w całkiem przyzwoitej cenie. Wymaga co prawda odświeżenia. Pewnie na wiosnę zajmę się jego małą renowacją, ale zostawimy go ogólnie w oryginalnym kolorze.Już nie mogę się doczekać, jak będę buja się w na nim z maluszkiem:) fotel mojej Sisterhttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=163987&d=1358934324 i naszhttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=163988&d=1358934345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 23.01.2013 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 W tym tygodniu miały wjechać mebelki kuchenne, dlatego panowie kończyli podłogę. Niemniej jednak stolarz podobno się rozchorował i czekamy na info, kiedy zacznie montaż. Przyznam, że troszkę mam stresika przed montażem kuchni, bo projekt był całkowicie mój (nie podobało mi się to, co rozrysowali mi w 5 czy 6 studiach kuchennych), a że mebelki rysowałam na kartce papieru, to nie mogłam zobaczyć wizualizacji - stąd nie wiem, jak to wyjdzie w praniu. No nic - czekamy na znak od pana stolarza, że jest już zdrowy i może montować mebelki. a tu ukończona podłoga: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=163990&d=1358934959 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=163991&d=1358935007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.01.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Och Czaplanko, uwielbiam bujańce, ale już nie mam gdzie go u siebie wstawić... Zazdroszczę... Chyba, że zanabędę sobie taki na starość, jak już pozbędę się orbitreka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 23.01.2013 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 (edytowane) W korytarzu stanie nasz kredens - pod który śmieliśmy się z M, że szukaliśmy projektu domku ( z uwagi na jego gabaryty) Ilutku - widziałam, że u Ciebie też będzie coś w podobnym klimacie, tyle, że nie na giętych nóżkach http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=163993&d=1358935850 za nim planuję dać tapetę w pasy, jaką wypatrzyłam w Leroy http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=163994&d=1358936020 na suficie zawiśnie http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=163995&d=1358936196 źródło: miviena.pl i jeszcze inspiracja z tapetą w pasy w korytarzu: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=164014&d=1358939123 źródło: pinterest.com Edytowane 23 Stycznia 2013 przez czaplanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 23.01.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Och Czaplanko, uwielbiam bujańce, ale już nie mam gdzie go u siebie wstawić... Zazdroszczę... Chyba, że zanabędę sobie taki na starość, jak już pozbędę się orbitreka ... Ilutku - na jaką starość ja też myślałam, że jest trochę babciny - ale jak 30-latka (jeszcze, bo już niedługo skoczy mi jedynka za trójką ) może, to i Ty też - hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 23.01.2013 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Cześć Czaplanko.... nio to ja tez wpadam na afternoon tea,a włąsciwie na evening tea do Ciebie. Zapowiadam się cudnie, angielsko. Będę śledzć i kibicować !!!!! No i właśnie patrzę, że post z odpowiedzią mi wcieło - zatem raz jeszcze napiszę: "Witaj, witaj - cieszę się z nowego gościa...i od razu muszę nadmienić, że zauroczyła mnie Twoja łazienka - cudo!!!...a do tego, szezlong, sofa ludwiczek no i ta boazeria na ścianach - pięknie. Ja również będę śledzić Wasze poczynania"!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 23.01.2013 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Wracając do korytarza - na reszcie ścian kiedyś (kiedy odbijemy się od dna finansowego:) ) będzie angielska boazeria, coś na wzór: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=163998&d=1358937081źródło: decorpad.com a na chwilę obecną ściany pomalujemy na kremowy kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts