czaplanka 30.01.2013 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Masa roboty ale jaka satysfakcja. też mu tak mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.01.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Hej czaplanko, ależ u Ciebie robi się pięknie:jawdrop: normalnie zaraz mnie wyniosą http://emoty.blox.pl/resource/nosze.gif Listwy i podłogi cudne, kominek przepiękny, wannę i wzór drzwi mamy takie same:wiggle: Bardzo się cieszę, że wybrałaś kolor metalu w odcieniu złota, a nie chromu ja reż uwielbiam odcienie złota- szczególnie starego, spatynowanego mosiądzu, ale jestem na fm odosobniona- wszystkich mają chrom! Mocno trzymam kciuki za postępy i będę Cię nawiedzać bardzo często:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 30.01.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Czaplanka i Agawi, Sama teraz żałuję, że w chrom poszłam, bo w starym złocie i patynie jest o wiele więcej fajnych stylizowanych dodatków i lamp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.01.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Czaplanka i Agawi, Sama teraz żałuję, że w chrom poszłam, bo w starym złocie i patynie jest o wiele więcej fajnych stylizowanych dodatków i lamp. Illu, a ja mam stanowczo inne odczucia:lol2: Dla mnie znacznie więcej jest w chromie- styl nowoczesny, NY, galmour. Ładne cacko znaleźć w patynie to rzadkość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.01.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Hej czaplanko, ależ u Ciebie robi się pięknie:jawdrop: normalnie zaraz mnie wyniosą http://emoty.blox.pl/resource/nosze.gif Mnie też Naprawdę pięknie Czaplanko Bardzo się cieszę, że wybrałaś kolor metalu w odcieniu złota, a nie chromu ja reż uwielbiam odcienie złota- szczególnie starego, spatynowanego mosiądzu, ale jestem na fm odosobniona- wszystkich mają chrom! Oż TY :P ... a ja ??? Illu, a ja mam stanowczo inne odczucia:lol2: Dla mnie znacznie więcej jest w chromie- styl nowoczesny, NY, galmour. Ładne cacko znaleźć w patynie to rzadkość... Mam dokładnie takie samo odczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 30.01.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 kolejna porcja fotek. Mamy już listwy przysufitowe na parterze ( oklejone nimi są też już zabudowy karniszy), w większości zrobione opaski wokół okien i poprawioną obudowę kominka (jest zmniejszona) i nawet mój M załapał się na wątek:) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=166035&d=1359548150 tu dzielnie walczy ze sztukaterią - gdy ją zaczął malować po raz pierwszy usłyszałam "jestem na ciebie obrażony, za to co mi zrobiłaś" (w sensie pomysłu na listwy:) ) - podobno masakra w malowaniu - styropian strasznie chłonie farbę, 3 warstwy malowania minimum przy wcześniejszym gruntowaniu, a i tak trzeba poprawiać. Czaplanko, Twój mąż jak na obrażonego wygląda bardzo profesjonalnie. Kominek faktycznie ładnie teraz wygląda, jest bardziej proporcjonalny. A karniszy oklejonych listwa niezmiennie zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 30.01.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Rozmawialiśmy ze stolarzem jeszcze o drzwiach i złożyliśmy zamówienie. Na razie tylko na same skrzydła z ościeżnicą (żeby były jak najszybciej i można było się wprowadzać), potem będziemy dorabiać do nich opaski. Niemniej jednak docelowo mają wyglądać tak: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=166044&d=1359549414 Czaplanko, To są dokładnie moje drzwi, tylko ościeżnicę będę miała 12-tke. Muszę Ci to powiedzieć - będziesz miała bardzo piękne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DanielT 30.01.2013 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Admete Masz wrzucone fotki najpiękniejszej dla mnie podłogi, czyli BOEN - Dąb Chocolate:) rozchorowałam się, jak ją zobaczyłam. Witam Zgadzam się z czaplanka co do podług dębowych Boen, mnie osobiście bardzo się spodobała podłoga tej firmy Dąb Andante 1 lamela. Na pierwszy rzut oka te podłogi u różnych producentów wyglądają prawie tak samo, ale jak wiemy prawie robi wielka różnicę Dobrze polakierowana podłoga pod odpowiednim wpływem światła zmienia nie co kolor przez co nabiera bursztynowego blasku, dla mnie efekt jest rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.01.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Czaplanko świetne postępy u Was Wiem jak one cieszą Dzieki za podłogę - ja wpadłam na nią w ostatniej chwili - coś chyba czuwało nad nami Nie zamieniłabym jej na żadną inną Chociaz przy dzieciach jeżdżących na jeżdzikach, rzucających zabawkami i budowlańcach wnoszących pył i kurz - potrzebna jej może być mała renowacja Pozdrawiam i dużo zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 31.01.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Czplanko co raz to piękniej się u Was robi widzę też sprawiacie sobie portalowy kominek:wiggle: a co szykujesz w Stasiowym pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Czaplanko, Przyszłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba_b 03.02.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Witajcie, znowu muszę powtrącać się u mojej Kochanej Żonki na forum Ale chciałbym tylko powiadomić, że wpisy na forum i wizyty na budowie zostają chwilowo wstrzymane, ponieważ wczoraj na świat przyszedł Staś i pisząca jest lekko niedysponowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 03.02.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 GRATULACJE!http://g.wieszjak.pl/p/wieszjak.pl/www/e-kartki/narodziny-dziecka/narodziny-dziecka677.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stworek 03.02.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 gratulacje z okazji narodzin synka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milosniczka prostoty 03.02.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Witajcie!!!! Dzisiaj trafiłam na wątek ,podziwialam piękne wnętrza a na koniec niespodzianka mały Stas!!!!!! Gratuluje serdecznie,życzę dużo zdrowia,spokoju i miłości!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.02.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 http://kartki4u.eu/kartki/378/2/d/297.jpg Czaplanko...Serdeczne Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.02.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Czaplanko, przepięknie się u Was robi. Już po ścianach widać, że to będą wyjątkowe wnętrza Ah, no i gratuluję dzielna mamo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Moje gratulacje dla Dzielnej Mamy i Taty Witaj Stasiu na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 03.02.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Gratulacje dla całej rodzinki!!!! Tacie dziękujemy za informację Niech przekaże żonce, że ją i Stasia serdecznie ściskamy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.02.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Szczęśliwym Rodzicom składam gratulacje Witaj na świecie Stasiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts